כרטיס זיכרון לא מראה את הכל. קצת דחוף!!!
-
@klopkk אמר בכרטיס זיכרון לא מראה את הכל. קצת דחוף!!!:
@שמואל אולי לא הסברתי טוב את עצמי
הכרטיס מראה קו אדום מה שאומר שהוא מלא וגם במאפיינים מראה שהכרטיס מלא
אבל כשאני פותח את הכרטיס ומנסה למצוא את הקבצים אני לא מוצא אותםאם עשית הצג קבצים מוסתרים וגם הצג קבצי מערכת ואתה לא רואה אותם, זה יכול להיות שני דברים:
- סקטורים פגומים, ואז בדיקת 'צ'קדיסק' צריכה להביא לך תקיית פאונד0000 עם מה שהצליחה להוציא, ואז באמצעות תוכנה נוספת אתה ממיר את הקבצים לפורמט המקורי שלהם, אבל לא בשמות המקוריים ולא בסדר התיקייות המקורי.
- שבר פיסי בבקר או בכרטיס, ואז הוא רק מראה את מה שהוא זוכר (כמה זיכרון יש לו וכמה הוא מכיל) - אבל בפועל אתה לא יכול לקבל את הקבצים ללא משחזר מידע מקצועי.
-
@אין-דופי כתבת לי שצריך להמיר את הקבצים דרך תוכנה
על מה דיברת -
@שמואל אמר בכרטיס זיכרון לא מראה את הכל. קצת דחוף!!!:
@klopkk צ'קדיסק עושים על ידי לחצן ימני על הכונן>כלים>בדיקת שגיאות
מה התוכנה אחרי זה שמסדרת את סיומות הקבצים לא מכיראו:
chkdsk X: /f
כשבמקום X תרשום את אות הכונן
אם תופיע לך שאלה באנגלית באותיות גדולות תענה Y
אם תופיע לך שאלה באנגלית באותיות קטנות, זה אומר שנמצאו קבצי שגיאה והוא שואל אותך אם להמיר את הסקטורים הפגומים לקבצי chk, המעלה זה שאפשר להמיר ולתקן את הקבצים, החיסרון זה שזה כותב על הכונן מה שמקשה על תוכנות השיחזור למיניהם לשחזר את החומר המקורי -
יש לי ישום ממש מטורף בנוקיה שכל פעם שבאים אלי ואומרים לי את הבעיה כמו שלך אני משתמש איתו ובשניה רואה את הקבצים רק שאין לי גישה כעת למחשב אז אני לא יכול לשלוח אותו בעז"ה בהמשך..
-
@המביט-לארץ אמר בכרטיס זיכרון לא מראה את הכל. קצת דחוף!!!:
יש לי ישום ממש מטורף בנוקיה שכל פעם שבאים אלי ואומרים לי את הבעיה כמו שלך אני משתמש איתו ובשניה רואה את הקבצים רק שאין לי גישה כעת למחשב אז אני לא יכול לשלוח אותו בעז"ה בהמשך..
שלח גם לי בהמשך! תודה
-
יש לי כרטיס זכרון שמראה לי שהוא מלא אבל כשאני פותח אותו הוא מראה לי רק חלק מהקבצים ( במשקל 6 ג'יגה מתוך 16)
אם יש לך נוקיה אני כמעט בטוח שהיישום הזה יוכל לעזור לך, אתה תראה את כל הקבצים הנסתרים בכחול תלחץ שם על אפשרויות והאופציה הראשונה מסירה את ההסתרה של הקובץ [אם תלחץ על האופציה הזאת שוב הקובץ יחזור להיות מוסתר]
הנה הקובץ.
MobileHeart.com-FileExplorer-6139-4962.jar@מישהו12 זה גם בשבילך..
תעדכנו אם עזר.