עזרה - יצירת סיסמא לתיקייה
-
כהערת אגב אין תוכנה שכשאתה בא לפתוח תיקייה הוא מבקש סיסמה
יש תוכנה שמסתירה תיקיות ואם אתה רוצה להציג אותם אתה נכנס לתוכנה עושה את הסיסמא ואז כל התיקיות מוצגות
או שהתיקייה מוצגת אך מופיעה שיגאה בכניסה
ורק כשנכנסים לתוכנה ועושים את הסיסמה כל התיקיות מוצגות -
כהערת אגב אין תוכנה שכשאתה בא לפתוח תיקייה הוא מבקש סיסמה
יש תוכנה שמסתירה תיקיות ואם אתה רוצה להציג אותם אתה נכנס לתוכנה עושה את הסיסמא ואז כל התיקיות מוצגות
או שהתיקייה מוצגת אך מופיעה שיגאה בכניסה
ורק כשנכנסים לתוכנה ועושים את הסיסמה כל התיקיות מוצגות -
@שיהיה אמר בעזרה - יצירת סיסמא לתיקייה:
@פישל אבל עם וינראר אני מכווץ ועושה סיסמא לפתיחה.
אז אין אפשרות כזו בלי כיווץ בתכל'ס?אין
יש אפשרות של הסתרה או נעילה אבל לכל התיקיות כאחד ולהכנס לתוכנה ...חפש בפורום הסברתי את זה בימיים האחרונים -
@פישל אבל עם וינראר אני מכווץ ועושה סיסמא לפתיחה.
אז אין אפשרות כזו בלי כיווץ בתכל'ס?אין
יש אפשרות של הסתרה או נעילה אבל לכל התיקיות כאחד ולהכנס לתוכנה ...חפש בפורום הסברתי את זה בימיים האחרונים@פישל הבאתי פה תוכנה שנועלת בלי להסתיר, וכשאתה פותח את התיקייה, אתה מכניס סיסמא והיא נפתחת, וכשאתה סוגר את החלון של התיקייה אתה מקבל הודעה ולוחץ על כן והתיקייה חוזרת להיות נעולה.
-
@פישל הבאתי פה תוכנה שנועלת בלי להסתיר, וכשאתה פותח את התיקייה, אתה מכניס סיסמא והיא נפתחת, וכשאתה סוגר את החלון של התיקייה אתה מקבל הודעה ולוחץ על כן והתיקייה חוזרת להיות נעולה.
-
@פישל הבאתי פה תוכנה שנועלת בלי להסתיר, וכשאתה פותח את התיקייה, אתה מכניס סיסמא והיא נפתחת, וכשאתה סוגר את החלון של התיקייה אתה מקבל הודעה ולוחץ על כן והתיקייה חוזרת להיות נעולה.
@kingyos אמר בעזרה - יצירת סיסמא לתיקייה:
בדקתי אותו בעבר וזה לא היה טוב
אבדוק שוב מחר כשהיה לי זמן
מקווה שהבנת מה בדיוק רציתי ... -
-
לפי התמונה אני רואה שהתוכנה השתדרגה
בהחלט יכול להיות שכבר קיים בגירסה הקודמת לא היה אפשרות
איך עדיין לא עבדתי איתו תשאל את @KINGYOS