בעיה | חשבון גוגל נחסם ויש הזמנות מעלי אקספרס
-
@הישיבע-בוחר מה זה "אישוריים שגויים"? צרף צילום מסך ועדיף בלי תרגום אלא את המקור.
-
פתחתי לפני מס' שעות חשבון גוגל בדרך הזאת (לא ראיתי את כל הבעיות שהיה כתוב למטה...)
הזמנתי מייד כמה הזמנות מעלי אקספרס ומייד אח"כ לא הצלחתי להיכנס לחשבון, ראיתי בכמה נושאים שיש פה שאפשר לערער אבל זה רק אחרי שנחסם החשבון לגמרי
הבעיה שאם ההזמנות יגיעו מוקדם יכול להיות שהם יחזרו אם לא נבוא לקחת,
ואני אנה אני בא...גם צ'יטה וגם דואר ישראל מעדכנים אותך שהמשלוח ברשותם,
כדי שתבחר נקודת חלוקה, ותוכל להתעדכן במיקום החבילה. -
גם צ'יטה וגם דואר ישראל מעדכנים אותך שהמשלוח ברשותם,
כדי שתבחר נקודת חלוקה, ותוכל להתעדכן במיקום החבילה. -
כדי שתבחר נקודת חלוקה, ותוכל להתעדכן במיקום החבילה.איך הם מעדכנים?
בחשבון גוגל........ שנחסם...... -
כדי שתבחר נקודת חלוקה, ותוכל להתעדכן במיקום החבילה.איך הם מעדכנים?
בחשבון גוגל........ שנחסם...... -
פתחתי לפני מס' שעות חשבון גוגל בדרך הזאת (לא ראיתי את כל הבעיות שהיה כתוב למטה...)
הזמנתי מייד כמה הזמנות מעלי אקספרס ומייד אח"כ לא הצלחתי להיכנס לחשבון, ראיתי בכמה נושאים שיש פה שאפשר לערער אבל זה רק אחרי שנחסם החשבון לגמרי
הבעיה שאם ההזמנות יגיעו מוקדם יכול להיות שהם יחזרו אם לא נבוא לקחת,
ואני אנה אני בא...@הישיבע-בוחר מה הכוונה נחסם? מה קורה כשאתה מנסה להתחבר לחשבון?
-
@הישיבע-בוחר מה הכוונה נחסם? מה קורה כשאתה מנסה להתחבר לחשבון?
@0772637000 באפשרות שהבאתי למעלה הם שולחים SMS למספר שלי ( הכשר) אבל זה עובד רק כשפותחים את המייל כי אח"כ השלב השני לא עובד
עכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכונים -
@0772637000 באפשרות שהבאתי למעלה הם שולחים SMS למספר שלי ( הכשר) אבל זה עובד רק כשפותחים את המייל כי אח"כ השלב השני לא עובד
עכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכוניםעכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכונים
באתר https://sms4free.co.il/ לא יכולים לקבל SMS לכשר?
-
עכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכוניםעכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכונים
תעבור לסים מהדרין, סים לחומרא או יוסי תקשורת שם ניתן לקבל SMS מגוגל למספר כשר
-
עכשיו הוא מנסה לשלוח SMS למספר הכשר שלי אז אין לי איך לפתוח את המייל ולקבל עדכונים
תעבור לסים מהדרין, סים לחומרא או יוסי תקשורת שם ניתן לקבל SMS מגוגל למספר כשר
@0772637000 מישהו כתב שסים לחומרא הפסיקו עם SMS
https://mitmachim.top/topic/100927/בקשת-מידע-מספר-כשר-עם-sms/3 -
@0772637000 מישהו כתב שסים לחומרא הפסיקו עם SMS
https://mitmachim.top/topic/100927/בקשת-מידע-מספר-כשר-עם-sms/3 -
@0772637000 לסים מהדרין יש התחייבות לכמה חדשים. תשאל שם.
יש גם משהו ליוסי תקשורת אבל זה גם צריך סים שלהם, יתכן שזה יהיה על חשבון הסים בחברה שלך. צריך לברר. -
@0772637000 לסים מהדרין יש התחייבות לכמה חדשים. תשאל שם.
יש גם משהו ליוסי תקשורת אבל זה גם צריך סים שלהם, יתכן שזה יהיה על חשבון הסים בחברה שלך. צריך לברר. -
@0772637000 זה גם על חשבון המספר שלי? חשבתי לעשות סים נטען רק בשביל לקבל SMS ולהשאר בחברה שלי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות