שיתוף | סקירת נגן HPower Max
-
@אלוף-תימן
אפשר להסריט עם הנגן?
בנוסף אפשר להזמין דרך הקישור שהבאת פה? -
@בניית-גרסאות יפה מאד!!!!!
-
הנגן הזה הוא בעצם m36 plus אבל הגרסא באמת נשמעת טובה
@אלוף-תימן @בניית-גרסאות
אולי זה בקשה קצת מוגזמת אבל יש מצב לקבל את הAPK של החנות אפליקציות ואם זה חנות שלוקחת מאגר מנתיב מסוים אז אפשר רק את המאגר? -
@אלוף-תימן בעצם זה M36 פלוס זה הנגן רק שעבדו קשה על הגרסא שלו אני צודק?
או שיש עוד שפנים בכובע?
והאם זה הולך לצאת בחנויות.?
וכמובן שמיותר לשאול אם מתי שהוא יפרסמו את הגרסא הזאת
-
@אלוף-תימן בעצם זה M36 פלוס זה הנגן רק שעבדו קשה על הגרסא שלו אני צודק?
או שיש עוד שפנים בכובע?
והאם זה הולך לצאת בחנויות.?
וכמובן שמיותר לשאול אם מתי שהוא יפרסמו את הגרסא הזאת
בעצם זה M36 פלוס זה הנגן רק שעבדו קשה על הגרסא שלו אני צודק?
כן לא קשה להבין את זה לבד (גם אין עוד נגנים טובים עם כזה מפרט)
@בניית-גרסאות
תוכל לעשות מדריך איך לחסום שאיבה?
ודרך אגב זה גם חוסם שאיבה בMTK קליינט? לא נראלי שזה הגיוני זה משהו שאי אפשר לחסום כי MTK קליינט הוא כזה חזק שאם ישפרו אותו עוד קצת הוא יגיע לרמה שהוא יכול לשאוב גרסא ממכשיר שהוציאו לו את הבטריה (בלי הגזמה!) -
בעצם זה M36 פלוס זה הנגן רק שעבדו קשה על הגרסא שלו אני צודק?
כן לא קשה להבין את זה לבד (גם אין עוד נגנים טובים עם כזה מפרט)
@בניית-גרסאות
ודרך אגב זה גם חוסם שאיבה בMTK קליינט? לא נראלי שזה הגיוני זה משהו שאי אפשר לחסום כי MTK קליינט הוא כזה חזק שאם ישפרו אותו עוד קצת הוא יגיע לרמה שהוא יכול לשאוב גרסא ממכשיר שהוציאו לו את הבטריה (בלי הגזמה!)תוכל לעשות מדריך איך לחסום שאיבה?
ודרך אגב זה גם חוסם שאיבה בMTK קליינט? לא נראלי שזה הגיוני זה משהו שאי אפשר לחסום כי MTK קליינט הוא כזה חזק שאם ישפרו אותו עוד קצת הוא יגיע לרמה שהוא יכול לשאוב גרסא ממכשיר שהוציאו לו את הבטריה (בלי הגזמה!)
השיטה הכי טובה לשאוב פעם זה היה בלי סוללה, ככה זה נכנס לברום בצורה הכי טובה, היום המכשירים צריכים קצת סוללה להכנס לברום ולכן כמעט ולא מוציאים סוללה.אאל"ט הם חוסמים את זה ע"י שהם משנים את הDA.
-
@שלמה-רביב
אז זה חסום גם לMTK קליינט? -
ודרך אגב זה גם חוסם שאיבה בMTK קליינט? לא נראלי שזה הגיוני זה משהו שאי אפשר לחסום כי MTK קליינט הוא כזה חזק שאם ישפרו אותו עוד קצת הוא יגיע לרמה שהוא יכול לשאוב גרסא ממכשיר שהוציאו לו את הבטריה (בלי הגזמה!)
השיטה הכי טובה לשאוב פעם זה היה בלי סוללה, ככה זה נכנס לברום בצורה הכי טובה, היום המכשירים צריכים קצת סוללה להכנס לברום ולכן כמעט ולא מוציאים סוללה.אאל"ט הם חוסמים את זה ע"י שהם משנים את הDA.
אאל"ט הם חוסמים את זה ע"י שהם משנים את הDA.
איך עושים את זה?
-
@שלמה-רביב
אז זה חסום גם לMTK קליינט?@מה-זה-משנה-אה כן,
כי השאיבה עובדת כך שהתוכנה שולחת מפתח לאימות ורוב הפעמים היא מדלגת על הרטע הזה כדי לעקוף חסימות יצרן, אבל אם שינו את הDA זה לא יעזור. -
@שלמה-רביב
אבל אאל"ט יש מצב צריבה שאתה צורב את זה ביחד עם קובץ DA וזה לא קובץ שכ"כ קשה להשיג
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות