נוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט
-
ברוך השם הצלחתי לפי מה ש"בעלזא" כתב פה
למי שזה עזר תנו לייק. לי זה עזר. זה הדליק לי את הבלוטות. עכשיו, שהבלוטוס דלוק. מה הלאה?? -
פוסט זה נמחק!
-
תודה רבה לכל המסייעים!!! בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הבלוטות' לפי העיצה שנתן @בעלזא (לאחר שערכתי חיפוש בפורום בנושא) ואח"כ דרך התוכנה הרגילה של שינוי תפריטים התחברתי במקום לכבל USB לחיבור בלוטות' ומשם הכל הלך כרגיל.
תודה לכולם!!
(אשמח לעזור למסתבכים...) -
@ירושלים-שלי דרך מה שנתן @בעלזא הפעלת את הבלטוס במצב גלוי?
-
@ירושלים-שלי @aaaa לאחרונה יצא לי שוב להשתמש בדרך שכתבתי להפעלת הבלוטוס, אחרי שהתפריט ב-C2 של ידידי השתבש, כך שכאשר לחצו על המקש האמצעי להפעלת התפריט הטלפון נכבה, וכמו"כ סתם כך אחרי כ-3 שניות שהפאלפון נדלק הפלאפון נכבה, כך שלא יכלתי לעשות כלום.
למעשה הצלחתי כמו שכתבתי להפעיל את הבלוטוס, אבל לא היה לי אפשרות חיבור לתוכנת מובימב כדי לשנות את התפריט, כי הפלאפון נכבה אחרי כמה שניות, אבל הבחנתי שכאשר אני נכנס לאנשי קשר ויורד בשמות הטלפון מחזיק מודלק ליותר זמן, וכך הצלחתי תוך כדי לחיצה על המקש לרדת בשמות באנשי קשר, להתחבר דרך תוכנת מובימב (אחרי כמה ניסיונות), ולשנות את התפריט והטלפון חזר לחיים.נ. ב. מה שכתבתי ניסיונות, מכיון שכאשר לחצתי מהר על המקש לרדת בשמות אנשי קשר, כל זמן שלחצתי הפלאפון לא נקלט במחשב, כך שהייתי צריך להפסיק לשניה, ואחרי שהמחשב קלט את הפלאפון המשכתי ללחוץ, כמו כן כדי להיכנס לתפריטים של התוכנה מובימב, כל זמן שלחצתי הוא לא נכנס, והייתי צריך לעצור לשניה על כל פעולה שעשיתי בתוכנה על הפלאפון, כך שיצא לי כמה פעמים שכאשר עצרתי ללחוץ לשניה הפלאפון נכבה שוב, ורק אחרי כמה נסיונות הצלחתי.
-
@ירושלים-שלי אתה צודק באופן שהפלאפון נשאר דלוק כל הזמן, אבל אני דיברתי באופן שהטלפון נכבה כל 3 שניות בערך, וכנ"ל.
-
@ירושלים-שלי אין לי מושג, אבל ככה זה היה.