בקשה | בדיקת תוכנה לניהול ת״ת
-
@sruli100 זה לא מצריך רשת, כדי לשתף אותך בזה זה רק דרך הרשת...
(התוכנה כן נבנתה בצורה של שרת כדי לאפשר עבודה מכמה מחשבים במקביל על אותו db) -
@sruli100 זה לא מצריך רשת, כדי לשתף אותך בזה זה רק דרך הרשת...
(התוכנה כן נבנתה בצורה של שרת כדי לאפשר עבודה מכמה מחשבים במקביל על אותו db) -
-
@sruli100 אני לא רוצה לפרסם את הקובץ כרגע (מה גם שעדיין זה לא מקומפל לexe כי אני על mac...)
@איש-אמת אני לא ניסיתי את זה. (כאמור, נטפרי.)
אבל מנסיון שלי החשיבות הכי גדולה כשזה מגיע לדברים כאלו זה זרימת העבודה והייבוא מאקסל.
קודם כל הייבוא של הרבה נתונים מאקסל צריך להיות נוח וגמיש שיהיה אפשר לייבא מכל צורה של פורמט ואז בתהליך הייבוא לבחור מה כל עמודה. ולא שצריך לייבא קובץ שעמודה 1 זה שם 2 טלפון וכו'
וגם חשוב שיהיה זרימת עבודה נוחה למשל אם רוצים להוסיף אחרי פורים סכומים כמה אדם תרם שיהיה חיפוש נוח והזנת פרטים מהירה בלי צורך לפתוח כרטיסיה כל פעם ובלי צורך ללחוץ שמור וכדומה.
מקווה שהובנתי
-
היי שלום.
יצרתי תוכנה לישיבה שלי לניהול הוצאות והכנסות הת״ת, דא עקא שאף פעם לא הייתי ראש ת״ת ולא באתי מהעולם הזה, אני צריך את עזרתכם - של מי שפעם התעסק עם ניהול ת״ת שתבדקו לי מה צריך להוסיף, לתקן או לשפר.
הראש ת״ת שלי התמנה בשבוע האחרון כך שגם לו אין מושג...(לא מותאם לטלפונים...)
https://tatmanager-1.onrender.com/
(הסיסמה - 1234 נא לא לשנות, זה סתם יציק לי להחליף אותה... יושב על שרת חינמי ויתכנו עיכובים)
תודה רבה מראש.תמונות:
חתוך בגלל גודל המסך שלי...

-
@איש-אמת אני לא ניסיתי את זה. (כאמור, נטפרי.)
אבל מנסיון שלי החשיבות הכי גדולה כשזה מגיע לדברים כאלו זה זרימת העבודה והייבוא מאקסל.
קודם כל הייבוא של הרבה נתונים מאקסל צריך להיות נוח וגמיש שיהיה אפשר לייבא מכל צורה של פורמט ואז בתהליך הייבוא לבחור מה כל עמודה. ולא שצריך לייבא קובץ שעמודה 1 זה שם 2 טלפון וכו'
וגם חשוב שיהיה זרימת עבודה נוחה למשל אם רוצים להוסיף אחרי פורים סכומים כמה אדם תרם שיהיה חיפוש נוח והזנת פרטים מהירה בלי צורך לפתוח כרטיסיה כל פעם ובלי צורך ללחוץ שמור וכדומה.
מקווה שהובנתי