כיצד לנקות כונן בלי לפגוע במערכת הפעלה?
-
@y-e קודם כל אני חייב לומר שהשירים והסרטונים שאתה רואה שם זה חלק מתוכונות, הרבה תוכונות משתמשות בפורמטים כאלו, וודאי בתמונות במהלך ההפעלה שלהם.
ב', צריך לנקות כמעט את כל הדברים ש CCliner מציע לדוגמא ישיבה של אינטרנט שזה לא בברירת מחדל אבל אפשר לעשות וי שינקה, אבל אני מניח שעשית את זה.
ג', דרך ההגדרות של ווינדוס 10 (אם יש לך- מערכת/אחסון) אפשר לנקות הרבה יותר מ- CCliner ומניקוי דיסק שהוצע לך לעיל שזה פונקציה של ווינדוס 7 (שקיימת גם ב10), לפעמים כפול 2 ויותר.
בעדכון האחרון של ווינדוס זה נהיה מסובך יותר.
ואם כל גיג'ה חשובה לך תודיע אני ילמד אותך שטיקים קטנים שיורידו לך איזה גיג'ה סה"כ. -
@y-e קודם כל אני חייב לומר שהשירים והסרטונים שאתה רואה שם זה חלק מתוכונות, הרבה תוכונות משתמשות בפורמטים כאלו, וודאי בתמונות במהלך ההפעלה שלהם.
ב', צריך לנקות כמעט את כל הדברים ש CCliner מציע לדוגמא ישיבה של אינטרנט שזה לא בברירת מחדל אבל אפשר לעשות וי שינקה, אבל אני מניח שעשית את זה.
ג', דרך ההגדרות של ווינדוס 10 (אם יש לך- מערכת/אחסון) אפשר לנקות הרבה יותר מ- CCliner ומניקוי דיסק שהוצע לך לעיל שזה פונקציה של ווינדוס 7 (שקיימת גם ב10), לפעמים כפול 2 ויותר.
בעדכון האחרון של ווינדוס זה נהיה מסובך יותר.
ואם כל גיג'ה חשובה לך תודיע אני ילמד אותך שטיקים קטנים שיורידו לך איזה גיג'ה סה"כ. -
@חייים-א כרגע עשיתי כבר את מה שאתה מציע ולא הוסיף לי הרבה... גיגה שתים לא יותר... אני מדבר על סביבות ה 50 גיגה שאני לא מבין לאיפה הם משוייכים
@y-e תעלה תמונה מלוח הבקרה מתוכניות ותכונות ממוין לפי גודל
-
יש לי בכונן 60 ומשו גיגה שאני לא יודע מה טיבם ומעוניין למוחקם איך אני יודע מה לא יפגע לי בתפקוד מערכת?
-
@y-e תעלה תמונה מלוח הבקרה מתוכניות ותכונות ממוין לפי גודל
-
@y-e מה שהקפת בעיגול לא ראיה
תרה אצלי כתוב 5.90 ואני יודע שרק הVM לוקח לא 2.22 אלא למעלה מ100
אבל נראה שאין אצלך תוכנות אמולציה