עזרה | עשיית מחיצה להתקנת ווינדוס 10
-
@בנימין-לוריא טוב, בדר"כ כשאשף ההתקנה לא מסכים להתקין על מחיצה מסויימת ודורש למחוק ולאחד את כל המחיצות זה קורה כשהווינדוס הקיים הותקן בתצורת MBR וההתקנה כעת נעשית באמצעות דיסק התקנה שנצרב על GPT, מה שצריך לעשות זה פשוט לצרוב שוב על MBR
-
@בנימין-לוריא תתקין על המחיצה שיש בה את ההתקנה הקודמת של וינדוס. הוא אמור להודיע לך שכל הקבצים יעברו לתיקייה בשם windows.old, הקבצים יהיו נגישים, אך לא תוכל להשתמש במערכת ההפעלה.
זה יותר טוב, כי אם תתקין במחיצה נפרדת, אז יהיו הגדרות אבטחה שתצטרך לשנות אותם, בהתקנה כזו הכל נגיש בקלות. -
@תורה-צוה-לנו-משה שים לב שבתמונה שהוא העלה רואים שהסמן על מחיצת הווינדוס הקיים והוא לא נותן להתקין עליו, ככל הנראה בגלל הבעיה שהזכרת שזה חוסר תיאום בסוג המחיצה ולכן הוא דורש מחיקה של כל המחיצות
-
@שלמה-ווייס שאלת תם - זה אמור להפריע? בפשטות אני מבין שלא...
הכי חכם ש @בנימין-לוריא יעלה לנו מה ההתראה וכך לא יהיו לנו ספקות -
@תורה-צוה-לנו-משה מה אמור להפריע? ההתרעה? זה פשוט לא נותן ללחוץ על המשך
-
@שלמה-ווייס .......................................................
מה כתוב שם????????????????? -
-
@בנימין-לוריא במקרה כזה אני הייתי מחבר את הכונן עם מתאם מSATA לUSB ומעביר את החומר למחשב אחר. קודם כל שיהיה בחוף מבטחים. אח"כ מתקין מחדש את המחשב ומחזיר את החומר. אם אין לך כבל כזה (יש לי כמה להשאיל אבל אני לא יודע איפה את גר) אתה יכול לחבר אותו לכבל SATA הרגיל של מחשב אחר, מה שמצריך לפתוח את הקופסא. (לא נורא!) כמובן כמו שציינו אם היה לך קוד כניסה למערכת תצטרך לשנות את אישורי האבטחה של הקבצים ע"י לחיצה עם הימני של העכבר על אייקון הכונן, מאפיינים, אבטחה, ולשנות את שם ה"קבוצות או משתמשים" ל: everyone
אם אתה לא יודע, ותרצה לעשות את זה בפועל, בלנ"ד אני אכתוב לך במדויק, פשוט חבל לי על הטרחה של הכתיבה וצילומי מסך וכו'. -
@שלמה-ווייס מה כתוב בהודעה? לפי הלחצן זה ברור שאי אפשר להמשיך. רק כדי שנוכל להתגבר על הבעיה אנחנו רוצים לדעת מה כתוב.
@aharontz פעם עשית את זה? רק לחשוב על זה זה מוציא לי את העצבים. הפתרון שהצעתי עשיתי זאת ללקוח, וחשבתי שהחומר ילך לאיבוד, ולא כך קרה, הכל היה נגיש בלי הכאב ראש הלא נורמאלי של שינוי הגדרות אבטחה. -
@תורה-צוה-לנו-משה אני מתפלא עליך! (האמת שלא, אני לא מכיר אותך...) א. בשבילי לחשוב על התקנה לא "נקיה" גורם לכאב ראש. ב. לשלוף HDD ולגבות לפני התקנה עשיתי המון פעמים. ג. לא תמיד צריך שינוי הגדרות אבטחה. בעצם ברוב מוחלט של הפעמים לא היה צריך. ד. במעט שכן, עושים את זה על הכונן עצמו, מחליפים את שם ניהול ההרשאות לeveryone, אח"כ נכנסים למתקדם, מסמנים V איפה שסימנתי בתמונה, מחכים דקה או שתיים, תלוי בכמות החומר. ו... נחש מה? כל ההרשאות הוחלפו, על כל תתי התקיות והקבצים!!!