בירור | נטפרי באנדרואיד
-
@smct אתה בטוח?
אין לי נטפרי, אבל זכור לי שלא צריך תעודה כלל…
@ע-ה-דכו-ע ?@smct אתה בטוח?
אין לי נטפרי, אבל זכור לי שלא צריך תעודה כלל…@שניאור-שמח
למה שדווקא הוויז יעבוד בלי תעודה ולא דפדפן?מניסיון אישי השתמשתי הרבה פעמים בוייז מקורי לא ערוך וללא תעודה עם רשת של נטפרי ללא שום בעיות
נטפרי עצמם כותבים שלא צריך
@יוסף-בן-חיים בקשר לנידון עצמו לא יודע אם זה קשור למה שקרה לך אבל אני אישית כשחיברתי נגני אנדרואיד(M393 וM36) לרשת של נטפרי הנגנים השתגעו לגמרי והשתנה כל מיני הגדרות עד שחיברתי שוב לרשת פתוחה והסתדר
-
@smct אתה בטוח?
למה שדווקא הוויז יעבוד בלי תעודה ולא דפדפן?מניסיון אישי השתמשתי הרבה פעמים בוייז מקורי לא ערוך וללא תעודה עם רשת של נטפרי ללא שום בעיות
@יוסף-בן-חיים בקשר לנידון עצמו לא יודע אם זה קשור למה שקרה לך אבל אני אישית כשחיברתי נגני אנדרואיד(M393 וM36) לרשת של נטפרי הנגנים השתגעו לגמרי והשתנה כל מיני הגדרות עד שחיברתי שוב לרשת פתוחה והסתדר
כשחיברתי נגני אנדרואיד(M393 וM36) לרשת של נטפרי הנגנים השתגעו לגמרי והשתנה כל מיני הגדרות
מה? ככה זה רק אצלך
-
כשחיברתי נגני אנדרואיד(M393 וM36) לרשת של נטפרי הנגנים השתגעו לגמרי והשתנה כל מיני הגדרות
מה? ככה זה רק אצלך
@קראנץ-ונילה אני מדבר בלי להתקין תעודת אבטחה,
לך לא עושה בעיות?
עם תעודה לא ניסיתי -
@קראנץ-ונילה אני מדבר בלי להתקין תעודת אבטחה,
לך לא עושה בעיות?
עם תעודה לא ניסיתי@אחד-מהשוק
תנסה עם תעודה, אחרת יעבוד לך ממש קצת אפליקציות -
@אחד-מהשוק
תנסה עם תעודה, אחרת יעבוד לך ממש קצת אפליקציות@קראנץ-ונילה כן אני יודע, אני לא משתמש בזה לגלישה בדרך כלל,
רק אמרתי שחוץ מזה שזה לא עובד זה גם משנה כל מיני הגדרות בנגן למשל מוריד את כל האפשרויות בגלילה מלמעלה חוץ מווי פי ובלוטוס, וכן מוריד את האפשרות צילום מסך בכפתור כיבוי וכן משנה את הניווט ללחצן אחד של חזרה,
ולא נראה לי שזה קשור לתעודת אבטחה... -
@קראנץ-ונילה כן אני יודע, אני לא משתמש בזה לגלישה בדרך כלל,
רק אמרתי שחוץ מזה שזה לא עובד זה גם משנה כל מיני הגדרות בנגן למשל מוריד את כל האפשרויות בגלילה מלמעלה חוץ מווי פי ובלוטוס, וכן מוריד את האפשרות צילום מסך בכפתור כיבוי וכן משנה את הניווט ללחצן אחד של חזרה,
ולא נראה לי שזה קשור לתעודת אבטחה...@אחד-מהשוק
זה גם לא אמור להיות קשור לנטפרי
ניסת בכלל להיתחבר לאינטרנט פתוח שאתה חושב שזה בגלל נטפרי? -
@smct אתה בטוח?
-
@שניאור-שמח
למה שדווקא הוויז יעבוד בלי תעודה ולא דפדפן?למה שדווקא הוויז יעבוד בלי תעודה ולא דפדפן?
כי נטפרי לא מנטרים את התעבורה של הניווט והמפות של וויז
(תעודת אבטחה נצרכת רק לרשת מנוטרת כדי שהמכשיר יסמוך על הגורם צד שלישי שמחטט לך בתעבורה)יש לי נגן עם אנדרואיד, כשאני מנסה להתחבר דרך הויפי לנטפרי זה מראה שזה מחובר אבל למעשה אין רשת, מדוע?
זה שכתוב במכשיר "מחובר ללא אינטרנט" זה בגלל שמה שהמערת מנסה לגשת אליו בד"כ כן מנוטר ע"י נטפרי וכיוון שאין תעודת אבטחה זה חסום
@שניאור-שמח כנראה שזכור מאפליקציה של וויז שהייתה ערוכה ועם תעודה
ויש כאלהכנ"ל. לא נכון בכלל!!
(גם אני נתקלתי שאנדרואיד לא הצליח לתקשר עם איזה ראוטר כלומר היה מחובר וטען שאין אינטרנט)
זה כראה בגלל שיש שני סוגים (לפחות) של WIFI 2.4GH ו 5GH ולא כל מכשיר תומך ב5GH
-
למה שדווקא הוויז יעבוד בלי תעודה ולא דפדפן?
(תעודת אבטחה נצרכת רק לרשת מנוטרת כדי שהמכשיר יסמוך על הגורם צד שלישי שמחטט לך בתעבורה)יש לי נגן עם אנדרואיד, כשאני מנסה להתחבר דרך הויפי לנטפרי זה מראה שזה מחובר אבל למעשה אין רשת, מדוע?
זה שכתוב במכשיר "מחובר ללא אינטרנט" זה בגלל שמה שהמערת מנסה לגשת אליו בד"כ כן מנוטר ע"י נטפרי וכיוון שאין תעודת אבטחה זה חסום
@שניאור-שמח כנראה שזכור מאפליקציה של וויז שהייתה ערוכה ועם תעודה
ויש כאלהכנ"ל. לא נכון בכלל!!
(גם אני נתקלתי שאנדרואיד לא הצליח לתקשר עם איזה ראוטר כלומר היה מחובר וטען שאין אינטרנט)
(תעודת אבטחה נצרכת רק לרשת מנוטרת כדי שהמכשיר יסמוך על הגורם צד שלישי שמחטט לך בתעבורה)אני לא בטוח בזה (נטפרי הוא שרת פרוקסי ואם שירות הרשת של המכשיר או אפילו של הסטיק שולח איליו לא יעזור שנטפרי לא יבקשו שישלח כי הסטיק תמיד שולח איליהם)
תודה אבל א"כ הוא היה אמור לא לתקשר בכלל עם הסטיק לא?

-
(תעודת אבטחה נצרכת רק לרשת מנוטרת כדי שהמכשיר יסמוך על הגורם צד שלישי שמחטט לך בתעבורה)אני לא בטוח בזה (נטפרי הוא שרת פרוקסי ואם שירות הרשת של המכשיר או אפילו של הסטיק שולח איליו לא יעזור שנטפרי לא יבקשו שישלח כי הסטיק תמיד שולח איליהם)
תודה אבל א"כ הוא היה אמור לא לתקשר בכלל עם הסטיק לא?

אני לא בטוח בזה (נטפרי הוא שרת פרוקסי ואם שירות הרשת של המכשיר או אפילו של הסטיק שולח איליו לא יעזור שנטפרי לא יבקשו שישלח כי הסטיק תמיד שולח איליהם)
אני לא כ"כ טוב בלהסביר
אבל אפליקציית וייז ניגשת לכתובת IP מסויימת שנטפרי לא מסננים בכלל (בכוונה תחילה כדי שיעבוד בלי תעודה)
אני מניח שאם תשאל את ג'מיני למשל הוא יסביר לך יותר לעומקתודה אבל א"כ הוא היה אמור לא לתקשר בכלל עם הסטיק לא?
בזה אני יודע מניסיון שזה מזהה אבל לא עובד כמו שצריך
ע"ע אוזנית בלוטוס בנגן q4/m390/m200 שהשמע קטוע אם הדור של בלוטוס של האוזניה מעל 4.1
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות