עזרה | שחזור מידע וחשבון דחוף מאוד (400 ג' של חומר)!!!
-
@דודו12346
יש לי רעיון שאולי הוא לא נכון (לא שאלתי עליו את הבינה)
זה יעזור רק למי שמוכן להשקיע כסף על החומראם תקח מחשב בדיוק כמו שלך ותוציא משלך את השבב של הביוס ושל הTPM ותשתיל אותו במחשב דומה עם אותו גרסת לוח
לכאורה זה אמור לזהות אותו כמו המחשב במקורי ואמור לפתוח לך את החומר בלי סיסמהוזאת בתנאי שאם ביטלוקר מבקש סיסמה אחרי שהוא מזהה ניסיון קריאה שלא דרך המחשב א"כ זה לא יעזור
אשמח לשמוע את דעתכם על הרעיון האם זה פריצה לביטלוקר שהמחשב המקורי מת ?
@בנימין-מחשבים @יוסף-מאיר-וייס @משה-מזרחי @מתכנת-חובב ושאר כל המומחים פה
-
@דודו12346
השאלה היא אם מייקרוסופט יסכימו לשחרר לך רק את הכתובת מייל לפחות לפי מספר המחשב (כתובת מאק או IP וכדו'). כך שתנסה ליצור איתם קשר אם מסכימים לכך. היינו שיאמתו שאתה הוא הבעלים האמיתי לפי פרטים ותוכן וכדו', השאלה אם ניתן ליצור קשר איתם ואם מוכנים למסור מידע לפי אימותים למינייהם@אקר-העתידני-2099
לדעתי סיכוי קלוש מאוד
הם לא נותנים שירות פרטני
אם הם היו רוצים לתת אפשרות לקבל את הכתובת מייל הם היו עושים את זה באופן אוטומטילמרות שבאמת לא נראה לי שיש סיבה באמת טובה לא לתת אחרי אימות קטן (אפילו לא הכי טוב) כדי רק לתת את הכתובת המלאה
@אהרון-שלום
זה תלוי מה היה התקלה שלו
יכול להיות שכבר יהיה לו שווה לתקן את המחשב -
@smct
במעבדות אמרו לו שהלך
כנראה המעבד או כרטיס מסך -
@smct
במעבדות אמרו לו שהלך
כנראה המעבד או כרטיס מסך@אהרון-שלום
אם זה המעבד או הכרטיס מסך יצא לו יותר זול לשכור ממישהו שיהיה מוכן את השבב או הכרטיס מסך ולהחליף רק בשביל להוציא את החומר ואז יחזיר למי שהוא לקח ממנו
גם יותר קל לחבר את המעבד או הכרטיס מסך מאשר לעשות את מה שאמרת וגם לדעתי יצא יותר זול -
@smct
יש לך שמץ מה צריך לעשות בשביל להחליף מעבד עם 1000 רגליים מקרוסקופיות ??אני לא מכיר מישהו שעושה את זה
-
@smct
יש לך שמץ מה צריך לעשות בשביל להחליף מעבד עם 1000 רגליים מקרוסקופיות ??אני לא מכיר מישהו שעושה את זה
@אהרון-שלום
המעבד לא מחובר עם קליפס כזה שתופס אותו במקום בלי הלחמה? (יכול להיות שזה תלוי במחשבים אבל ככה זכור לי) -
@סתם-אחד-2 זה מחשב נייד (קשור?)
הוא ציין את זה למעלה
מתנצל חשבתי שראית -
הוא ציין את זה למעלה
מתנצל חשבתי שראית@אהרון-שלום
גם אם הייתי רואה זה לא היה עוזר...
לא ידעתי שבמחשב נייד זה שונה... -
@דודו12346
יש לי רעיון שאולי הוא לא נכון (לא שאלתי עליו את הבינה)
זה יעזור רק למי שמוכן להשקיע כסף על החומראם תקח מחשב בדיוק כמו שלך ותוציא משלך את השבב של הביוס ושל הTPM ותשתיל אותו במחשב דומה עם אותו גרסת לוח
לכאורה זה אמור לזהות אותו כמו המחשב במקורי ואמור לפתוח לך את החומר בלי סיסמהוזאת בתנאי שאם ביטלוקר מבקש סיסמה אחרי שהוא מזהה ניסיון קריאה שלא דרך המחשב א"כ זה לא יעזור
אשמח לשמוע את דעתכם על הרעיון האם זה פריצה לביטלוקר שהמחשב המקורי מת ?
@בנימין-מחשבים @יוסף-מאיר-וייס @משה-מזרחי @מתכנת-חובב ושאר כל המומחים פה
-
@מישהו12
מתנצל ערכתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות