סקר | פיתחתי כלי, נראה לכם יעיל?
-
אני מסיים עכשיו לפתח מעין "חנות תוספי כרום" לא רשמית.
כל אחד יכול ליצור חשבון מפתח ולהעלות גרסה לתוסף שלו.
גם כל אחד יכול להוריד את התוסף מהאתר של החנות תוספים, וגם להוריד משם תוכנה למחשב שתעשה עדכון אוטומטי לתוסף על ידי סוג של אוטומציה.
המפתח יכול להעלות גרסאות חדשות לאתר, והתוכנה אצל המשתמשים תעשה עדכון אוטומטי.
ככה תוכלו לשתף תוספי כרום לא ארוזים שפיתחתם ולדעת שהמשתמשים מתעדכנים כל הזמן בגרסה החדשה שלהם באופן אוטומטי בלי צורך כל פעם להוריד קובץ חדש ולטעון אותו, ובלי צורך לפתוח משתמש מפתח בגוגל (ולשלם 5$).השאלה שלי, האם נראה לכם שפלטפורמה כזאת תהיה יעילה כאן בפורום וגם באופן כללי?
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו. -
גם כל אחד יכול להוריד את התוסף מהאתר של החנות תוספים, וגם להוריד משם תוכנה למחשב שתעשה עדכון אוטומטי לתוסף על ידי סוג של אוטומציה.
ככה תוכלו לשתף תוספי כרום לא ארוזים שפיתחתם ולדעת שהמשתמשים מתעדכנים כל הזמן בגרסה החדשה שלהם באופן אוטומטי בלי צורך כל פעם להוריד קובץ חדש ולטעון אותו, ובלי צורך לפתוח משתמש מפתח בגוגל (ולשלם 5$).השאלה שלי, האם נראה לכם שפלטפורמה כזאת תהיה יעילה כאן בפורום וגם באופן כללי?
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו.@אברהם-גלסר
1- זה חינמי?
2- מה יש שם כבר? [אנטי ווירוסים וכו' יש?] -
@אברהם-גלסר
1- זה חינמי?
2- מה יש שם כבר? [אנטי ווירוסים וכו' יש?]- בע"ה חינמי.
- יהיה, זה מיועד למפתחים כמוני וכמוך... כרגע אין שם כלום, אבל אני מקווה שזה יהיה יעיל ויתפוס.
-
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו.@אברהם-גלסר לא הייתי מוציא דבר כזה בלי בקרה מינימלית על התוספים המועלים אליה, אם כל אחד יעלה ככל שיחפוץ לא יחסרו נוזקות במחשבים ווירוסים.
-
@אברהם-גלסר לא הייתי מוציא דבר כזה בלי בקרה מינימלית על התוספים המועלים אליה, אם כל אחד יעלה ככל שיחפוץ לא יחסרו נוזקות במחשבים ווירוסים.
@ykingsmart קודם כל כמובן שיש בקרה, דבר שני זה מיועד בעיקר למשתמשי הפורום פה, ככה שאם אתה מוריד תוספים של אנשים פה אז זה אותו דבר...