בקשה | הפיכת html לקובץ שיתופי
-
-
@ישיבישער
בעיה
זה יכול לשבת לכאורה בוורקר של קלאודפלייר אבל צריך לבקש מנטפרי פתיחה אתה רוצה?זה יכול לשבת לכאורה בוורקר של קלאודפלייר אבל צריך לבקש מנטפרי פתיחה אתה רוצה?
אם זה יתאפשר לך אני מאוד מאוד ישמח, אבל הרעיון שאני רוצה שכל הגבאים שיש להם הרשאת עריכה יוכלו לשבץ וכו'... אם יסתדר לך אני ישמח.. הבעיה שאני לא יכול לבקש מנטפרי, אני אני לא יושב על החשבון שלי... אז אם יש לך איזה רעיון אני ישמח...
ישיבישער כתב
אם יש לך רעיון אחר או למישהו - אשמח. הבנתי שיש אפשרות לעשות גוגל ספריקט או משהו כזה.. אבל לא הצלחתי לעשות את זה...
-
@ישיבישער
אין לי משאבי שרת להקצות וגם לא כוח ליצור את זה בצורה עם משתמשים וכל זה
אם אתה רוצה אפשר פשוט לחצן ייצא שמייצא לקובץ נתונים שהוא קשיח ואחר כך אתה יכול להעלות אותו ולהמשיך מאותו מקוםשכחתי להדגיש שב-github זה נחסם בנטפרי...
נראה לך שאני לא יודע?
אני מודע ולכן לא אמרתי לו לפרוס אלא לתת לי
אגב יש כמה אנשים שנטפרי פתחו את הגיטהאב שהם -
יצרתי עבור הבית מדרש שלנו קובץ html בשביל שיבוץ המקומות לימים הנוראים
שבו יהיה אפשר לשבץ את המקומות ועוד אופציות,כעת אני רוצה להפוך את הקובץ הזה לשיתופי שכל מי שיש לו גישה לקובץ \ סיסמא וכד', יוכל לשנות את השיבוץ של המקומות.
אני מצרף את הקובץ כאן, ואם מישהו יוכל לעשות לי את זה, או להסביר לי איך עושים את זה (בנטפרי, ושגם יעבוד בנטפרי), אודה לו מאוד.
תודה מראש
https://drive.google.com/file/d/1k0B0oQVAGq__6eioJ0_LjTX****uZTU6KXIR/view?usp=drive_link
-
@צול-גאה אם אתה מעדיף להיצמד לעניין הגיטהאב אפשר לאחסן את זה בשיטס עם סקריפט הכי פשוט. כמובן אם אתה מעוניין
-
-
תוכל לשלוח לי באישי את הקובץ?
אוקי, אתה לא מורשה לצ'אט אתה רוצה שאני ישלח לך למייל או לצ'אט?
-
תוכל לשלוח לי באישי את הקובץ?
לצערי אין לי על המחשב הזה את הקובץ המעודכן אם אתה רוצה סתם בשביל הרעיון לראות את זה מה הרעיון אני ישלח כאן קישור לדרייב אבל תוריד את זה מהר לפני שיחסם בנטפרי, וגם אל תשכח להוריד כוכביות.
https://drive.google.com/file/d/1euE8AsX8oLUzhTlbK0Hp-G*****hGzkLBY_2H/view?usp=drive_link
עריכה: שלחתי לך גם למייל
-
מערכת איכותית מאוד
koveamakom.com
חבל להמציא את הגלגל@צדיק-תמים בתשלום...
-
@צדיק-תמים בתשלום...
-
@צול-גאה אני לא מכיר בית כנסת שלא גובה כסף על מקומות בימים נוראים
בעלות של ספסל אחד אתה מקבל פתרון ליגה אחרת וחוסך שעות של עבודה על בניית פתרון צולע משלך@צדיק-תמים
ברור
רק הסברתי למה אנשים כן מחפשים פתרונות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות