יאנג אחרי צריבה גירסה לא מרשה להוציא שיחות
-
יאנג אחרי צריבה גירסה כותב לי לא רשום ברשת כשאני רוצה להוציא שיחות (הוא רואה את הסים כי הוא נותן לי שיחות חירום)
-
יאנג אחרי צריבה גירסה כותב לי לא רשום ברשת כשאני רוצה להוציא שיחות (הוא רואה את הסים כי הוא נותן לי שיחות חירום)
-
@בראשית אתה צריך לעשות לתיקון תעודה
https://mitmachim.top/topic/6658/מדריך-לשינוי-imei-לסמסונג@מוטי-ברנד האנטי ווירוס לא מסכים להתקין את התוכנה גם לאחר נטרל האנטי וירוס הוא כותב לי מה אפשר לעשות
-
@מוטי-ברנד האנטי ווירוס לא מסכים להתקין את התוכנה גם לאחר נטרל האנטי וירוס הוא כותב לי מה אפשר לעשות
-
@בראשית זה כבר מותקן הסמל הכחול תעשה הפעל כמנהל ואם זה לא עובד אז תשבית את כל ההגדרות באנטי וירוס
@מוטי-ברנד השבתתי את האנטי ווירוס ועשיתי הפעל כמנהל וזה מה שהוא עשה לי
-
@מוטי-ברנד השבתתי את האנטי ווירוס ועשיתי הפעל כמנהל וזה מה שהוא עשה לי
-
@מוטי-ברנד נפתח לי החלון הזה
ואז אני לוחץ TRY אז עולה לי!
ביאור 2021-01-18 162328.png -
@מוטי-ברנד נפתח לי החלון הזה
ואז אני לוחץ TRY אז עולה לי!
ביאור 2021-01-18 162328.png -
@מוטי-ברנד וזה מה שעשיתי ועולה לי כהנ"ל
-
@מוטי-ברנד וזה מה שעשיתי ועולה לי כהנ"ל
-
@מוטי-ברנד כן אשמח מאד
-
@מוטי-ברנד כן אשמח מאד
-
@מוטי-ברנד כן
-
@מוטי-ברנד כן
-
@מוטי-ברנד כן
-
@מוטי-ברנד לאחר שניסיתי לנטרל את האנטי וירוס ולא הלך לי אני רוצה לעשות את זה אצל מישהו בירושלים מי שעושה את זה או יודע איפה אפשר לעשות את זה בירושלים אודה לו מאוד, אלכ"פ תודה לכל מי שעזר ובפרט למוטי ברנד שניסה בכל דרך לעזור לי, תודה אין מילים
-
@מוטי-ברנד לאחר שניסיתי לנטרל את האנטי וירוס ולא הלך לי אני רוצה לעשות את זה אצל מישהו בירושלים מי שעושה את זה או יודע איפה אפשר לעשות את זה בירושלים אודה לו מאוד, אלכ"פ תודה לכל מי שעזר ובפרט למוטי ברנד שניסה בכל דרך לעזור לי, תודה אין מילים