שיתוף | AI Translator - תוסף כרום לתרגום טקסט טבעי באמצעות ג'מיני
-
@צבי-דורש-ציון @רפי-סאם בד"כ מעלה לחנות
אלי ש-@אברהם-גלסר יבקש ממנו -
@צבי-דורש-ציון @רפי-סאם בד"כ מעלה לחנות
אלי ש-@אברהם-גלסר יבקש ממנו -
בעקבות ההצעה של @יודע-ומייבין כאן לתוסף כרום שיתרגם טקסט לשפות אחרות, אבל בצורה אמיתית, לא כמו של גוגל תרגום (לא טבעי והרבה פעמים ללא הקשר) - פיתחתי תוסף כרום שמתרגם טקסט ע"י AI (ג'מיני) בצורה טבעית ואמיתית!
כמובן שכל אחד צריך לשים מפתח API של ג'מיני בעצמו.
תראו את הפער בין גוגל תרגום לתוסף הזה:
גוגל תרגום:

התוסף:

התוסף צדק... (וההשוואה הזאת באמת הייתה מקרה, זה לא שבדקתי מלא משפטים עד שבאחד מהם מצאתי הבדלים, זה היה התרגום הראשון שניסיתי עם התוסף).
דוגמה מאנגלית לעברית בספויילר

גוגל תרגום:

התוסף:

כאן זה פחות מובהק, אבל עדיין התוסף צדק.
להורדת התוסף מExtSync
גרסת סקריפט Tampermonkey להתקנה מהירה
@אברהם-גלסר ליחה שאני מקפיץ נושא לא קשור אבל ניסיתי להתקין באמצעות המתקין האוטומטי של האתר והתוכנה מסבירה איך לעשות את זה בכרום (אני יודע איך לעשות את זה באדג' השאלה אם התוכנה תתקין את זה באדג'?)
-
הוא. מתרגם אוטומטי את העמוד?
-
הוא. מתרגם אוטומטי את העמוד?
@יודע-ומייבין אתה שואל אותי?
-
את @אברהם-גלסר
-
@kernel ההתקנה של התוסף עצמו זה כמו בכרום, ותקבל עדכונים אוטומטיים; אותו דבר כמו בכרום.
- כי מופעל אצלך "תרגום אוטומטי" ששולח בקשה עם הטקסט שהקלדת אחרי 650 מילי-שניות ללא הקלדה, ואם אתה לא מקליד רצוף זה שולח עוד ועוד בקשות.
בקיצור תבטל את זה בצד ימין למטה של החלונית ותלחץ "תרגם" רק כשאתה באמת רוצה לתרגם:

- זה הרבה יותר מורכב, אולי בהמשך (למרות שלא נראה לי שאגיע לזה...).
@יודע-ומייבין לא, רק טקסט שאתה מקליד או מדביק לו בשדה או טקסט שסימנת בעבוד ואז קליק ימני ו"תרגם באמצעות AI Translate".
- כי מופעל אצלך "תרגום אוטומטי" ששולח בקשה עם הטקסט שהקלדת אחרי 650 מילי-שניות ללא הקלדה, ואם אתה לא מקליד רצוף זה שולח עוד ועוד בקשות.
-
אאהה כשביקשתי איי התכוונתי שהוא מזהה את העמוד ומתרגם אוטומטי כמו טרנסלייט
-
אאהה כשביקשתי איי התכוונתי שהוא מזהה את העמוד ומתרגם אוטומטי כמו טרנסלייט
@יודע-ומייבין זה לא יהיה מוצלח במיוחד עם api חינמי...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות