איחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון
- 
@אין-דופי סתם כי אני לא יודע לעשות את זה בפועל.. 
 מישהו כבר רצה לעזור לי עם זה בפועל אבל אז קיבלתי בידוד. ועוד בידוד...
 ננסה אחרי הבידוד בעז"ה
- 
@חברון-וסרטיל אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: נדמה לי שהקישורים (לעיל) אינם נכונים. (או שמא אני טועה). @חברים אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: @חברון-וסרטיל אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: נדמה לי שהקישורים (לעיל) אינם נכונים. (או שמא אני טועה). נראה לי שהוא התכוון שתחפש שם איפה ניסו לעזור לו עם זה... 
 עריכה: ולא מתכוון להעליב אבל הוא קצת חדש. אז @חברון-וסרטיל תנסה להעלות קישור יותר מדויק, ישר לנושא שעזרו לך בו...
- 
@חברון-וסרטיל אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: נדמה לי שהקישורים (לעיל) אינם נכונים. (או שמא אני טועה). @חברים אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: @חברון-וסרטיל אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: נדמה לי שהקישורים (לעיל) אינם נכונים. (או שמא אני טועה). נכון אתה צודק טעיתי. פשוט העתקתי בטעות את השם שלי כשהתכוונתי להעתיק הודעה מסוימת מהשיחה. @בניה-עז אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: עריכה: ולא מתכוון להעליב אבל הוא קצת חדש. אז @חברון-וסרטיל תנסה להעלות קישור יותר מדויק, ישר לנושא שעזרו לך בו... אני אמנם חדש אבל זה לא קשור.. (אבל אל תדאג לא נעלבתי  ) )עכשיו ערכתי את ההודעה ההיא ושמתי את הקישור הנכון. 
- 
מתלבש על האשכול הזה 
 למה ב019 אני לא מצליח לשלוח תמונות בסי 2
 להבנתי בחברות אחרות זה כן אפשרי.
 איפה ההבדל? והאם ניתן לשנות את זה?
- 
מתלבש על האשכול הזה 
 איפה ההבדל? והאם ניתן לשנות את זה?
- 
- 
מתלבש על האשכול הזה 
 איפה ההבדל? והאם ניתן לשנות את זה?@דן-הלמדן אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: מתלבש על האשכול הזה 
 איפה ההבדל? והאם ניתן לשנות את זה?אם תכניס הגדרות מולטימדיה (APN במכשירים המתקדמים), יעבוד לך יופי. 
- 
@דן-הלמדן אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: מתלבש על האשכול הזה 
 איפה ההבדל? והאם ניתן לשנות את זה?אם תכניס הגדרות מולטימדיה (APN במכשירים המתקדמים), יעבוד לך יופי. הוא פתח נושא מיוחד בשביל השאלה שלו, כאן - https://mitmachim.top/topic/13320/צירוף-מולטימדיה-בשליחת-sms-ב019/2?_=1603897096462 בהצלחה! 
- 
@חברון-וסרטיל עברת על דף 'מדריכים מסודרים'? 
 אלישי כ''כ השקיע והסביר שם, עד שזה שינה לי מהרגלי הצריבה שהייתי רגיל אליהם.
 אם תצטרך עזרה - בכיף, עדיף לשלוח מסר.@אין-דופי אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: @חברון-וסרטיל עברת על דף 'מדריכים מסודרים'? כן כבר הפנו אותי למדריך מסוים [תודה ל @נ-נח]. אבל פחדתי שאני אסתבך עם זה כי אני לא כ ז ה טוב במחשבים אבל עכשיו באמת עברתי על כולו וראיתי שהוא באמת די פשוט. רק קטע קטנטן בהתחלה לא הבנתי. @אין-דופי אמר באיחסון הודעות ב c2/שאלה על הזיכרון: עדיף לשלוח מסר מה הכוונה "מסר"? 

)
 )