בקשת מידע | ראוטר סיבים מאליאקספרס או משהו זול
-
@רמיזא א. ברימון אין אפשרות להשתמש ללא הראוטר שלהם (זה פשע ממש כי הוא על הפנים) ישנה אפשרות לעשות בריג' על הראוטר שלהם, כביכול הוא נעשה המתאם סיב ולחבר לו ראוטר אחר. אני אישית עשיתי ככה אחרי בעיות מטורפות שהראוטר שלהם עשה לי (קניתי ראוטר של מיקרוטיק) קח בחשבון שעדיין צריך לשלם על הראוטר שלהם אע"פ שאתה לא ממש משתמש בו.
ב. אם יש לך בזק הראוטר שלהם מצויין וכדאי לך להשתמש בו
-
@לא-מבין-במחשבים-0 הראוטר של רימון ואתרוג אותו דבר אז לי ויש אתרוג והסיבים שלהם הם הכי מומלצים שיש היום בשוק של חברת אנלימיטד
-
@רמיזא כתב בבקשת מידע | ראוטר סיבים מאליאקספרס או משהו זול:
@אהרן אין דבר כזה סיבים בזק ורימון יחד, זה או סיבים בזק או סיבים נטפפיבר של רימון,
אם זה סיבים של בזק אפשר לקנות מתאם סיב בזיל הזול משהו כמו 200 ש"ח ולחבר למתאם ראוטר פשוט.שאלתי בשביל חבר וזה מה שאמר. לאחר בירור - בעיר שלו, קוי הטלפון של בזק [כנראה לאפוקי הוט] והבנתי שאת הסיבים רימון [או חברה שותפה או משהו כזה] פרסה, וספק שנותן לו סינון נטפרי אמר לו שס"ה הוא משלם לו 99 ש"ח+25 ראוטר, ולבזק משלם עלות קו רגיל, לא יודע אם חובה או רק אם הוא צריך קו לטלפון. המחיר יוצא לו גבוה מידי, והוא ביקש לברר אם ניתן לקנות ראוטר לבד [הספק אמר שיש כזו אפשרות אך צריך שהראוטר יתאים מכל הבחינות]? תודה לכל המגיבים.