איך אפשר לחסום גישה לכתבן בתיקון איתחול בווינדוס 7
-
@משחזר-מידע פריצת ביוס שנעול הן בסיסמת אדמין והן בסיסמת משתמש זה לא קל, זה יכול להספיק לרוב דרוב המתחכמים
@MENIS אמר באיך אפשר לחסום גישה לכתבן בתיקון איתחול בווינדוס 7:
פריצת ביוס שנעול הן בסיסמת אדמין והן בסיסמת משתמש זה לא קל, זה יכול להספיק לרוב דרוב המתחכמים
אם מישו ירצה דווקא הוא כבר ימצא דרך
-
פריצת ביוס שנעול הן בסיסמת אדמין והן בסיסמת משתמש זה לא קל, זה יכול להספיק לרוב דרוב המתחכמים
@משחזר-מידע אמר באיך אפשר לחסום גישה לכתבן בתיקון איתחול בווינדוס 7:
למקרה דנן פחות רלוונטי, @aaaa מדבר על מחשב שנעול בארון.
-
-
@aaaa אאל"ט אם תריץ את שני הפקודות האלה בCMD בהרשאת מנהל:
bcdebit /set {default} recoveryenabled No bcdebit \set {decault} bootstatuspolicy IgnoreAllFailuresזה יבטל את התיקון איתחול והוא לא יעלה יותר, אשמח אם תגיד לי אם זה עבד
-
@aaaa אמר באיך אפשר לחסום גישה לכתבן בתיקון איתחול בווינדוס 7:
רק שים לב שמעכשיו אם תהיה הפסקת חשמל או כל דבר אחר שיפיל אותו, לכאורה הוא לא יצליח לקום לבד.
-
@a-y-f אם אני רוצה למנוע את התיקון מערכת אני יכול פשוט למחוק את כל המחיצת שחזור
עריכה: עכשיו אני רואה שאני לא יודע איך עושים את זה -
@aaaa אאל"ט אם תריץ את שני הפקודות האלה בCMD בהרשאת מנהל:
bcdebit /set {default} recoveryenabled No bcdebit \set {decault} bootstatuspolicy IgnoreAllFailuresזה יבטל את התיקון איתחול והוא לא יעלה יותר, אשמח אם תגיד לי אם זה עבד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות