המלצה | שיאומי חצי טאצ' QIN J36 החדש
-
@קראנץ-ונילה השאלה מה עדיף ה lom או זה...
@urielk כל עוד המכשיר הזה לא יהיה בשימוש מסיבי אצל הרבה אנשים אתה לא יכול לדעת איזה באגים יש בו ואיך המכשיר הזה בפועל אם הוא טוב או לא.
לגבי הלום בסופו של דבר יש לו כבר את הניסיון שלו ויש לו את הבאגים שלו אבל גם יש לו הרבה מעלות יש לו nfc ועוד ועוד -
ומה שלא יהיה, הפער בין עלי אקספרס לחנויות כאן בארץ (כולל הכשרה) הוא בקושי 100 ש"ח..
כך שלכאו' אין טעם להזמין אותו מעלי...איפה יש אותו בארץ ב450 ש"ח בערך? - לפי דבריך
-
ומה שלא יהיה, הפער בין עלי אקספרס לחנויות כאן בארץ (כולל הכשרה) הוא בקושי 100 ש"ח..
כך שלכאו' אין טעם להזמין אותו מעלי...איפה יש אותו בארץ ב450 ש"ח בערך? - לפי דבריך
@יאיר-דניאל יש בדיין תקשורת ב-449
-
מעניין שבתמונות בעלי אקספרס מופיעות 2 גירסאות, 3-32 4-64, אבל בפועל לא מצאתי בשום מקום את הגירסא הבכירה.
כך שלכאו' אין טעם להזמין אותו מעלי...מעניין שבתמונות בעלי אקספרס מופיעות 2 גירסאות, 3-32 4-64, אבל בפועל לא מצאתי בשום מקום את הגירסא הבכירה.
אמור לצאת בהמשך.
בהתחלה היה אפשרות להזמין גם את הגרסה של 4 ראם ואז כל מי שהזמין קיבל את כספו בחזרה -
@urielk כל עוד המכשיר הזה לא יהיה בשימוש מסיבי אצל הרבה אנשים אתה לא יכול לדעת איזה באגים יש בו ואיך המכשיר הזה בפועל אם הוא טוב או לא.
לגבי הלום בסופו של דבר יש לו כבר את הניסיון שלו ויש לו את הבאגים שלו אבל גם יש לו הרבה מעלות יש לו nfc ועוד ועוד -
איפה יש אותו בארץ ב450 ש"ח בערך? - לפי דבריך
בלינקים המובאים לעיל של עלי המחיר שלו 372, ובארץ הוא עולה 449.
@סוף-הרחוב תחשבנו את המס 18 אחוז וזה כמעט אותו מחיר
-
עריכה: פתאום חשבתי שאולי יש משקל לדברים שלי ואולי זה לא יהיה הוגן כלפי היבואנים.
תקנו אותי אם אני טועה.@נוחעם-FM יש גם קונים...
-
עריכה: פתאום חשבתי שאולי יש משקל לדברים שלי ואולי זה לא יהיה הוגן כלפי היבואנים.
תקנו אותי אם אני טועה.עריכה: פתאום חשבתי שאולי יש משקל לדברים שלי ואולי זה לא יהיה הוגן כלפי היבואנים
אני לא חושב שאתה אמור להימנע בשל כך להביע את הדעה שלך מכמה סיבות
א. תמיד יש אנשים שדעתם שונה משלך ואז הם "מאזנים" את המכירות
ב. זה לא שאתה משמיץ מוצר כזה או אחר. כל מה שאתה עושה זה לדרג מוצר שכבר קיים
ג. הציבור מעוניין במידע אמיתי אם אתה לא רוצה לתת את המידע הזה אז מ שינזק הוא הצרכנים "ומאי עדיפא" -
עריכה: פתאום חשבתי שאולי יש משקל לדברים שלי ואולי זה לא יהיה הוגן כלפי היבואנים
אני לא חושב שאתה אמור להימנע בשל כך להביע את הדעה שלך מכמה סיבות
א. תמיד יש אנשים שדעתם שונה משלך ואז הם "מאזנים" את המכירות
ג. הציבור מעוניין במידע אמיתי אם אתה לא רוצה לתת את המידע הזה אז מ שינזק הוא הצרכנים "ומאי עדיפא"א. תמיד יש אנשים שדעתם שונה משלך ואז הם "מאזנים" את המכירות
שים לב שאלו שבאמת מתעסקים עם זה ושהמילה שלהם היא משמעותית, הם דווקא לא מדברים הרבה.
ג. הציבור מעוניין במידע אמיתי אם אתה לא רוצה לתת את המידע הזה אז מ שינזק הוא הצרכנים "ומאי עדיפא"מידע, בוודאי שאני לא יסתיר מהציבור!
ולדרג בסופו של דבר זה לפי הטעם האישי שלי ואני חושש שיש לזה קצת משקל ושזה יכול להזיק.אין לי בעיה לכתוב למישהו בפרטי מה הדעה שלי.
בצורה ציבורית יכול להיות לזה כבר השלכות, או שלא.
כי למרות שאולי חושבים אחרת, לדעתי אני לא באמת מאן דאמר בנושא...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות