בקשת מידע | חסימת רחפן DJI Mini 3 Pro שלט RC
-
אני צריך מידע על חסימת רחפן DJI Mini 3 Pro שלט RC בשביל חבר
עד עכשיו ניסיתי הרבה דרכים ללא הצלחה,
הנה הם כדי שתדעו מה לא להציע:- השלט חסום כליל להתקנת אפליקציות (מציג בסייר קבצי תמונה ווידאו בלבד)
- יש ניפוי אלחוטי וידני אבל אין גישה להפעלת הרשאת מפתחים בשום דרך
- השלט חסום להורדות מכל סוג שהם
- אין חנות אפליקציות כלשהי
- אאוטנט אומרים שהסרת הוייפיי ידנית משביתה את הטיסה של הרחפן.
נשארה אפשרות אחרונה של הזרקת קושחה פרוצה, לא ניסיתי כי היא לא מאומתת ולא בטוחה על הדגם הספציפי הזה. וכמובן שאני מעדיף דרך אחרת בטוחה וקלה יותר.
אם מישהו מכיר דרך לחסום אותו, אשמח מאוד שישתף אותי
-
הנה הם כדי שתדעו מה לא להציע:- השלט חסום כליל להתקנת אפליקציות (מציג בסייר קבצי תמונה ווידאו בלבד)
נשארה אפשרות אחרונה של הזרקת קושחה פרוצה, לא ניסיתי כי היא לא מאומתת ולא בטוחה על הדגם הספציפי הזה. וכמובן שאני מעדיף דרך אחרת בטוחה וקלה יותר.
-
@מה-זה-משנה-אה זה היה @המלוכה-והממשלה
-
@מה-זה-משנה-אה זה היה @המלוכה-והממשלה
@רוטב-שום
צודק@ביוס @א.מ.
בבקשה (קרדיט ל @המלוכה-והממשלה )

-
@רוטב-שום
צודק@ביוס @א.מ.
בבקשה (קרדיט ל @המלוכה-והממשלה )

-
@ביוס לענ"ד אם תחסום אותו לגמרי לא תוכל להטיס אותו במקומות ביטחוניים שדורשים אישור
-
@מה-זה-משנה-אה זה אפשרי רק בשלט הישן (והיקר) DJI RC Pro שלא מתאים לרחפנים החדשים (DJI RC 2).
גם באמצעות FreeFCC זה לא בטוח לשימוש, כי הביצועים של השלט מותאמים רק לאפליקציה הרשמית בלי דברים נוספים וגם עדכונים יכולים לחסום את זה. -
@MAD אני בכנות מודה למי שמנסה לעזור.
אבל שתבינו מה אני צריך
אני לא זקוק לעצות זהב כמו למשל תחבר את הרחפן לחשמל ותראה שיש בטרייה בכלל... זה מאוד נחמד אבל לא קשור לנושא.
הבקשה מופנית למי שמכיר חסימה לרחפן הזה בדיוק או דגם דומה לו מאוד!
שאלה אדיבה כמו האם הרחפן מתחבר למחשב, מעידה בוודאי שהשואל רב החסד לא מכיר את הרחפן, וההברקה הבאה תהיה תנסה לאפשר ניפוי באגים.
בפוסט הראשון שללתי 99% מהפתרונות האפשרייםקיצר הבנתם אותי והבנתי אתכם כנראה שאין דרך לצערי
-
@MAD אני בכנות מודה למי שמנסה לעזור.
אבל שתבינו מה אני צריך
אני לא זקוק לעצות זהב כמו למשל תחבר את הרחפן לחשמל ותראה שיש בטרייה בכלל... זה מאוד נחמד אבל לא קשור לנושא.
הבקשה מופנית למי שמכיר חסימה לרחפן הזה בדיוק או דגם דומה לו מאוד!
שאלה אדיבה כמו האם הרחפן מתחבר למחשב, מעידה בוודאי שהשואל רב החסד לא מכיר את הרחפן, וההברקה הבאה תהיה תנסה לאפשר ניפוי באגים.
בפוסט הראשון שללתי 99% מהפתרונות האפשרייםקיצר הבנתם אותי והבנתי אתכם כנראה שאין דרך לצערי
-
@ביוס אני מבין אותך ולא סתם שואל כי אני מנסה לחשוב איך לעזור לך כי היה לי את הבעיה הזאת עם מכשיר אחר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות