תצוגה מלאה על מסך מחשב נייח
-
@klopkk אמר בתצוגה מלאה על מסך מחשב נייח:
@mcnk תעשה מקש ימני על שולחן העבודה ותבחר ב ''הגדרות תצוגה'' ושם יש אפשרות של ''רזולוציית תצוגה ויש שם גדלים תבחר את מה שאמור להתאים למסך שלך.
שים לב שבטעות אתה יכול לעשות רזולוצייה גבוהה מדי למסך ואז לא תוכל לראות כלום ויהיה כתוב לך משהו בסגנון ''מחוץ לטווח'' (ותצטרך לחפש מסך גדול יותר.. בקיצור בלגן) אז אם אתה רואה שאחרי שבחרת באפשרות כלשהי המסך נהיה שחור אז הכי חשוב לא לגעת בכלום ולחכות כמה שניות (בערך 15-20) והמחשב אמור לחזור למצב הקודם שלו.איך תופיע שם הרזולוציה הנכונה בלי דרייבר?
-
@יוסי-מחשבים מי אמר שחסר לו דרייבר?
אני אישית כשאני מתקין ווינדוס זה בדר''כ אופליין ואף פעם לא קרה לי כזה דבר וגם לא הייתי צריך להתקין דרייבר לכן אמרתי לו שינסה לשחק ברוזלוציה -
@יוסי-מחשבים מי אמר שחסר לו דרייבר?
אני אישית כשאני מתקין ווינדוס זה בדר''כ אופליין ואף פעם לא קרה לי כזה דבר וגם לא הייתי צריך להתקין דרייבר לכן אמרתי לו שינסה לשחק ברוזלוציהיכול להיות שאתה מדבר על מחשב נייד? או שגם על נייח זה עובד לך ככה.
(לפעמים בנייח זה באמת יחס התצוגה נכון אבל זה לא הרזולוציה הנכונה) -
@יוסי-מחשבים גם על נייח זה ככה
-
אך כפי שאמרתי זה לא הרזולוציה הנכונה, מה גם שלתקינות התצוגה בכל המישורים חייבים דרייבר מתאם תצוגה
-
@יוסי-מחשבים אמר בתצוגה מלאה על מסך מחשב נייח:
אך כפי שאמרתי זה לא הרזולוציה הנכונה, מה גם שלתקינות התצוגה בכל המישורים חייבים דרייבר מתאם תצוגה
נתקלתי הרבה פעמים בבעיה הזו והיא נפתרה ע"י שינוי רזולוציה גם בהתקנה חדשה של וינדוס וגם כשהחלפתי מסכים או מערכת הפעלה ממחשב אחר
הגיוני מאד שזה גם דרייברים אבל תמיד זה נפתר לי ע"י שינוי רזולוציה -
@s-y תודה לכולם! אכן בשילוב העצות של @יוסי-מחשבים ו@klopkk
ייתכן אמנם כמו שאמרו שיהיה יותר טוב עם הרזולוציות עם דרייברים אבל עוד לא היתה לי אפשרות לבדוק עדיין.
@Ss827 מה הכוונה? איפה בלוח הבקרה התכוונת?
@s-y קודם כל לא נראה לי שיש במחשב נייח FN, שנית כל סתם דרך אגב אצלי בנייד צירוף של שניהם מדליק את האור של המקלדת....