בקשה | מספר קו תוכן ימות המשיח שנפתח לפני כמה שנים. חברים בניתי קו יוטיוב ועוד המון דברים שאני מעדיף לא לומר בפורום כזה. אם יש מישהוא שיש לו קו להביא לי הוא לא יתחרט!
-
אם למישהוא יש קו תוכן בימות המשיח שנפתח מלפני כמה שנים והוא יושב על השרת הרגיל הישן..
יעזור לי מאוד.חבריפ בניתי קו יוטיוב ועוד המון דברים שאני מעדיף לא לומר בפורום כזה.
אם יש מישהוא שיש לו קו להביא לי הוא לא יתחרט! -
יש לי מספר ואני ייתן לך אותו בשמחה צור עכשיו קשר בפרטי
-
חבריפ בניתי קו יוטיוב ועוד המון דברים שאני מעדיף לא לומר בפורום כזה.
אם יש מישהוא שיש לו קו להביא לי הוא לא יתחרט!@הצל-.
כתוב לי את המייל שלך ואשלח לך בפרטי.
אגב אהבת את נושא הקווים... תכל'ס קווים מושלמים ומושקעים!בקצב הזה תוכל לנהל את כל המחשב דרך קווים...
, כמדומני שבעבר כבר כתבתי על זה להגיע למצב בו אתה מנהל הרבה דברים דרך קווים, תמשיך להביא לנו דברים... [אגב אתה בונה את זה עם AI או לבד?] -
@הצל-.
אגב אהבת את נושא הקווים... תכל'ס קווים מושלמים ומושקעים!בקצב הזה תוכל לנהל את כל המחשב דרך קווים...
, כמדומני שבעבר כבר כתבתי על זה להגיע למצב בו אתה מנהל הרבה דברים דרך קווים, תמשיך להביא לנו דברים... [אגב אתה בונה את זה עם AI או לבד?]בקצב הזה תוכל לנהל את כל המחשב דרך קווים...
יבאו יום ואם אתה צריך 2 גם אני לשרותך
-
בקצב הזה תוכל לנהל את כל המחשב דרך קווים...
יבאו יום ואם אתה צריך 2 גם אני לשרותך
-
@הצל-.
, כמדומני שבעבר כבר כתבתי על זה להגיע למצב בו אתה מנהל הרבה דברים דרך קווים, תמשיך להביא לנו דברים... [אגב אתה בונה את זה עם AI או לבד?] -
יש לי מספר ואני ייתן לך אותו בשמחה צור עכשיו קשר בפרטי
@ידען-מתחיל
לא מצליח ליפנות בפרטי שלח לי מייל
SS2580G@GMAIL.COM -
@הצל-.
, כמדומני שבעבר כבר כתבתי על זה להגיע למצב בו אתה מנהל הרבה דברים דרך קווים, תמשיך להביא לנו דברים... [אגב אתה בונה את זה עם AI או לבד?]אקר-העתידני-2099
כך מייל
SS2580G@GMAIL.COM -
לצל שלחתי
-
אקר-העתידני-2099
כך מייל
SS2580G@GMAIL.COM@הצל-.
שלחתי לך באישי מייל -
תודה רבה ל @ידען-מתחיל
ול @אקר-העתידני-2099
על העזרה ששלחו במייל.אבל רק הבהרה אני צריך מספר ממש ישן שניפתח מלפני כמה שנים לפחות!
הנושא עדין לא ניפתר ולכן למי שיש ממש יעזור לי. -
לא הבנתי מהשרת הישן או ישן כי מה שנתתי לך למיטב ידיעתי הוא מהשרת הכי ישן של ימות אולי תפרט יותר מה אתה רוצה
-
לא הבנתי מהשרת הישן או ישן כי מה שנתתי לך למיטב ידיעתי הוא מהשרת הכי ישן של ימות אולי תפרט יותר מה אתה רוצה
@ידען-מתחיל
צריך מערכת ישנה, כזו שקיימת ליפני המרכזיה של ימות.
שאם אחייג אליה למשל ממספר חסוי אז זה לא יזהה אותו כי על שרת ישן ולא עוברת דרך המרכזיה של ימות ש 90% מהקווים היום עובדים על זה.
אתה מבין וזה די דניר.אבל מי שיש לו משהוא כזה יעזור לי ממש.
-
@ידען-מתחיל
אגב כתוב לי במערכת שהבאת לי את זה-
תבדוק אולי התבלבלת והבאת לי מערכת שונה בטעות2026-09-29 14:18:21 0 הקמת המערכת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות