המחשב לא עולה בגלל GNU GRUB
-
שלום לכולם
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 10 מובנה מקור, רציתי לראות איך הלינוק אז התקנתי ואחרי זה הבנתי שאני לא מעוניין
אז רציתי למחוק ולא ידעתי איך אז חיפשתי בגוגל והגעתי לתוכנה המקוללת הזאת שפתחה לי גם כונן בשם BOOT X ולא הצלחתי להבין איך מוחקים
כיביתי את המחשב וכשהדלקתי זה מה שאני רואה ואין לי מושג איך לצאת מזה
לא אכפת לי לפרמט את כל המחשב ממש הכל ויתקין לי מחדש את ווינ 10 אבל גם את זה אני לא מצליח באיפוס או תיקון אתחול בפותר בעיות כלום לא עוזר שם!
בבקשה מי שיכול לעזור ממש תודה
-
שלום לכולם
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 10 מובנה מקור, רציתי לראות איך הלינוק אז התקנתי ואחרי זה הבנתי שאני לא מעוניין
אז רציתי למחוק ולא ידעתי איך אז חיפשתי בגוגל והגעתי לתוכנה המקוללת הזאת שפתחה לי גם כונן בשם BOOT X ולא הצלחתי להבין איך מוחקים
לא אכפת לי לפרמט את כל המחשב ממש הכל ויתקין לי מחדש את ווינ 10 אבל גם את זה אני לא מצליח באיפוס או תיקון אתחול בפותר בעיות כלום לא עוזר שם!
-
שלום לכולם
@dada יש לך מחשב נוסף+אינטרנט מהיר+ דיסקאונקי ריק?
-
שלום לכולם
@dada בוקר טוב גם לך. מבינים שלא נעים לך. אבל אתה חייב לתת אינפורמציה תקינה כדי שיוכלו לעזור לך (זה מה שאתה רוצה, לא?)
@dada אמר בהמחשב לא עולה בגלל GNU GRUB פליזזזז תעזרוווו:
הגעתי לתוכנה המקוללת הזאת שפתחה לי גם כונן בשם BOOT X ולא הצלחתי להבין איך מוחקים
לא יודע למה רק אני לא הבנתי??
לפרמט את כל המחשב ממש הכל ויתקין לי מחדש את ווינ 10
מי יתקין? אתה? זה בטוח אפשרי וזה פשוט מאוד עם דיסק התקנה.
אני לא מצליח באיפוס או תיקון אתחול
תן תיאור ל'אני לא מצליח'. בעיקרון תיקון אתחול של דיסק התקנה של וינדוס זה הפתרון הכי טוב עבורך. אם לא מחקת את המחיצה של וינדוס, זה יחזיר אותו לקידמת הבוט ושלום על ישראל.
-
@dada בוקר טוב גם לך. מבינים שלא נעים לך. אבל אתה חייב לתת אינפורמציה תקינה כדי שיוכלו לעזור לך (זה מה שאתה רוצה, לא?)
הגעתי לתוכנה המקוללת הזאת שפתחה לי גם כונן בשם BOOT X ולא הצלחתי להבין איך מוחקים
לא יודע למה רק אני לא הבנתי??
לפרמט את כל המחשב ממש הכל ויתקין לי מחדש את ווינ 10
מי יתקין? אתה? זה בטוח אפשרי וזה פשוט מאוד עם דיסק התקנה.
אני לא מצליח באיפוס או תיקון אתחול
תן תיאור ל'אני לא מצליח'. בעיקרון תיקון אתחול של דיסק התקנה של וינדוס זה הפתרון הכי טוב עבורך. אם לא מחקת את המחיצה של וינדוס, זה יחזיר אותו לקידמת הבוט ושלום על ישראל.
-
אני הורדתי את התוכנה הזאת כי היה כתוב באיזה אתר שזה מוחק לינוקס אובנטו
המחשב זה עם ווינדוס 10 מקורי מובנה עכשיו מה אני יעשה יכין ווינדוס פרוץ חבל על המקורי
וגם הכנתי משהוא ולא הבנתי איך אני עושה שזה יהיה הראשון שיפעל ואז תתחיל התקנה
-
אני הורדתי את התוכנה הזאת כי היה כתוב באיזה אתר שזה מוחק לינוקס אובנטו
המחשב זה עם ווינדוס 10 מקורי מובנה עכשיו מה אני יעשה יכין ווינדוס פרוץ חבל על המקורי
וגם הכנתי משהוא ולא הבנתי איך אני עושה שזה יהיה הראשון שיפעל ואז תתחיל התקנה
-
אתם לא מבינים התפללתי לה' שזה יעבוד ניסיתי שוב לעשות שחזור וזה הצליח זה מחק את הכונן המוזר
איך אני מוחק את הלינוקס אובנטו הוא עדיין יושב לי על המחשב
(סורי על העברית הלקויה אני פשוט עם מקלדת מסך וזה אחד המרגיזים) -
הווינדוס עכשיו עובד
אבל כשאני שם שהמנג'ר בוט יהיה על אובנטו
הוא עדיין לא עובד וההודעה הנ"ל עולהאיך אפשר לסדר את זה (אני חושב שאובנטו מותקן איפה שהווינדוס)
תודה לכולם
@dada אמר בהמחשב לא עולה בגלל GNU GRUB:
(אני חושב שאובנטו מותקן איפה שהווינדוס)
לא מוצא לזה פירוש מילולי
-
@dada אמר בהמחשב לא עולה בגלל GNU GRUB:
(אני חושב שאובנטו מותקן איפה שהווינדוס)
לא מוצא לזה פירוש מילולי
@שלמה-ווייס יש לי כונן C שם נירא לי מותקן גם ווינדוס וגם אובנטו
-
@שלמה-ווייס יש לי כונן C שם נירא לי מותקן גם ווינדוס וגם אובנטו
@dada אין מצב אלו שני פורמטים שונים וסתם כך לא שייך שני מערכות על אותה מחיצה (בטח מישהו ימצא יוצא דופן... אבל זה העיקרון במיוחד עם ווינדוס ולינוקס) ולמה אתה חושב כך?
-
@dada אין מצב אלו שני פורמטים שונים וסתם כך לא שייך שני מערכות על אותה מחיצה (בטח מישהו ימצא יוצא דופן... אבל זה העיקרון במיוחד עם ווינדוס ולינוקס) ולמה אתה חושב כך?
@שלמה-ווייס אני חושב ככה כי אני לא רואה איפה הלינוקס מותקן
אני רק רואה אותו במנג'ר בוט בביוס כשאני בוחר מי יפתח בהדלקת המחשב -
@שלמה-ווייס אני חושב ככה כי אני לא רואה איפה הלינוקס מותקן
אני רק רואה אותו במנג'ר בוט בביוס כשאני בוחר מי יפתח בהדלקת המחשב@dada ולניהול דיסקים כבר נכנסת?
-
@dada ולניהול דיסקים כבר נכנסת?
-
@dada לינוקס (היה?!) מותקן על המחיצה ש"לא הוקצה"
-
-
@dada וואי זה בלאגן לא מבין ממה זה נובע כל המחיצות אני רק לא מבין דבר אחד האם ואיך מחקת את לינוקס? כי המחיצה שלו לא אמור להיות מזוהה כלא הוקצה
-
@שלמה-ווייס
לא מחקתי את הלינוקס בסוף זה בדיוק מה שאנימ מחפש לעשות -
@שלמה-ווייס
לא מחקתי את הלינוקס בסוף זה בדיוק מה שאנימ מחפש לעשות -
@שלמה-ווייס ראיתי שהוא כתב שיש לינוקס לייב, משהו. אין לי מושג מה הורדתי ואיזה סוג זה, גם אם זה לייב איך אני ניגש לטפל בו?