אינדקס גירסאות לשיאומי +Qin1s | מתעדכן
-
@moshep אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מעודכן:
@hvusv1234 עשיתי לפני פחות מחודש
טוב אז עכשיו יש התקנה אוטומטית
-
@moshep אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מעודכן:
@hvusv1234 טוב... יענו זה לא מתעדכן לבד? ואגב נוספו עוד אפליקציות?
לא מתעדכן אוטומטי וכרגע לא נוספו. בהמשך יתווספו
-
@moshep @מה-הבעיה כדאי לעדכן...
עוד לא נהיה כהבושם הזה
חברים ערב טוב,אחרי חצי שנה שהיינו על מצב שקט,דחפתי כמה דברים מעניינים חדשים שלקחו את המכשיר לדעתי 5 רמות קדימה.יש פה השקעה אינסופית,ימבה זמן,והמון אהבה.
מי שמכיר אותי יודע,שמעל לכסף,אני די פריק של תכנות.אז הנה כמה דברים שנוספו מאז העדכון האחרון(לפני חצי שנה בערך) ,מהקל אל הכבד:
וויז ומוביט כשרים(ללא אפשרות הגעה לאתרים שבפנים),פנגו,שיחות דור רביעי,שירותי גוגל מלאים,מזג אוויר,שלט למזגן ללא אינטרנט(מכיל מעל 200 מזגנים בלי צורך ברשת,מסונן מכל מיני שטויות),מד סוללה משודרג(נותן לצפות באחוזים תוך כדי טעינה,מראה אחוזים גם כשמגיעים למצב קריטי (5%)), אפשרות להעתיק מספר של איש קשר,ולהדביק אותו בחזרה(מושלם לשליחת אנשי קשר),אפליקציית צור קשר נחמדה עם דירוג,שבה אתם כותבים משוב שמגיע אליי(כרגע זה עובד על הודעת סמס,בהמשך בעז"ה אולי נוסיף אפשרות של שליחת אימייל),עורך רקעים,שמכיל מאות רקעים יפייפים,שניתן לעשות בו קצת שטויות כמו שראיתם....(:)),האצתי את השעון המעורר(ובכללי את הרכיב הזה בכל המכשיר) בכמה עשרות מילישניות,גלילה אינסופית לכל המכשיר(!),כל המכשיר כולו מרושת עכשיו,שימו לב,זה יעבוד גם בהודעות,ז"א לגלול להודעה הראשונה ששלחתם,לא צריך לעלות עם המקש שעה,מספיק לרדת פעם אחת כשאתם נמצאים למטה....והופס....אתם למעלה....
מי ששם לב,בשנייה הממש אחרונה של הסרטון,ניתן לראות שמתבשל שם פיצ'ר של שיחות והודעות שלא נענו במסך הבית...משהו שבקרוב מגיע...
בעז"ה....תודה ליאיר התותח ולשלום על הרקעים היפים.
@shalomcohen28 בכללי אני מעריץ אותךמחיר צריבה:100 ש"ח בלבד.
מוכר מכשירים ב-350WhatsApp Video 2021-02-19 at 13.49.37 (1).mp4
למי שלא הספיק לראות עם השיחות שלא נענו
WhatsApp Video 2021-02-19 at 13.49.37.mp4
@כוכב-ירושלמי @0533133A רציתם לראות....
-
@itapi אין עליך, חבר.
בהצלחה, איש יקר!@itapi אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מעודכן:
מי שמכיר אותי יודע,שמעל לכסף,אני די פריק של תכנות.
וגם בן אדם טוב ונעים, שאוהב לעזור.
רק מההיכרות האישית איתך, בלי הפירוט של הגרסא, מבינים ששוה לקנות את הגרסא שלך!
אגב-זה יעודכן באתר שלי.