בלוטוס בנוקיה 208 כשר
-
@צדיק-תמים אמר בבלוטוס בנוקיה 208 כשר:
@פרוזי פעם הבאה תעשה חיפוש
בבקשה
https://drive.google.com/file/d/0B9n55ekSqevATEM2eEpyZDNWMGU1SEZWeDMzMkg3MTFZa2xv/viewאני עשיתי את זה אבל זה רק עושה לי את הבלוטוס לגלוי
אבל אני לא יכול לעשות חיפוס כדי למצא אוזניות אני רק יכול לשלוח דברים לפלאפון -
@פרוזי אמר בבלוטוס בנוקיה 208 כשר:
@elazar אמר בבלוטוס בנוקיה 208 כשר:
ניסתי את זה כבר אבל זה לא עובד כשאני במצב טיסה זה פשוט נכנס לי לתפריט של הבלוטוס אעפ"י שהבלוטוס לא עובד וכשאני עובר לפרופיל רגיל זה פשוט נהיה כאילו לא עשיתי כלום
מוזר לחבר שלי זה עבד מצויין תבדוק שוב אולי בטעות עשית משהו לא כמו שכתוב שם.
-
@משה-144
זה יישום ממש יפה אבל אני לא מצליח למצוא מכשירם ע"י החיפוש בבלוטוס וגם אני לא רואה איך אפשר לכבות את הבלוטוסלא מספיק הבנתי מה הבעיה, אתה מנסה למצוא בלוטוס ולא מצליח? זה קורה בהרבה מכשירי בלוטוס עם 208 שפעם ראשונה הוא מוצא אותם ואח''כ לא.
-
@משה-144
כשאני עושה חיפוש הוא מוצא את האוזניות שחיפשתי, ואז אם אני עושה בחירה אז זה לא עושה כלום ואם אני עושה אפשרויות - התאם זה ג"כ לא עושה כלום
וכן כל פעם שאני נכנס ל הוסף התקני שמע זה הופך לי את הבלוטוס ללא גלוי
אם תוכל להסביר אני ישמח מאוד
תודה -
וכן כל פעם שאני נכנס ל הוסף התקני שמע זה הופך לי את הבלוטוס ללא גלוי
זה מצוין שזה הופך ללא גלוי, כי אם המכשיר מוגדר כגלוי היישום של הבלוטוס לא יפתח אלא יהיה מסך לבן וזה יסגר,
בשביל להוסיף התקן שמע אין צורך ש הבלוטוס יהיה גלוי!
זה צריך להיות גלוי רק אם אתה רוצה להתחבר לפלאפון ממכשיר אחר או ממחשב. -
@משה-144 אמר בבלוטוס בנוקיה 208 כשר:
כשאתה עושה התאם זה עושה סוגריים על הסמל של הבלוטוס למעלה?
זה עושה סוגריים אבל מייד כשאני יוצא מהחיפוש התקנים זה מוחק את הסוגריים
וגם לפני שאני יוצא מהחיפוש התקנים (כשעדיין יש סוגריים) האוזניות מראות שהם לא מחוברות -
@משה-144 אמר בבלוטוס בנוקיה 208 כשר:
כשאתה עושה התאם זה עושה סוגריים על הסמל של הבלוטוס למעלה?
זה עושה סוגריים אבל מייד כשאני יוצא מהחיפוש התקנים זה מוחק את הסוגריים
וגם לפני שאני יוצא מהחיפוש התקנים (כשעדיין יש סוגריים) האוזניות מראות שהם לא מחוברותמעולה, ככה זה גם אצלי, סתם שתדע שהבלוטוס של 208 הוא בעיקרון מעולה בלא כשר, פשוט ועדת הרבנים דפקו אותו עם יישום בעייתי, צריך רק לדעת איך לעבוד אתו.
ועכשיו לעניין אני יגיד לך מה אני עושה אצלי בתקוה שזה יעבוד גם אצלך, אתה נכנס ליישום מחפש ומוצא את ההתקן ועושה התאם, עדיין הבלוטוס לא מחובר אליו אבל המכשיר יכיר אותו מכאן ואילך, עכשיו תצא מהיישום ותכבה את האוזניה, ולאחר מכן תפעיל שוב את אוזניי הבלוטוס, בשלב זה המכשיר אמור לקלוט מעצמו את האוזניה ולהתחבר אליו או לשאול אותך האם לחבר, במידה והחיבור הצליח אתה אמור לראות גם סמל של בלוטוס עם סוגריים וגם סמל של אוזניה. ככה זה הולך באוזניו בלוטוס שעובדות טוב עם 208 ולא כולם עובדים אתו,
אם תעשה כפי שאמרתי וזה לא הולך לך אז יש לך בעיה באוזניה או שהוא לא טוב ל208,