עזרה ושאלות בגי'מייל
-
@שנעון אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
פת
אתה גם יכול להוריד את זה ואז לצפות ישירות דרך המחשב
ואם הוא לא נותן לך להוריד תעשה יצירת עותק ואז תוריד משלך -
יש לי עוד מייל ששם אני מאחסן קבצים אני מאחסן את זה בדרייב וכמעט ולא נפתח שם קבצי וידיאו ובמייל הרגיל שלי זה עובד מצויין רק פעמים יחידות יחידות שעושה בעיות בפתיחות הסרטון מישהו יודע למה מה יכול להיות הסיבה אם מישהו יש לו איזה עצה אם יש לזה תוסף או מה ?
כשנתקלים עם סרטון בדרייב שלא נפתח אז הוא מציע לפתוח דרך אפליקציות שהוא נותן שם מישהו ניסה את זה פעם כי אני אף פעם לא הצלחתי לפתוח עם האפלקציות האלה ?אם אתה בנטפרי, לפי הבנתי המערכת מזהה פעילות וידאו מרובה מהדרייב, ויש חסימה.
תוכל לוודא את זה על ידי הקלטת תעבורת אינטרנט. -
@צומת-דרכים אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
כל דבר שאתה מעלה למייל שלך אוטומטי עולה לדרייב שלך
תשובה מהבטן
עד 25 מ"ב עולה לדרייב, אבל לא תמצא את זה בדרייב גם עם זכוכית מגדלת. רק במייל.
משם ואילך המייל לא מקבל, ועולה ונמצא אוטומטית בדרייב.בנוסף, מינימום התייחסות לנכתב. שאלה 2 לא קראת, אז איך ענית? האיש שאל על משקל של הודעה ספציפית.
ולגבי שאלה 3, לפי הבנתי השאלה היתה איך לסדר כך שהודעות המשתייכות לתווית מסויימת יופיעו ראשונים, ועל כך ענה @יוסי-מחשבים שאין דרך.
-
@צומת-דרכים אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
1 לידיעתך דרייב זה חלק מהשירות של גימייל ובפירוש התרגומי והמילולי זה כמו מחסן למייל שלך ככה שאין שום צורך שתשמור את זה במייל רק פשוט תיכנס כל פעם לדרייב שלך ותמצא את הדברים שלך
פשוט יש פעמים שבדרייב הוא לא פותח לי בין אם זה תמונות בין אם זה קובצי וידיאו ובמייל לא קורה לי יחידים יחידים שזה קורה
-
@ישראליק אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
יש לי עוד מייל ששם אני מאחסן קבצים אני מאחסן את זה בדרייב וכמעט ולא נפתח שם קבצי וידיאו ובמייל הרגיל שלי זה עובד מצויין רק פעמים יחידות יחידות שעושה בעיות בפתיחות הסרטון מישהו יודע למה מה יכול להיות הסיבה אם מישהו יש לו איזה עצה אם יש לזה תוסף או מה ?
כשנתקלים עם סרטון בדרייב שלא נפתח אז הוא מציע לפתוח דרך אפליקציות שהוא נותן שם מישהו ניסה את זה פעם כי אני אף פעם לא הצלחתי לפתוח עם האפלקציות האלה ?אם אתה בנטפרי, לפי הבנתי המערכת מזהה פעילות וידאו מרובה מהדרייב, ויש חסימה.
תוכל לוודא את זה על ידי הקלטת תעבורת אינטרנט.דווקא אני לא בנטפרי
-
- כל קובץ ששולחים לך אתה יכול לראות ב"קבצים ששותפו איתי" זה לא לא לוקח מקום בדרייב שלך.
בכלל כל ההודעות במייל נשמרות בדרייב וזה תופס מקום...
- כל קובץ ששולחים לך אתה יכול לראות ב"קבצים ששותפו איתי" זה לא לא לוקח מקום בדרייב שלך.
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
בכלל כל ההודעות במייל נשמרות בדרייב וזה תופס מקום...
לא הבנתי
התכוונת להגיד שכל מה ששולחים למייל אז זה נשמר בדרייב ? - כל קובץ ששולחים לך אתה יכול לראות ב"קבצים ששותפו איתי" זה לא לא לוקח מקום בדרייב שלך.
-