עזרה | הצילו! המקש רווח במחשב נדבק!
-
אחותי הקטנה שפכה לי על המחשב נוזל דביקי במיוחד והוא נכנס לי בתוך המקש רווח, במעבדה אמרו לי שעולה לתקן את זה 500 שקל, כי צריך לפרק את כל המחשב ולבנות מחדש, אם מישהו נתקל בכזה תופעה ויודע איך אפשר לתקן בלי לשלם 500 שקל - אשמח מאד אם יוכל להסביר איך
ויודע איך אפשר לתקן בלי לשלם 500 שקל - אשמח מאד אם יוכל להסביר איך
בקטנה....
הפוך את המחשב, ותניח אותו בזהירות על השולחן.
יש ברגים בצדדים - פתח אותם.
אתה רואה כעת את הלוח אם.
מצא את הברגים שלו (בצדדים, כמה גם באמצע) - פרק. תיזהר ככה בקטנה על הרכיבים.
גמרת? אתה אמור לראות את המקלדת.
נשאר לך רק להחליף את המקש - ולקנות מחשב חדש
הפוסט הזה נכתב בציניות, למי שלא מבין עדיין...
-
אחותי הקטנה שפכה לי על המחשב נוזל דביקי במיוחד והוא נכנס לי בתוך המקש רווח, במעבדה אמרו לי שעולה לתקן את זה 500 שקל, כי צריך לפרק את כל המחשב ולבנות מחדש, אם מישהו נתקל בכזה תופעה ויודע איך אפשר לתקן בלי לשלם 500 שקל - אשמח מאד אם יוכל להסביר איך
@המלך-גורג לא לוקח שום אחריות, אבל מה עם טינר? לא יעזור?
-
במעבדה אמרו לי שעולה לתקן את זה 500 שקל
להחליף מקלדת או לתקן
-
@המלך-גורג אתה יכול פשוט לחבר לו מקלדת בלוטוס אחרת ולהנות ממקלדת חדשה!
@י.-פל. גמרת עליי עם המדריך מעבדה שלך... זה גם כ"כ נכון שאנשים מפרקים דברים בלי ידע טכני וקולטים שהם נשארו עם כמה שיברי כלי...
-
@המלך-גורג יש תוכנה בפורום (לא זוכר איפה נדמה לי שהועלתה ע"י @בנימין-מחשבים ) להחליף מקש שהתקלקל למקש אחר. תחליף את הרווח (אני ממליץ ל; אבל זה לא כ"כ נח מצד המיקום) תתרגל קצת וחסכת 500 שקל, אין כמו ההרגשה הזאת...
ובאוירת השעה, למלך ג'ורג' חסר 500 שקל???
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות