להורדה | 🔥 עוזר אישי מטורף לאנדרואיד – זיהוי דיבור מטורף, חיפוש בקבצי ZIM ועוד! 🚀
-
@צוות-פיקוח אם זה נחשב קישורים לAI וזה בעייתי אשמח אם יעדכנו אותי
זה קישורים לאתרים חיצוניים שנבדקים ע"י נטפרי - אלישי אמר לי שזה בסדר. מי שיש לו נטפרי זה ייחסם לו במידה וזה בעייתי.
אגב, מודלי זיהוי דיבור בלי קשר לא אמורים להיות בעייתיים מבחינת נטפרי, ככה שגם אם הם חסומים כדאי לבקש לפתוח ולהסביר שזה לא מודל יצירת טקסט או תמונה אלא זיהוי דיבור. -
זה קישורים לאתרים חיצוניים שנבדקים ע"י נטפרי - אלישי אמר לי שזה בסדר. מי שיש לו נטפרי זה ייחסם לו במידה וזה בעייתי.
אגב, מודלי זיהוי דיבור בלי קשר לא אמורים להיות בעייתיים מבחינת נטפרי, ככה שגם אם הם חסומים כדאי לבקש לפתוח ולהסביר שזה לא מודל יצירת טקסט או תמונה אלא זיהוי דיבור. -
@בסדבסד יש באג שהוא מזהה שניתנה הרשאה למיקרופון ותכלס זה לא באמת נתן, ולכן שלוחצים על הקלדה קולית הוא מבקש הרשאה, ולא ניתן לאשר שוב כי הוא מסמן שניתנה הרשאה.
-
@בסדבסד @מוקד-המערכות
חמוד מאוד.
להלן כמה הצעות לשיפור:- יהיה מגניב אם זה יענה אחרי קריאה "היי הלן" בדומה לסירי...
- הוא מבין מעולה כשמדברים איתו אנגלית אממה הוא לא מבין פקודות באנגלית (למעט שניים : פתח ווטסאפ..)
- בעברית ההבנה של דיבור של המשתמש די גרועה, אגב הוא גם לא מגיב בקול לגירסת אופליין
- עוד המלצה שלי : תן למשתמש מקום להוסיף פקודות כדלהלן : אתה מקליט את עצמך / מקליד פקודה, ואז מראה לו מה בדיוק לעשות על ידי הקלטת פעולות באפליקציה, לדוג:
פקודה : וויז הביתה.
מקליט שלבים: חוזר למסך הבית, פותח וויז , לוחץ על הבית / מיקום שאתה מעוניין .
לוחץ על סיום הקלטת הפקודה. וזהו. בפעם הבאה הוא יעשה את כל הפעולות ברקע ויציג לך ברגע שזה נכנס לוויז. (יתכן שאת זה ספציפית הוא מבין אבל לסבר את האוזן)
עלו והצליחו , ואל תשכחו לעדכן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות