בקשת מידע | המחשב מאוד כבד, מחפש דרך/תוכנה לניקוי המחשב
-
יש תוכנה דיי טובה של מייקרוסופט עצמה קוראים לה MICROSOFT PC MANGER
תוכנה מעולה לדברים כאלה וגם לבוסטים זמניים מצרף תמונה מהתוכנה

-
@אור-יוסף
הבעיה היא שזה לא בעברית
אם מישהו יכול לעזור איך מסתדרים עם זה
אני לא רוצה שזה ימחוק גם קבצים שאני צריך@mp3 @בנימין-מחשבים העלה גרסה בעברית לחנות שבנה
-
אתה יכול לחפש במחשב "ניקוי הדיסק" תפעיל אותו ותמחק קבצים זמנייים ועוד
-
לא מצאתי תוכנה בעברית לניקוי המחשב והוא ממש כבד, אני מחפש וכנה קלה בעברית לניקוי המחשב ובכללי טיפים לעשות אותו יותר מהיר.
יש עליו הרבה קבצים בתיקיות מבולגנות.לא מצאתי תוכנה בעברית לניקוי המחשב והוא ממש כבד, אני מחפש וכנה קלה בעברית לניקוי המחשב ובכללי טיפים לעשות אותו יותר מהיר.
יש עליו הרבה קבצים בתיקיות מבולגנות.אין שום קשר (על פי רוב) בין העומס של הקבצים בדיסק לבין המהירות, המהירות של המחשב קשורה או לRAM או למעבד
תשלח אולי צילום מסך גם מקטגוריית ביצועים ותבחר את השורה העליונה של הCPU, תעשה את זה בזמן שאתה מרגיש את האיטיות
-
לא מצאתי תוכנה בעברית לניקוי המחשב והוא ממש כבד, אני מחפש וכנה קלה בעברית לניקוי המחשב ובכללי טיפים לעשות אותו יותר מהיר.
יש עליו הרבה קבצים בתיקיות מבולגנות.אין שום קשר (על פי רוב) בין העומס של הקבצים בדיסק לבין המהירות, המהירות של המחשב קשורה או לRAM או למעבד
תשלח אולי צילום מסך גם מקטגוריית ביצועים ותבחר את השורה העליונה של הCPU, תעשה את זה בזמן שאתה מרגיש את האיטיות
-
יש עליו הרבה קבצים בתיקיות מבולגנות.תוכנה בעברית לניקוי המחשב
-
תוכנה בעברית לניקוי המחשב
-
אין שום קשר (על פי רוב) בין העומס של הקבצים בדיסק לבין המהירות, המהירות של המחשב קשורה או לRAM או למעבד
יש קשר מאוד גדול בין מהירות המחשב לעומס הדיסק קשיח בפרט בSSD.
- בגלל שהמחשב משתמש בזיכרון הפנוי.
- מכיון שמהירות הכתיבה והקריאה בדיסק הוא הרבה יותר איטי (בעיקר בSSD), ולכן כל פעולה יקח הרבה יותר זמן (כי בכל פעולה הוא צריך לקרוא או לכתוב דברים מהדיסק קשיח, למרות שזיכרון הRAM עצמו פנוי.
היה לי פעם מחשב מאוד איטי, וברגע שמחקתי קבצים המחשב התחיל לעבוד הרבה יותר מהר (ההמלצה לפי מה שהבנתי היא בערך 15 עד 20 אחוזים)
-
אין שום קשר (על פי רוב) בין העומס של הקבצים בדיסק לבין המהירות, המהירות של המחשב קשורה או לRAM או למעבד
אתה די צודק בניגוד לאחרים פה (להוציאמהחשבון כמובן דיסק HDD, או דיסק חנוק לחלוטין)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות