בזק עם נטפרי שייך?
-
האם שייך שגם הספק וגם התשתית זה בזק?
והסינון יהיה נטפרי !לפי נטפרי לא שייך האם יש כן אפשרות כזאת?
-
@מילר אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
@היצירתיות-שבאומן אני לא יודע בדיוק אבל יש דבר כזה שקוראים לו חותמת של נטפרי אני לא יודע אם זה תוסף
אני צריך סינון ולא רק את החותמת
-
@היצירתיות-שבאומן אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
אני לא יודע בדיוק
לכן אמרתי אני לא יודע בדיוק -
אני שמעתי שיש כזה דבר אין לי פרטים בדיוק אני מדבר על ראוטר
-
@למה-מה-קרה אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
ותוכל לבדוק לי
-
@למה-מה-קרה אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
ותוכל לבדוק לי
אנסה
-
@היצירתיות-שבאומן בעיקרון אם יש לך סיבה באמת טובה יהיה אפשר לבקש מנטפרי לעשת סינון על הVPN רק שהם לא כזה מהר מסכימים ככללי נראה לי ש @BBN יוכל לענות כאן בבהירות
-
@היצירתיות-שבאומן עדיף לעשות ספק של נטפרי ולא VPN אפילו אם יהיה מחשב עם VPN עם תוכנת WIFRE חסום כמו שצריך
כי זה א. לא משתלם כי VPN זה חיבור פר מחשב ולכל מחשב צריך לשלם מחדש לנטפרי
וב. הרשת עצמה לא תיהיה מסוננת וכל מכישר שיוכל להתחבר לרשת הזאת לא יהיה לו סינון בכלל
לכן כדאי כבר לעשות את הספק של נטפרי -
בהחלט יש אפשרות כזאת להיות עם ספק ותשתית בזק עם תשלום לבזק עם סינון נטפרי למי שמעוניין אמנם זה קצת מורכב וזה השלבים
א. להתחבר לתשתית בזק ולבקש מהנציג שיחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת באופן שהוא יחבר אותך אליהם והתשלום ישאר דרך בזק
ב. לחייג למוקד שרות הלקוחות של אייס תקשורת ולבקש מהנציג שישים על היוזר שלך שנמצא בבזק עליהם (בתור ספקים) סינון של נטפרי.
כעת התשתית והספק נשארים בבזק עם סינון נטפרי והתשלום לבזק בלבד
את השיטה הזו הציע לי נציג המכירות של בזק הם ידעו לעזור לך היכן שתתקע רק שאני מודיע לך מראש
שלחברת אייס יש שרות לקוחות לא טוב ולכן גם יקח המון זמן עד שיענו לך וגם כשיענו אתה תצטרך להתעקש על כך כי דבר ראשון הם ינסו להעביר אותך מבזק עם התשתית אליהם וגם הם ינסו להעביר אותך לחברות סינון אחרות כמו נעם וכד' ולכן צריך הרבה להתעקש איתם כדי שיסכימו בכ"א לי זה עבד מעולה -
@אליהו-ה אתה משלם מחיר שיכולת לקבל תמורתו מהירות גבוהה יותר (למצטרפים חדשים)
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/self_sales/
וזה המחיר לקיימים:
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/price_rate/benefit/ -
@אליהו-ה אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
לבקש מהנציג שיחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת באופן שהוא יחבר אותך אליהם והתשלום ישאר דרך בזק
ב. לחייג למוקד שרות הלקוחות של אייס תקשורת ולבקש מהנציג שישים על היוזר שלך שנמצא בבזק עליהם (בתור ספקים) סינון של נטפרי.
עבד מעולהמה ההסבר לזה
-
נראה כי זה נכון באמת כפי שאמרתי זה עבודה מורכבת כי הם ינסו להעביר אותך אליהם ולהעביר אותך סינון מה שכן חשוב להדגיש שבשום שיחה עמם אין לתת להם פרטי אשראי ברגע שאין להם אשראי הם לא יכולים לעשות כלום אתה יכול להתקשר כל יום לבזק שיעבירו אותך מהם זה בשליטת בזק וגם שהשרות אחרי השיחה הראשונה שישימו סינון הוא מבזק נטו כך שאתה לא אמור להתעסק איתם בכלל
-
@אליהו-ה אמר בבזק עם נטפרי שייך?:
נראה כי זה נכון באמת כפי שאמרתי זה עבודה מורכבת כי הם ינסו להעביר אותך אליהם ולהעביר אותך סינון מה שכן חשוב להדגיש שבשום שיחה עמם אין לתת להם פרטי אשראי ברגע שאין להם אשראי הם לא יכולים לעשות כלום אתה יכול להתקשר כל יום לבזק שיעבירו אותך מהם זה בשליטת בזק וגם שהשרות אחרי השיחה הראשונה שישימו סינון הוא מבזק נטו כך שאתה לא אמור להתעסק איתם בכלל