צריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה
-
ברצוני לרכוש מכשיר כשר(לא תומך!!) חדש. לאחר סינונים ובירורים ארוכים צמצמתי ל3 אפשריות. K35, נוקיה 208 ושיואמי מקשים.
לגבי ה208 שמעתי שאין חדשים רק מחודשים זה נכון? חנות אחת אמרה לי שיש להם חדשים איך אפשר לבדוק אם המכשיר חדש או מחודש??
חשוב לי סוללה חזקה וטלפון אמין עד כמה שאפשר...
אשמח לעזרה הטלפון שלי בנשימותיו האחרונות!
תודה! -
@אביתר אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
ברצוני לרכוש מכשיר כשר(לא תומך!!) חדש. לאחר סינונים ובירורים ארוכים צמצמתי ל3 אפשריות. K35, נוקיה 208 ושיואמי מקשים.
לגבי ה208 שמעתי שאין חדשים רק מחודשים זה נכון? חנות אחת אמרה לי שיש להם חדשים איך אפשר לבדוק אם המכשיר חדש או מחודש??למיטב ידיעתי אין חדשים כבר הרבה זמן, בוודאי לא במחיר ריאלי (אם זה זול זה לא זה)
תבדוק את השקע טעינה אם הוא חדש הוא נוצץ ממש -
@אביתר אבל לעצם העניין נוקיה 208 מכשיר מצוין אם יש חדש כדאי מאוד לבדוק אם המוכר דובר אמת ככה כוכבית סולמית 92702689סולמית - מציג את הזמן הכולל של הטלפון, בהתאם לדגם יכול להראות IMEI, תאריך ההנפקה, תאריך הרכישה*
אבל במחיר הזה תקנה נוקיה 800 שנשמע הרבה יותר עדכני וטוב
קי 35 ענק אבל סוללה מצויינת הפלסטיקה מתבלה מהר מנסיון וכן סוללה מתנפחת
שאיומי אני משתמש יש בעיות קליטה ועוד באגים (גם ביבואן רשמי אורגינל) תעשה חיפוש באתר תמצא הרבה תלונות -
@בסטפון אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
שאיומי אני משתמש יש בעיות קליטה
זה דור 4 אמור להיות קליטה מעולה.
ועוד באגים
מה למשל?
-
@אביתר אבל לעצם העניין נוקיה 208 מכשיר מצוין אם יש חדש כדאי מאוד לבדוק אם המוכר דובר אמת ככה #92702689# - מציג את הזמן הכולל של הטלפון, בהתאם לדגם יכול להראות IMEI, תאריך ההנפקה, תאריך הרכישה*
הרבה פעמים המוכרים גם רומו ע"י הספקים וזה לא במזיד
בנושא הכוכבית יש ספקים שעקפו גם את זה. -
@אביתר אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
לגבי ה208 שמעתי שאין חדשים רק מחודשים זה נכון? חנות אחת אמרה לי שיש להם חדשים איך אפשר לבדוק אם המכשיר חדש או מחודש??
חשוב לי סוללה חזקה וטלפון אמין עד כמה שאפשר...
אשמח לעזרה הטלפון שלי בנשימותיו האחרונות!
תודה!עכשיו יצא לשוק נוקיה 800 עם גירסא כשרה לגמרי(סוללה 2100 עד שש שבועות המתנה-לפי נתוני יצרן)וכו
לגבי האיכות שלו מסקירות ברשת שראיתי הוא נראה ממש טוב -
@מה-הבעיה אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
שאיומי אני משתמש יש בעיות קליטה
זה דור 4 אמור להיות קליטה מעולה.
אין היום דור 4 בכשר.
@בסטפון אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:ועוד באגים
מה למשל?
- מצב אוזניה 2. התחממות 3. מקשים לא נלחצים 4. דפדף בחיפוש באתר
@אני-הקטן אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
הרבה פעמים המוכרים גם רומו ע"י הספקים וזה לא במזיד
בנושא הכוכבית יש ספקים שעקפו גם את זה.לזה אין מה לעשות רק תפילה
-
@מה-הבעיה אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אביתר ממליץ מאוד על השיאומי מקשים! סוללה חזקה. קליטה מעולה.
רק שים לב שאת הקונה כשר של המילטון ולא עם כשרות מזויפתמנסיון!!! כל מילה כמה מכרים קנו מזויף ואכלו אותה עם פלסטיקה דפוקה מקשים שאינם עובדים וכו' אך אני לא הייתי ממליץ בכלל על השיאומי שכן יש בו המון באגים וכן לא ניתן להחליף את הסוללה!
-
@1divid אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
עכשיו יצא לשוק נוקיה 800 עם גירסא כשרה לגמרי(סוללה 2100 עד שש שבועות המתנה-לפי נתוני יצרן)וכו
לגבי האיכות שלו מסקירות ברשת שראיתי הוא נראה ממש טוביש אצלי אותו ממש נראה טוב יש בו חידוש שמיעת הקלטות שיחה דרך יומן שיחות
-
@מישהו12 אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אביתר לגבי ה208.
דרך פשוטה לבדוק אם מישהו התסעק עם המכשיר (לא בהכרח חידש, אולי רק צרב קושחה שהוא ערך)
*#0000#
ו
*#0010#
האם הRM אותו דבר?אם זה אותו דבר אז אף אחד לא שיחק בזה, ואם זה לא אותו דבר אז זה אומר שמישהו שיחק עם זה?
הבנתי נכון?
ואם מישהו שיחק עם זה אז מה? -
@שמואל-ש אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@מישהו12 אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אביתר לגבי ה208.
דרך פשוטה לבדוק אם מישהו התסעק עם המכשיר (לא בהכרח חידש, אולי רק צרב קושחה שהוא ערך)
*#0000#
ו
*#0010#
האם הRM אותו דבר?אם זה אותו דבר אז אף אחד לא שיחק בזה, ואם זה לא אותו דבר אז זה אומר שמישהו שיחק עם זה?
הבנתי נכון?
ואם מישהו שיחק עם זה אז מה?כן
-