האם איירפודס של אפל עובד בשיאומי מקשים ??? והאם צריך איזה אפליקציה מסוימת בשביל זה ???
-
@חיים-פרץ עובד חלק {אולי צריך אפליקציה סתם כדי להינות משלל יתרונות אבל שמע ושיחות עובדים חלק}
-
@חיים-פרץ לא אמרתי שיש כזאת אפליקציה לשיאומי אמרתי שהוא עובד טוב ואם רוצים להינות משלל יתרונות (כמו כמות בטריה וכו) צריכים לפתח אפליקציה בשביל זה או שיש כבר
-
@איש-אמת תודה רבה ממש עזרת לי עכשיו מה אתה אומר האם הוא באמת יותר איכותי מכל החיקוים שומעים משהו יותר טוב?
-
@חיים-פרץ קנית אותו בשביל להשוויץ לא?! מה משנה לך האיכות
סתם הוא איכותי שמע טוב ומהחיקויים שיש בעלי וכו לא שווה לגעת {גם בסדרת ה i שמוכרים כאן) -
@איש-אמת חחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שלא בדיוק קניתי משהו הציע לי במחיר ריצפה פחות מהחיקוים של עלי אקספרס
@חיים-פרץ אמר בהאם איירפודס של אפל עובד בשיאומי מקשים ??? והאם צריך איזה אפליקציה מסוימת בשביל זה ???:
@איש-אמת חחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שלא בדיוק קניתי משהו הציע לי במחיר ריצפה פחות מהחיקוים של עלי אקספרס
אם זה עלה פחות מהחיקויים של אלי אקספרס אז זה חיקוי...
-
@חיים-פרץ אמר בהאם איירפודס של אפל עובד בשיאומי מקשים ??? והאם צריך איזה אפליקציה מסוימת בשביל זה ???:
@איש-אמת עוד דבר יש לך מושג אם הוא עובד בכל מכשיר גם הפלאפונים הכשרים שהם לא אנדרואיד?
הייתה כאן אחת בפורום שכתבה שזה עובד לה מצויין בC2
-
@aiib זה שמוכר לי את זה זה בגלל שש לו איזה פלאפון פשוט לא אנדרואיד והוא רק שומע ולא שומעים אותו ובגלל זה שאלתי
-
-
@aiib כן ב750 שח
תקנה ממנו רק אם זה אחד שאתה באמת מאמין לו שהוא קנה את זה מחנות רשמית.
כי את החיקויים קשה להבחין...
ואם לא שועמים אותו זה אומר דרשיני