עזרה | שכחתי סיסמא בווינדוס 11 המקושר לחשבון מיקרוסופט
-
@יוסף-אלחנן איפה?
-
הצלחתי ליצור חשבון מנהל ולהיכנס השאלה אם יש אפשרות אחרי שכבר נכנסתי מחשבון אחר לשנות את הסיסמא....
-
@למה-מה-קרה איך בדיוק?
-
לא ניתן לאפס יוזר מייקרוסופט עם פקודת נט יוזר.
מכל מקום, ניתן להשתמש בתוכנה שעושה זאת, לא זוכר את שמה, אני עושה עם וינ-פי של סרגיי, הוא מחליף את סוג המשתמש ליוזר מקומי ומוחק את הסיסמא ברגע.
ויתכן, שהדרך הזו תעבוד - אם יש פקודה לשנות את סוג המשתמש ממייקרוסופט למקומי ואז להריץ את הנט יוזר.
-
@es0583292679 תוכל להסביר לי איך?
-
@שובי כתב בעזרה | שכחתי סיסמא בווינדוס 11 המקושר לחשבון מיקרוסופט:
@es0583292679 תוכל להסביר לי איך?
לא אוכל כרגע להסביר את הכל, זה צריך מדריך שלם, ומן הסתם כבר יש על זה הרבה, אולי מישהו יוכל לציין לך מדריכים.
בגדול, צריך לצרוב דיסק טכנאים, נניח של סרגיי, ואז להעלות אותו מהביוס בבוט, ברוב המחשבים זה F12, אבל למשל באסוסים החדשים צריך להגדיר כונן בF2 ואז לאשר ולהפעיל מחדש.
שם יש קטגוריות בהתחל > קטגוריה ראשונה > תת קטגוריה בשם "ריסט פסוורד" או משהו כזה, יש שם רשימה יפה של תוכנות, נסה למשל את האחרונה, ותאפס את אדמיניסטרייטור והיוזר שלך או אולי כל היוזרים.
אולי תבקש ממישהו שמתמצא, זה אמור לקחת פחות מ5 דק' בד"כ, אם אתה רוצה אחרי החג אני עושה את השירות הזה באחיסמך ב50 ש"ח, אלא אם כן יש הסתבכות, כמו ביטלוקר וכדו' אז זה מחיר אחר וגם כל העבודה אחרת, לא תמיד מה שכתבנו לעיל.
ספציפית לביטלוקר צריך להכנס לחשבון מייקרוסוט ממכשיר אחר, ולהכניס את הסיסמא משם, לפעמי יש תקלות יותר קשות, ה' ישמור, מה שבטוח שביטלוקר הוא אחד השטנים הקשים של השטן, ומצוה על כל בר ישראל לנטרל אותו מכל מחשב שמגיע לידו, וזה טפשות גמורה של מייקרוסופט שעשו זאת במחשבים אישיים, זה אפילו לא מתאים לשב"כ וזה עושה הרבה יותר נזקים מתועלת.
-