שינוי שם של אפליקצייה
-
נסיתי לשנות שם של אפליקצייה עם ה-APK Editor אבל כשאני מנסה להיכנס לאפליקצייה זה קורס
השאלה שלי,האם אפשר לעשות את זה בתוכנה דרך המחשב ושזה יהיה קל (שאני לא יצטרך ללמוד עכשיו ימים)
או אם מישהו יודע מה הבעיה אם מישהו נתקל בזה.
לי נראה, בגלל שזה אפליקצייה מדי גדול (כ-40 מ"ב) אם מישהו יכול להגיד לי שזה נכון?
או שזה בגלל יוצר האפליקצייה שהוא הגדיר שלא יוכלו לשנות את שם האפליקצייה,יכול להיות? -
@iva אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
נסיתי לשנות שם של אפליקצייה עם ה-APK Editor אבל כשאני מנסה להיכנס לאפליקצייה זה קורס
השאלה שלי,האם אפשר לעשות את זה בתוכנה דרך המחשב ושזה יהיה קל (שאני לא יצטרך ללמוד עכשיו ימים)
לי נראה, בגלל שזה אפליקצייה מדי גדול (כ-40 מ"ב) אם מישהו יכול להגיד לי שזה נכון?
או שזה בגלל יוצר האפליקצייה שהוא הגדיר שלא יוכלו לשנות את שם האפליקצייה,יכול להיות?תבהיר את כוונתך יותר!!
-
@iva ש לך אפשרויות לבחירת אפליקציות (אפשר גם אפליקציות מערכת) תבחר את שברצונך תלחץ על עריכה נפוצה שם יש לך כמה אפשרויות
הראשונה זה לשנות הייקון לאפליקציה
השניה זה לשנות את השם שלה (מה שרואים במסך הבית בהגדרות וכו)
ואין בעיה בקשר לגודל (אא"כ המכשיר שלך מאאאאאוד חלש) -
@איש-אמת אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
(אא"כ המכשיר שלך מאאאאאוד חלש)
יש לי יאנג
ועשיתי כמו שאמרת אבל זה קורס@יוסי-הגאון אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
@iva אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
או שזה בגלל יוצר האפליקצייה שהוא הגדיר שלא יוכלו לשנות את שם האפליקצייה,יכול להיות?תבהיר את כוונתך יותר!!
@מומחה-ברמה אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
@iva אז השאלה שלך איך משנים שם אפליקציה? לא הבנתי אותך..
איך משנים שם של אפליקצייה דרך המחשב
כי דרך הפלאפון זה לא הולך
או דרך הטלפון לא עם APK EDITOR -
@איש-אמת אמר בשינוי שם של אפליקצייה:
@iva ש לך אפשרויות לבחירת אפליקציות (אפשר גם אפליקציות מערכת) תבחר את שברצונך תלחץ על עריכה נפוצה שם יש לך כמה אפשרויות
הראשונה זה לשנות הייקון לאפליקציה
השניה זה לשנות את השם שלה (מה שרואים במסך הבית בהגדרות וכו)
ואין בעיה בקשר לגודל (אא"כ המכשיר שלך מאאאאאוד חלש)אוליי תעשה מדריך (עם תמונות) לאפליקציה הזאת?. כולם כ''כ מסתבכים בזה..
-
@זונדל-גרנד מוזר זה ממש קל אני יראה מחר אולי יהיה לי זמן