בחירת מערכת הפעלה ל-32
-
@יהודה-12
נכון אני כעת שם לב
כתוב שם סטרטר בתחתית המסך
אבל אין משהו היום קל כמו שהמליצו פה משהו שהוציאו ממנו חלקים?@רעהו-יעזורו אמר בבחירת מערכת הפעלה ל-32:
אבל אין משהו היום קל כמו שהמליצו פה משהו שהוציאו ממנו חלקים?
וינדוס 7 סטרטר זה המערכת הקלה
-
@שלמה-ווייס אמר בבחירת מערכת הפעלה ל-32:
אז בבקשה ווינדוס 7 הום 32 ביט (אפשר גם 10 אבל לדעתי ה7 ירוץ הרבה יותר טוב)
גם לדעתי כדאי וינדוס 7 הום 32 ביט, אני חושב שמה שהיה מותקן זה וינדוס 7 סטרטר שהוא יותר קל ואם אתה משיג אותו יכול להיות שהוא יהיה יותר טוב.
@יהודה-12 אמר בבחירת מערכת הפעלה ל-32:
גם לדעתי כדאי וינדוס 7 הום 32 ביט, אני חושב שמה שהיה מותקן זה וינדוס 7 סטרטר שהוא יותר קל ואם אתה משיג אותו יכול להיות שהוא יהיה יותר טוב.
הוא רוצה ווינדוס 10
-
@יהודה-12 אמר בבחירת מערכת הפעלה ל-32:
הוא רוצה ווינדוס 10
-
@רעהו-יעזורו ישנם מערכות הפעלה של ווינדוס שאנשים צינזרו חצי ויותר מהתכונות והתיליכים שלו כך שבהחלט יכול להתאים לך תשאל את @בנצי-20 או @יהודה-12
כמו שכתבו כאן
@רעהו-יעזורו ישנם מערכות הפעלה של ווינדוס שאנשים צינזרו חצי ויותר מהתכונות והתיליכים שלו כך שבהחלט יכול להתאים לך תשאל את @בנצי-20 או @יהודה-12
-
כתבתי כאן על בעיה נוספת שעומדת בפני עוד לפני ההתקנה
מה דעתכם -
כתבתי כאן על בעיה נוספת שעומדת בפני עוד לפני ההתקנה
מה דעתכם@רעהו-יעזורו לא מבין על איזה עיה אתה מדבר שם זה ששכחת סיסמא לא מפריע להתקנה מחדש
-
כי מישהו אמר לי שזה יימנע התקנה חדשה
לכן שאלתי
תודה -
@שלמה-ווייס מדובר במחשב נעול שהוא לא יודע את סיסמה שלו אז לפני שהוא יכול להתקין הוא צריך לפרוץ את המחשב אלא אם כן אתה יודע להתקין ווינדוס על מחשב נעול...
@מילר מה הבעיה להתקין על מחשב נעול?
-
@שרון-אלוני
אני בסגר
יהיה בסדר
תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות