שיתוף | לראשונה! הורדה מיוטיוב לדרייב! על ידי תוסף או סקריפט tampermonkey כולל נטפרי!
-
@0772637000 אבל הוא לא רוצה לעבור דרך המייל אלא ישר בדרייב
אבל הוא לא רוצה לעבור דרך המייל אלא ישר בדרייב
לא צריך לעבור דרך המייל. ברגע שלוחצים על קישור של קובץ בדרייב זה מופיע בפריטים ששותפו איתי (כמובן כשיש חשבון מחובר בדפדפן)
-
אבל הוא לא רוצה לעבור דרך המייל אלא ישר בדרייב
לא צריך לעבור דרך המייל. ברגע שלוחצים על קישור של קובץ בדרייב זה מופיע בפריטים ששותפו איתי (כמובן כשיש חשבון מחובר בדפדפן)
@0772637000 אבל הקישור מגיע למייל..
-
@מטען-נייד נטפרי קובץ שהיתפרסם לציבור
-
על פניו טופל בנטפרי, אשמח אם מישהו בנטפרי ינסה דקה להוריד, ויבדוק שבאמת טופל, תודה מראש!
כרגע משום מה הוא לא שולח מיילים אלא צריך לחכות בדף היוטיוב ואחרי כמה שניות מגיע הודעה עם קישור לדרייב.כרגע הקישור עדיין לא לחיץ, אני עובד על זה, אבל אני לא יכול לטפל בזה כרגע בגלל שנטפרי לא נותנים לעדכן את אפסקריפט...
-
על פניו טופל בנטפרי, אשמח אם מישהו בנטפרי ינסה דקה להוריד, ויבדוק שבאמת טופל, תודה מראש!
כרגע משום מה הוא לא שולח מיילים אלא צריך לחכות בדף היוטיוב ואחרי כמה שניות מגיע הודעה עם קישור לדרייב.כרגע הקישור עדיין לא לחיץ, אני עובד על זה, אבל אני לא יכול לטפל בזה כרגע בגלל שנטפרי לא נותנים לעדכן את אפסקריפט...
@מטען-נייד לי עובד בנטפרי
תודה רבה -
@מטען-נייד לי עובד בנטפרי
תודה רבה -
@מטען-נייד
שלח לי מייל ב 15:18 -
@מטען-נייד
שלח לי מייל ב 15:18 -
@מטען-נייד גם וגם
-
@מטען-נייד גם וגם
-
@מטען-נייד זה נימחק מתי שהוא או שמפוצצים לך את הדריב?
-
@מטען-נייד זה נימחק מתי שהוא או שמפוצצים לך את הדריב?
-
@מטען-נייד יש לך גישה לכול מה שמורידים ואם אתה רוצה אתה יכול לימחוק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות