בקשת פונטים חדשים
-
אפשר לקבל למייל? orentoga@gmail.com
-
@giteryid אמר בבקשת פונטים חדשים:
@fshlomo יש לך (או למישהו אחר) אולי את הפונטים האלה. אגב אני חושב שזה פונט אחד עם כמה משקלים. זה לשימוש פרטי ולא מסחרי
תודה רבה וג"כ אם יש למישהו פונט ליבורנה עם למ"ד כפופה למעלה אפי' כשזה במשקל בולד BOLD
זה מאוד חשוב לי!
זה פונט פרנקנתן של איתמר נתן, וזה ממש לא חינמי.
אגב, יש לזה 28! פונטים.
גם ליבורנה הוא של פונטביט וזה לא חינמי
תתוכל לראות כאן בשירשור מה המשמעות של פונטים גנובים -
@אנליסט אמר בבקשת פונטים חדשים:
ככל הידוע לי, פונט שמשנים אותו בתוכנה אפילו קצת, מאבד את זכויות היוצרים שלו ונחשב לפונט חדש בפני עצמו... תקנו אותי אם אני טועה.
גם אם זה נכון, אבל אם היוצר ירצה לתבוע בבימ"ש יצטרך המשתמש להוכיח שעשה שינוי מספיק, וזה יכול להיות כרוך בשכירת עו"ד מומחה בנושא, ובזבוז זמן וכו' וא"א לדעת מה תהיה התוצאה.
ועיין כאן וכאן ולמי שחפץ להתעמק בנושא עיין כאן. -
יש פה למישהו פשוט תוכנה לבניית פונטים עצמאית וגמרנו?!
עיין בשרשור הזה - https://mitmachim.top/topic/7250/עזרה-הכנת-פונטים
בהצלחה!
-
יש פה למישהו פשוט תוכנה לבניית פונטים עצמאית וגמרנו?!
יש, אבל אתה יודע כמה זמן משקיעים בפונטים טובים?
בפרט בריווחים בין האותיות, לא סתם זה עולה כסף, מישהו עובד על זה הרבה הרבה שעות.@אנליסט אמר בבקשת פונטים חדשים:
ככל הידוע לי, פונט שמשנים אותו בתוכנה אפילו קצת, מאבד את זכויות היוצרים שלו ונחשב לפונט חדש בפני עצמו... תקנו אותי אם אני טועה.
ממש אבל ממש לא נכון!!
הם יכולים (והם עושים את זה) לתבוע אותך, אם אתה מעצב פונט על בסיס פונט קיים (ולא רק לשנות, אלא גם אם תחליט לעצב מעצמך פונט).
אולי ואולי פרנקרהיל זה כבר משהו מלפני 150 שנה, אז לא יהיה מישהו שיתבע אותך, אבל גם אז לא כדאי לקחת סיכונים.
זה פשוט לא שווה כל ההתעסקות בעניין, אם אתה מעוניין בפונטים טובים, יש כל הזמן מבצעים גדולים בכל החברות והיום ב-2,000 שקל, יש לך חבילה ענקית של פונטים איכותיים וטובים. -
@שלמה-ויסברג אבל חשבתי שאם אני רק משתמש איתם לשימוש ביתי, אני יכול להיות רגוע. לא נכון?
-
@fshlomo אמר בבקשת פונטים חדשים:
@אפרושי-מאיסורא אמר בבקשת פונטים חדשים:
אם למישהו יש פונטים חדשים (2019 2020) כי כל הפונטים שיש לי ישנים, תודה.
מה הפירוש חדשים איזה סוג פונטים אתה צריך נעלה לך אין כזה דבר ישן חדש אתה צריך עברי לועזי??
איזה סוג כתב....
תסביר את עצמיךסליחה על ההקפצה.
אני זקוק לפונט בשם DBS-Hand אודה לעזרה. -