בקשת מידע | האם ניתן לשדר תכנים מיוטיוב בקו IVR ישירות
-
לפעמים קורה שאני באמצע לשמוע או לראות משהו ביוטיוב ואני צריך לצאת מהבית אבל מעוניין להמשיך לשמוע את זה (במקרים שלא דחוף לראות כגון פודקאסטים וכדו')
האם יש דרך לעשות שזה ישמיע את זה בקו שלי שאני אפתח לצורך זה בלי שאני אצטרך להוריד את זה ולהעלות לקו?
אשמח לעזרת המומחים דכאן -
לפעמים קורה שאני באמצע לשמוע או לראות משהו ביוטיוב ואני צריך לצאת מהבית אבל מעוניין להמשיך לשמוע את זה (במקרים שלא דחוף לראות כגון פודקאסטים וכדו')
האם יש דרך לעשות שזה ישמיע את זה בקו שלי שאני אפתח לצורך זה בלי שאני אצטרך להוריד את זה ולהעלות לקו?
אשמח לעזרת המומחים דכאן -
-
@אשריך-עליך באתי להגיד שבשידורים חיים אינטרנטיים ימות חסמו את יוטיוב
אז מה שנותר זה API - ואם אני מבין בתכנות וב-API של ימות - אתה בהחלט יכול לעשות את זה... -
@אשריך-עליך באתי להגיד שבשידורים חיים אינטרנטיים ימות חסמו את יוטיוב
אז מה שנותר זה API - ואם אני מבין בתכנות וב-API של ימות - אתה בהחלט יכול לעשות את זה...@מייבין-במקצת
יהיה קצת קשה כי יוטיוב חוסמים בוטים וצריך לשלוח קוקיס מה שא"א במערכת IVR
יכול להיות שיש עוד שיטות שאני לא מכיר -
@מייבין-במקצת
יהיה קצת קשה כי יוטיוב חוסמים בוטים וצריך לשלוח קוקיס מה שא"א במערכת IVR
יכול להיות שיש עוד שיטות שאני לא מכיר@smct צודק...
ניסיתי הרבה להוסיף לעויזר צ'אט אופציה כזאת ולא עלתה בידי... -
@מייבין-במקצת @smct אם אני מבין נכון באתם להגיד שזה כנראה לא אפשרי?
-
@מייבין-במקצת @smct אם אני מבין נכון באתם להגיד שזה כנראה לא אפשרי?
@אשריך-עליך כמעט ולא...
אבל אולי כן יש איזה דרך - אני לא יודע הכל...
-
אשמח לעזרת המומחים דכאן@אשריך-עליך אפשרי דרך הapi,
אבל הרבה יותר פשוט שיהיה לך שירות קבוע ברקע שיוריד ויעלה לימות אוטומטית.
אם זה משהו קבוע תעשה rss, ואם מדובר בדברים מהרגע להרגע תכין תוסף.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות