עזרה I מחשב שנכנס למצב צל ונכבה בתדירות
-
שלום יש לי מחשב שלא זכור לי שהתקנתי בו תוכנת צל וכל דבר שאני עושה בו (מוחק תוכנות מעתיק קבצים וכד') חוזרים לקדמותם אחרי כיבוי ונראה לי מאותו סיבה, זה נכבה כל כמה דקות לבד ועובר למסך כזה של תיקון
ניסיתי למחוק תוכנות שנראות לי חשודות אבל כשנכבה כאמור זה חזר (הסרתי גם עם תוכנות הסרה) ניסיתי לפתוח משתמש חדש ולא עזר ניסיתי להדליק למצב מוגן ע"י תוכנות ולא הצלחתי, קיצור המחשב קשוח יש פיתרון חוץ ממ'ה חדשה? (שאולי גם זה ימחק ) אשמח למענה תודה רבה
אחרי הרבה ניסיונות הנה התמונה אני חושד בשניים המסומנים התחתון כל פעם שאני פותח משהו הוא קופץ
וגם כל פעם שנדלק יש לי הודעות כאלו
וגם שכחתי לכתוב שרוב התוכנות לא נפתחות משום מה
המפרט
-
@איש-אמת אמר בעזרה I מחשב שנכנס למצב צל ונכבה בתדירות:
שלום יש לי מחשב שלא זכור לי שהתקנתי בו תוכנת צל וכל דבר שאני עושה בו (מוחק תוכנות מעתיק קבצים וכד') חוזרים לקדמותם אחרי כיבוי ונראה לי מאותו סיבה, זה נכבה כל כמה דקות לבד ועובר למסך כזה של תיקון
ניסיתי למחוק תוכנות שנראות לי חשודות אבל כשנכבה כאמור זה חזר (הסרתי גם עם תוכנות הסרה) ניסיתי לפתוח משתמש חדש ולא עזר ניסיתי להדליק למצב מוגן ע"י תוכנות ולא הצלחתי, קיצור המחשב קשוח יש פיתרון חוץ ממ'ה חדשה? (שאולי גם זה ימחק ) אשמח למענה תודה רבהלא בתור אחד שיכול לעזור אבל כדאי שתעלה תמונה אולי אפילו ממצלמה ממנהל המשימות
ולהראות מה פתוח ברקע -
@איש-אמת
לא מומחה גדול. אך- א. האם עשית משהו? או שזה פתאום? תחשוב טוב האם הורדת משהו או תכונה כלשהי.
דבר שני, א מדובר בריגיסטרי אז אולי יש כזה דבר מתקןן רגיסטרי.. כמו בסי קלינר.
דבר שלשי, אולי תגבה לך את כל הדברים ואז פשוט תאפס המחשב?
אולי שאולי תפעיל המחשב עם ווינדוס אחר או דיסק טכנאים ומשמה תגבה ואז תאפס?
אה ומה לגבי מצב בטוח? עדיין זה מופעל מחדש אם אתה על מצב בטוח? אם כן, זה נשמע משהו יורת רציני, כי זה איכשהו אומר שזה השתחל ככה שגם מצב בטוח הוא יוכל לעבוד. או שבכלל זו המערכת הפעלה שפגומה ועושה שיחזור נקודת מערכת כל פעם..
סליחה על הבילבול אני רק מעלה רעינות והמומחים פה יעזרו לך. (מקווה בשבילך בעז"ה) -
@הנני-העני אמר בעזרה I מחשב שנכנס למצב צל ונכבה בתדירות:
א. האם עשית משהו? או שזה פתאום? תחשוב טוב האם הורדת משהו או תכונה כלשהי.
לא השתמשתי בזה הרבה זמן ושפתחתי זה מה שקרה ולא זכור לי משהו
דבר שלשי, אולי תגבה לך את כל הדברים ואז פשוט תאפס המחשב?
הוא נכבה כל דקה אני לא יוכל
אה ומה לגבי מצב בטוח? עדיין זה מופעל מחדש אם אתה על מצב בטוח?
אני לא מצליח להיכנס לשם (גם בלי קשר לבעיה הזאת)
או שבכלל זו המערכת הפעלה שפגומה ועושה שיחזור נקודת מערכת כל פעם..
עכשיו שאתה אומר יכול להיות שזה המצב (זה יכול להחזיר את התוכנות המחוקות?) שהוא נכבה הוא לא נדלק מיד אלא עושה מסך כזה כחול עם ברקוד של ווינדוס וכתובים באנגלית והמובן זה שמתקן את המערכת
-
@איש-אמת
אהה זו תקלה ידועה... עידכנ את המערכת לעדכון האחרון? הבאג הזה קורא בד"כ כשמעדכנים.
עכשיו לגבי מצב בטוח שאתה לא מליח לגשת אליו- אולי חברי הפרוום יוכלו ליצור עבורך קובץ באט או קובת סקריפט (לא מבין בזה) שאיתו תוכל ישירות לפתוח את זה ולהספיק לעבור למצב בטוח. וכנל על איפוס. האם יוכללו ליצור לך קיצור דרך כזה שיפנה אותך ישירות לשמה.