איך אפשר לחסום גישה לכתבן בתיקון איתחול בווינדוס 7
-
@שלמה-ווייס לא ממש לא
אני זקוק למידע הזה בשביל לדעת איך לחסום פריצה למשתמש בווינדוס 7 דרך תיקון איתחול, שאז מתי שהוא כותב שתיקון אתחול לא הצליח לפתור את הבעיה אז הוא מציע לראות את זה בפנקס רשימות שבו אפשר לעשות פתח ולהכנס לסייר וונידוס וד"ל.
אז אני רוצה לחסום את הפנקס רשימות למשתמש הזה (בכרטיסה אבטחה) -
@שלמה-ווייס תמיד אפשר לשנות לפנקס רשימות את השם ואז ווינדוס לא ימצא אותו, אבל אני מעדיף משהו שישאיר לי את פנקס רשימות בצורה נורמאלית.
-
@שלמה-ווייס איך הוא יכנס עליו?
-
@שלמה-ווייס עדין לא הבנתי איך יהיה לו.
כל הדרך הזאת היא בשביל להגיע לCMD -
@שלמה-ווייס בלי הרשאות מתאימות אתה בעיקרון לא יכול להגיע לCMD דרך התיקון איתחול (הרשאות מתאימות=סיסמת אדמניסטריטר)
-
@aaaa אמר במהו המשתמש שעולה בתיקון איתחול:
@שלמה-ווייס תראה כאן
מכיר........ אבל לא יעזור לשנות את השם של כתבן כי יש עוד דרכים דרך הCMD בסך הכל כמה פקודות פשוטות ויש לך משתמש מנהל חדש
-
@שלמה-ווייס אבל איך תגיע לCMD
-
@שלמה-ווייס בלי הרשאות מתאימות אתה בעיקרון לא יכול להגיע לCMD דרך התיקון איתחול (הרשאות מתאימות=סיסמת אדמניסטריטר)
בווינדוס 7? ממתי? ואם זה נכון אז בשביל מה לשנות את השם של כתבן?
-
@שלמה-ווייס כי כך הווינדוס לא ימצא אותו ולא יתן לך לפתוח שם את כתבן
-
@שלמה-ווייס אבל איך תגיע לCMD
מה פירוש איך? בתיקון איתחול בוחרים בשורת הפקודה ואם אין גישה לCMD אז סתם כך אין לך בעיה שיפרצו למחשב
-
@שלמה-ווייס איפה בתיקון איתחול אפשר לבחור בשורת הפקודה?
-
@שלמה-ווייס כי כך הווינדוס לא ימצא אותו ולא יתן לך לפתוח שם את כתבן
אני עדיין לא מבין מה יש לך נגד כתבן... איך בדיוק בכלל אפשר להגיע לכתבן בלי להגיע לCMD מקודם? כלומר אם אתה אומר שאין לבן אדם גישה לCMD בתיקון איתחול אז הוא גם לא יוכל להגיע לכתבן בהפעלת המחשב ואם יש לו גישה לCMD כמו בכל הגירסאות עד ווינדוס 10 2004 אז גם אם אין לו את כתבן הוא יוכל לפרוץ
-
ניסית?