מדריך | המשך למערכת סוכן אישי למייל ולדרייב שלכם-שידרוג עצום למערכת!!! כולל גישה ישירה לצ'אטים דרך הטלפון!!!!!
-
@צול-גאה
ניסיתי בכל דרך אפשרית שיקריא לי משהו שבתוויות, והוא לא מצליח, כאילו לא קיבלתי מייל. -
ניסית לפי כתובת שולח?
ברור
3157686 כתב במדריך | המשך למערכת סוכן אישי למייל ולדרייב שלכם-שידרוג עצום למערכת!!! כולל גישה ישירה לצ'אטים דרך הטלפון!!!!!:
ניסיתי בכל דרך אפשרית
-
כתבת לי שלהתקנה חובה מחשב שפתוח גוגל סקריפט ולא נטפרי מופחת סיכוני/קהילות {כגון חדרי מחשבים}
אני ממחשב של בית שיש לו גישה לצאטים ובכל אופן זה לא עובד והמערכת אומרת שאני צריך לאשר את האופציה לשליחת צא"ט -
@איציק-לוי
הוא כתב על זה משהו למעלה לא זוכר מה
נראה לי לפרוס מחדש ואז זה מבקש שוב הרשאה לצ'אט וזה יתחיל לעבוד לך -
@איציק-לוי
הוא כתב על זה משהו למעלה לא זוכר מה
נראה לי לפרוס מחדש ואז זה מבקש שוב הרשאה לצ'אט וזה יתחיל לעבוד לך@איציק-לוי
הסתדרת? -
@איציק-לוי @צול-גאה במייל שהוא שלח כתוב במפורש!
שליחת הודעות צ'אט (רק למי שרוצה גם לשלוח - הקריאה עובדת מיד): בעורך הסקריפט ←
הגדרות הפרויקט ← Google Cloud Platform ← Change project ← להדביק את המספר 912948262033 ← Set project, ואז להריץ שוב את "הפעל_את_המערכת" ולאשר הרשאות. הצירוף לפרויקט נעשה אוטומטית בהרשמה שלכם - אין צורך לבקש דבר.אני ניסיתי ועובד מצוין.
-
לא היה לי זמן לנסח את העידכון בעצמי אז הנה העידכון הנוכחי כפי שיוצא מבית היוצר של המערכת (אחרי העבודה שלי...):
עדכון למערכת הסוכן האישי למייל — הסוכן נהיה הרבה יותר חכםשלום לכולם. עלה עדכון משמעותי שמשנה בעיקר את איך הסוכן מבין אתכם. חלק מהתיקונים נובעים ישירות מדיווחים שקיבלתי כאן ובטלפון.
מה שהיה שבור ותוקן
"תקריא לי את המייל האחרון" — והוא הקריא חמישה. עכשיו הוא מקריא בדיוק אחד. אם תבקשו שלושה תקבלו שלושה.
ניתוח קבצים מצורפים לא עבד. ביקשתם לנתח קובץ שמצורף למייל, והסוכן ענה כאילו הוא לא יודע על איזה קובץ מדובר. תוקן — עכשיו אפשר גם לשאול "אילו קבצים מצורפים להודעה הראשונה" וגם "תנתח לי את הקובץ המצורף".
כשהכתבתם תגובה למייל או לצ'אט, הסוכן לפעמים התחיל להתווכח ולהסביר מה הוא לא יכול לעשות, במקום פשוט לשלוח את מה שאמרתם. תוקן — תגובה שאתם מכתיבים נשלחת כמו שהיא, בלי "חשיבה" מיותרת.
הודעת השגיאה "שגיאה בפענוח הנתונים". מי שנתקל בזה — ההודעה הזו הייתה חסרת תועלת. עכשיו הסוכן אומר מה באמת קרה, למשל "מכסת השימוש של המודל נגמרה, אפשר להחליף מפתח בגיליון ההגדרות".
תשובות ארוכות נשמעו בקול המכני של המערכת במקום בקול הרגיל והנעים. תוקן — כל התשובות נשמעות עכשיו באותו קול.
מה שהסוכן יודע לעשות מהיום
כמה פעולות בבקשה אחת. זה השינוי הגדול. אפשר לבקש:
"חפש לי במייל קובץ בשם רשימה ותנתח אותו"
והוא בונה לעצמו תוכנית עבודה — מחפש, מוצא, מוריד את הקובץ, מנתח, ומקריא לכם את התוצאה. הכל בבקשה אחת.
הוא זוכר על מה דיברתם. אחרי שהוא מקריא רשימת מיילים אפשר להגיד "תרחיב לי על השני" או "תנתח את הקובץ הזה" — והוא יודע בדיוק למה הכוונה. גם אחרי כמה סבבים.
ניתוח קבצים מהדרייב. לא רק קבצים מצורפים למייל — גם קבצים ששמורים בדרייב שלכם.
חיפוש חכם יותר. אפשר לתאר במילים שלכם — "המייל מהבנק מלפני שבוע", "מיילים עם קבצים מצורפים" — והוא בונה את החיפוש בעצמו.
הוא מתמקד לפי מה שלחצתם. אם נכנסתם דרך שלוחת החיפוש, הוא יודע שהמילים שלכם הן מילות חיפוש ולא שאלה — ומחפש מיד במקום לשאול מה אתם רוצים.
הוא יודע להסביר את עצמו. שאלו אותו "מה אתה יכול לעשות בשבילי" ותקבלו סקירה מלאה.
בטיחות
לפני מחיקה או שליחה הוא מבקש אישור. הוא אומר בדיוק מה הוא עומד לעשות — למי, מה הנושא, ומה התוכן — ורק אחרי הקשה 1 זה קורה. הקשה 2 מבטלת.
אם משהו נכשל, הוא מנסה שוב לבד לפני שהוא מודיע לכם על תקלה.
ואם המודל לא זמין (נגמרה מכסה, מפתח פג), הסוכן עדיין מקריא לכם את המייל — פשוט בלי הסיכום החכם. עדיף מאשר כלום.
לתשומת לבכם
מי שהמפתח שלו של ג'מיני נחסם או נגמר — יש עכשיו בגיליון ההגדרות, בשורת ההגדרות המתקדמות, אפשרות לבחור מנוע חלופי. ואם המנוע הראשי נופל באמצע, המערכת עוברת לחלופי לבד בלי שתרגישו.
מוזמנים לדווח כאן על כל תקלה או בקשה — כמה מהתיקונים למעלה הגיעו בדיוק מדיווחים שלכם.
-
לא היה לי זמן לנסח את העידכון בעצמי אז הנה העידכון הנוכחי כפי שיוצא מבית היוצר של המערכת (אחרי העבודה שלי...):
עדכון למערכת הסוכן האישי למייל — הסוכן נהיה הרבה יותר חכםשלום לכולם. עלה עדכון משמעותי שמשנה בעיקר את איך הסוכן מבין אתכם. חלק מהתיקונים נובעים ישירות מדיווחים שקיבלתי כאן ובטלפון.
מה שהיה שבור ותוקן
"תקריא לי את המייל האחרון" — והוא הקריא חמישה. עכשיו הוא מקריא בדיוק אחד. אם תבקשו שלושה תקבלו שלושה.
ניתוח קבצים מצורפים לא עבד. ביקשתם לנתח קובץ שמצורף למייל, והסוכן ענה כאילו הוא לא יודע על איזה קובץ מדובר. תוקן — עכשיו אפשר גם לשאול "אילו קבצים מצורפים להודעה הראשונה" וגם "תנתח לי את הקובץ המצורף".
כשהכתבתם תגובה למייל או לצ'אט, הסוכן לפעמים התחיל להתווכח ולהסביר מה הוא לא יכול לעשות, במקום פשוט לשלוח את מה שאמרתם. תוקן — תגובה שאתם מכתיבים נשלחת כמו שהיא, בלי "חשיבה" מיותרת.
הודעת השגיאה "שגיאה בפענוח הנתונים". מי שנתקל בזה — ההודעה הזו הייתה חסרת תועלת. עכשיו הסוכן אומר מה באמת קרה, למשל "מכסת השימוש של המודל נגמרה, אפשר להחליף מפתח בגיליון ההגדרות".
תשובות ארוכות נשמעו בקול המכני של המערכת במקום בקול הרגיל והנעים. תוקן — כל התשובות נשמעות עכשיו באותו קול.
מה שהסוכן יודע לעשות מהיום
כמה פעולות בבקשה אחת. זה השינוי הגדול. אפשר לבקש:
"חפש לי במייל קובץ בשם רשימה ותנתח אותו"
והוא בונה לעצמו תוכנית עבודה — מחפש, מוצא, מוריד את הקובץ, מנתח, ומקריא לכם את התוצאה. הכל בבקשה אחת.
הוא זוכר על מה דיברתם. אחרי שהוא מקריא רשימת מיילים אפשר להגיד "תרחיב לי על השני" או "תנתח את הקובץ הזה" — והוא יודע בדיוק למה הכוונה. גם אחרי כמה סבבים.
ניתוח קבצים מהדרייב. לא רק קבצים מצורפים למייל — גם קבצים ששמורים בדרייב שלכם.
חיפוש חכם יותר. אפשר לתאר במילים שלכם — "המייל מהבנק מלפני שבוע", "מיילים עם קבצים מצורפים" — והוא בונה את החיפוש בעצמו.
הוא מתמקד לפי מה שלחצתם. אם נכנסתם דרך שלוחת החיפוש, הוא יודע שהמילים שלכם הן מילות חיפוש ולא שאלה — ומחפש מיד במקום לשאול מה אתם רוצים.
הוא יודע להסביר את עצמו. שאלו אותו "מה אתה יכול לעשות בשבילי" ותקבלו סקירה מלאה.
בטיחות
לפני מחיקה או שליחה הוא מבקש אישור. הוא אומר בדיוק מה הוא עומד לעשות — למי, מה הנושא, ומה התוכן — ורק אחרי הקשה 1 זה קורה. הקשה 2 מבטלת.
אם משהו נכשל, הוא מנסה שוב לבד לפני שהוא מודיע לכם על תקלה.
ואם המודל לא זמין (נגמרה מכסה, מפתח פג), הסוכן עדיין מקריא לכם את המייל — פשוט בלי הסיכום החכם. עדיף מאשר כלום.
לתשומת לבכם
מי שהמפתח שלו של ג'מיני נחסם או נגמר — יש עכשיו בגיליון ההגדרות, בשורת ההגדרות המתקדמות, אפשרות לבחור מנוע חלופי. ואם המנוע הראשי נופל באמצע, המערכת עוברת לחלופי לבד בלי שתרגישו.
מוזמנים לדווח כאן על כל תקלה או בקשה — כמה מהתיקונים למעלה הגיעו בדיוק מדיווחים שלכם.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות