סקר | סקר האם אתה מעונין שאני יעשה מדריך איך ליצור שרת וירטואלי?
-
@המלאך שיניתי את השאלה
-
@המלאך שיניתי את השאלה
@יודע-ומייבין עדיין לא טוב
זה אמור להיות בסגנון של מדריך להקמת שרת בענן - VPS -
@יודע-ומייבין עדיין לא טוב
זה אמור להיות בסגנון של מדריך להקמת שרת בענן - VPS@MAD עכשיו יותר טוב?
-
@MAD עכשיו יותר טוב?
@יודע-ומייבין כן ותשנה גם את הכותרת
-
האם אתה מעונין במדריך איך ליצור שרת וירטואלי בענן של אורקל?
@יודע-ומייבין
הייתי רושם בענן של אורקל, [אם ע"ז אתה עושה את המדריך..] -
@יודע-ומייבין
הייתי רושם בענן של אורקל, [אם ע"ז אתה עושה את המדריך..]@יונתן-המתכנת אוקיי שיניתי יש עוד הערות?
-
@יונתן-המתכנת אוקיי שיניתי יש עוד הערות?
@יודע-ומייבין עכשיו תכתוב את המדריך, לא?
-
@יודע-ומייבין עכשיו תכתוב את המדריך, לא?
-
נסיתי לפתוח פעם ונתקעתי בגלל האשראי, לפי מה שאני יודע זה בעיה כללית שהם לא מקבלים כל אשראי. אם אתה יודע איך לעבור את זה זה נראה יהיה יעיל מאד
נ.ב מניסיוני האישי עם גימיני בהקמת הרבה שרתים בגוגל קלאוד, הוא יודע לעשות את זה טוב יחסית ככה שלפחות אני לצורך ההקמה והפקודות וכו' סומך עליו.
לידיעת הציבור יש יתרון גדול מאד מבחינת מה שאורקל מביאים במסלול החינמי בשרתים לבין גוגל קלאוד, משמעות ביותר. שאורקל נותן הרבה יותר גם מבחינת הזמן שנותן למשך שנתיים, וגם מבחינת הגודל והמעבד של השרת.
-
נסיתי לפתוח פעם ונתקעתי בגלל האשראי, לפי מה שאני יודע זה בעיה כללית שהם לא מקבלים כל אשראי. אם אתה יודע איך לעבור את זה זה נראה יהיה יעיל מאד
נ.ב מניסיוני האישי עם גימיני בהקמת הרבה שרתים בגוגל קלאוד, הוא יודע לעשות את זה טוב יחסית ככה שלפחות אני לצורך ההקמה והפקודות וכו' סומך עליו.
לידיעת הציבור יש יתרון גדול מאד מבחינת מה שאורקל מביאים במסלול החינמי בשרתים לבין גוגל קלאוד, משמעות ביותר. שאורקל נותן הרבה יותר גם מבחינת הזמן שנותן למשך שנתיים, וגם מבחינת הגודל והמעבד של השרת.
@התחלה אני הצלחתי ליצור שם שרת
-
@התחלה זה לא נראה לי מוגבל לזמן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות