גיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה
-
אני מאוד אוהב להתקין מערכות הפעלה על כל בעיה שלא תבוא. גם אם יש פתרונות אחרים כדוגמת מציאת הפתרון הנקודתי, בכל זאת, אני אוהב מערכת חדשה וחלאס.
חשבתי לעצמי - למה שאני יצטרך כל פעם להתקין את כל התוכנות + דרייברים הכל מחדש? אולי יש תוכנה שעושה את זה..
אז אני שואל את המומחים כאן: יש תוכנה שיוצרת לי - בשלב שאני בוחר - קובץ כלשהו שאני מעתיק או צורב לאונקי, ובבוא העת - אני מחבר את האונקי למחשב ובדרך כלשהיא אני גורם לתוכנה לקחת את הקובץ ולפרוס אותו בשלמותו על המחשב מחדש.
קיים כזה דבר?
-
ושאלה נוספת.
כשאני ישתמש עם התוכנה, מה כדאי לי?
להתקין את המערכת מחדש, נקי, ואז את הדרייברים, וכן את התוכנות הבסיסיות - ואז ליצור תמונה?
או בלי דרייברים ותוכנות?השיקול לכאן ולכאן:
בשביל עצמי - שאני משתמש באותו מחשב - לכאורה כדאי כולל הכל. דרייברים + תוכנות.
אבל כיון שאני מתקין לעוד אנשים - אז אם אני יעשה ככה כולל הדרייברים - זה לכאורה לא טוב. כי הדרייברים שלי לא טוב לאחרים בחלקם..
אני צודק? או שאני טועה?
-
@דניאל-ביטון אמר בגיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה:
@זלמן כו אתה יוצר קובץ אימג' על מערכת הפעלה עם כל התוכנות שאתה רוצה ומתקין את האימג'
איך?
-
@דניאל-ביטון אמר בגיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה:
@זלמן דרך לוח בקרה < גיבוי ושחזור <יצירת תמונת מערכת יש שם הגדרות גם עם כל הקבצים והתוכנות תשחק שם בהגדרות כרצונך ישם גם תוכנות צד שלישי שעושות את זה כמו אקרוניס אבל זה מובנה כבר בווינדוס
אני יודע שיש את זה בווינדוס.
ואני יודע שיש תוכנות צד שלישי, ואני כמעט בטוח שהם יותר טובות.ואני שואל מה עדיף?
-
-
@יהודה-12 אמר בגיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה:
יש בתחומים מדריך טוב על הנושא.
אפשר קישור?
-
@זלמן אמר בגיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה:
אני מאוד אוהב להתקין מערכות הפעלה על כל בעיה שלא תבוא. גם אם יש פתרונות אחרים כדוגמת מציאת הפתרון הנקודתי, בכל זאת, אני אוהב מערכת חדשה וחלאס.
חשבתי לעצמי - למה שאני יצטרך כל פעם להתקין את כל התוכנות + דרייברים הכל מחדש? אולי יש תוכנה שעושה את זה..
אז אני שואל את המומחים כאן: יש תוכנה שיוצרת לי - בשלב שאני בוחר - קובץ כלשהו שאני מעתיק או צורב לאונקי, ובבוא העת - אני מחבר את האונקי למחשב ובדרך כלשהיא אני גורם לתוכנה לקחת את הקובץ ולפרוס אותו בשלמותו על המחשב מחדש.
קיים כזה דבר?
אם אני לא טועה.
זה ממש יעזור לך.
בהצלחה. -
@כוכב-שמח אמר בגיבוי ושחזור מערכת הפעלה עם כל התוכנות | בקשת תוכנה:
@פישל בשביל להתקין בהתקנה שקטה יש את המדריך הזה.
אני מחפש מדריך לאימייג'. המדריך הזה הוא יותר איך ליצור ISO של התקנת ווינדוס מקוסטמת..
אני מחפש דרך לעשות קופי למערכת שגמרתי להתקין בה את הדברים הגלובליים שצריך בכל מחשב, ופשוט לעשות העתק >> לאיפשהו.., ולגשת עם האיפשהו הזה למחשב חדש, ולהניח את ההעתקה הזאת על הדיסק של המחשב החדש ולהפעיל ולראות במחשב החדש את אותה תמונת מצב שעשיתי במחשב הקודם.
-
@זלמן דרך אקרוניס
ניתן דרך מערכת וירטואלית
פעם אחרונה שבדקתי לא התקנתי את כלי הוירטואלי וממילא לא ירדו לי שם דרייברים רק עדכוני מערכת
מה שכן
בעת יצירת המערכת מומלץ לומר לה שהדיסק הוא בגודל כמה שיותר גדול (אקרוניס לא יודע לנפח אימג' הוא יודע רק לקצץ)