דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. בזק עם נטפרי שייך?

בזק עם נטפרי שייך?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר רשתות
21 פוסטים 12 כותבים 2.3k צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו ה.
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו ה.

בהחלט יש אפשרות כזאת להיות עם ספק ותשתית בזק עם תשלום לבזק עם סינון נטפרי למי שמעוניין אמנם זה קצת מורכב וזה השלבים
    א. להתחבר לתשתית בזק ולבקש מהנציג שיחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת באופן שהוא יחבר אותך אליהם והתשלום ישאר דרך בזק
    ב. לחייג למוקד שרות הלקוחות של אייס תקשורת ולבקש מהנציג שישים על היוזר שלך שנמצא בבזק עליהם (בתור ספקים) סינון של נטפרי.
    כעת התשתית והספק נשארים בבזק עם סינון נטפרי והתשלום לבזק בלבד
    את השיטה הזו הציע לי נציג המכירות של בזק הם ידעו לעזור לך היכן שתתקע רק שאני מודיע לך מראש
    שלחברת אייס יש שרות לקוחות לא טוב ולכן גם יקח המון זמן עד שיענו לך וגם כשיענו אתה תצטרך להתעקש על כך כי דבר ראשון הם ינסו להעביר אותך מבזק עם התשתית אליהם וגם הם ינסו להעביר אותך לחברות סינון אחרות כמו נעם וכד' ולכן צריך הרבה להתעקש איתם כדי שיסכימו בכ"א לי זה עבד מעולהמאושר

B ה 2 תגובות תגובה אחרונה
    4
    • א אליהו ה.

בהחלט יש אפשרות כזאת להיות עם ספק ותשתית בזק עם תשלום לבזק עם סינון נטפרי למי שמעוניין אמנם זה קצת מורכב וזה השלבים
      א. להתחבר לתשתית בזק ולבקש מהנציג שיחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת באופן שהוא יחבר אותך אליהם והתשלום ישאר דרך בזק
      ב. לחייג למוקד שרות הלקוחות של אייס תקשורת ולבקש מהנציג שישים על היוזר שלך שנמצא בבזק עליהם (בתור ספקים) סינון של נטפרי.
      את השיטה הזו הציע לי נציג המכירות של בזק הם ידעו לעזור לך היכן שתתקע רק שאני מודיע לך מראש
      שלחברת אייס יש שרות לקוחות לא טוב ולכן גם יקח המון זמן עד שיענו לך וגם כשיענו אתה תצטרך להתעקש על כך כי דבר ראשון הם ינסו להעביר אותך מבזק עם התשתית אליהם וגם הם ינסו להעביר אותך לחברות סינון אחרות כמו נעם וכד' ולכן צריך הרבה להתעקש איתם כדי שיסכימו בכ"א לי זה עבד מעולהמאושר

B מנותק
      B מנותק
      benedri
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@אליהו-ה מה העלות?

לא מקבל כרגע עבודות

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • B benedri

@אליהו-ה מה העלות?

א מנותק
        א מנותק
        אליהו ה.
        כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו ה.

@benedri שים לב טוב לתאריך שהצטרפתי ולתאריכים במחירים בשנה ראשונה משהו כמו 100 ש"ח ומאז זה עולה כל שנה אני ב 40 מ"ב מהירות כמובן שזה לא כולל המחיר של הסינוןמחיר-בזק.png מחיר-בזק.png מאושר

K תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • א אליהו ה.

@benedri שים לב טוב לתאריך שהצטרפתי ולתאריכים במחירים בשנה ראשונה משהו כמו 100 ש"ח ומאז זה עולה כל שנה אני ב 40 מ"ב מהירות כמובן שזה לא כולל המחיר של הסינוןמחיר-בזק.png מחיר-בזק.png מאושר

K מנותק
          K מנותק
          klopkk
          כתב ב נערך לאחרונה על ידי klopkk

@אליהו-ה אתה משלם מחיר שיכולת לקבל תמורתו מהירות גבוהה יותר (למצטרפים חדשים)
          https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/self_sales/
          וזה המחיר לקיימים:
          https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/price_rate/benefit/

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • K klopkk

@אליהו-ה אתה משלם מחיר שיכולת לקבל תמורתו מהירות גבוהה יותר (למצטרפים חדשים)
            https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/self_sales/
            וזה המחיר לקיימים:
            https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/price_rate/benefit/

א מנותק
            א מנותק
            אליהו ה.

@klopkk בהחלט תודה אבל אני כבר עזבתי את השרות הזה משום שעברתי לגלישה סלולרית

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • א אליהו ה.

ה מנותק
              ה מנותק
              היצירתיות שבאומן

@אליהו-ה אמר בבזק עם נטפרי שייך?:

לבקש מהנציג שיחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת באופן שהוא יחבר אותך אליהם והתשלום ישאר דרך בזק
              עבד מעולהמאושר

https://www.google.com/search?q=אייס+תקשורת&oq=אייס+תקשורת&aqs=chrome..69i57.5503j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lpqa=d,2

מה ההסבר לזה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • א מנותק
                א מנותק
                אליהו ה.

נראה כי זה נכון באמת כפי שאמרתי זה עבודה מורכבת כי הם ינסו להעביר אותך אליהם ולהעביר אותך סינון מה שכן חשוב להדגיש שבשום שיחה עמם אין לתת להם פרטי אשראי ברגע שאין להם אשראי הם לא יכולים לעשות כלום אתה יכול להתקשר כל יום לבזק שיעבירו אותך מהם זה בשליטת בזק וגם שהשרות אחרי השיחה הראשונה שישימו סינון הוא מבזק נטו כך שאתה לא אמור להתעסק איתם בכלל

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • א אליהו ה.

נראה כי זה נכון באמת כפי שאמרתי זה עבודה מורכבת כי הם ינסו להעביר אותך אליהם ולהעביר אותך סינון מה שכן חשוב להדגיש שבשום שיחה עמם אין לתת להם פרטי אשראי ברגע שאין להם אשראי הם לא יכולים לעשות כלום אתה יכול להתקשר כל יום לבזק שיעבירו אותך מהם זה בשליטת בזק וגם שהשרות אחרי השיחה הראשונה שישימו סינון הוא מבזק נטו כך שאתה לא אמור להתעסק איתם בכלל

מ מנותק
                  מ מנותק
                  משה החכם

S תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • מ משה החכם

S מנותק
                    S מנותק
                    shmu

עכשיו יש חבילת בזק נטפרי
                    https://forum.netfree.link/topic/10476/סוף-סוף-הוא-הגיע-אינטרנט-בזק-כולל-ספק-בזק-ישירות-מול-נטפרי

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • S shmu

עכשיו יש חבילת בזק נטפרי
                      https://forum.netfree.link/topic/10476/סוף-סוף-הוא-הגיע-אינטרנט-בזק-כולל-ספק-בזק-ישירות-מול-נטפרי

ה מנותק
                      ה מנותק
                      התקנת סינונים

@shmu @היצירתיות-שבאומן אפשר להזמין אצלי אינטרנט בזק עם נטפרי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים