עזרה | F21 בבריק אחרי צריבה, והמחשב לא קולט אותו
-
צרבתי גירסה לf21, וזה נכשל, זאת השגיאה:

מאז הטלפון לא נדלק. ניסיתי לצרוב גרסאות restore, אבל נראה שהמחשב לא מצליח לתקשר עם הטלפון - גם sp flash tool וגם mtkclient לא מזהים אותו. הכי טוב שהצלחתי להשיג זה Preloader - [LIB]: ←[31mStatus: Handshake failed, retrying...←[0m
וגם הווינדוס מקפיץ את זה כשאני מחבר את הטלפון:

עם f21 אחרים שאני מנסה זה עובד טוב, אז נראה לי שזה לא דרייברים..
אשמח לעזרה, תודה רבה
-
צרבתי גירסה לf21, וזה נכשל, זאת השגיאה:

מאז הטלפון לא נדלק. ניסיתי לצרוב גרסאות restore, אבל נראה שהמחשב לא מצליח לתקשר עם הטלפון - גם sp flash tool וגם mtkclient לא מזהים אותו. הכי טוב שהצלחתי להשיג זה Preloader - [LIB]: ←[31mStatus: Handshake failed, retrying...←[0m
וגם הווינדוס מקפיץ את זה כשאני מחבר את הטלפון:

עם f21 אחרים שאני מנסה זה עובד טוב, אז נראה לי שזה לא דרייברים..
אשמח לעזרה, תודה רבה
-
@YOLEVI במדריכים שמצאתי, גם במדריך של מישהו12, השלב הראשון הוא צריבה, אז עדיין תקוע. אבל עשיתי את מה ש @שניאור-שמח אמר, ועכשיו המחשב קולט אותו(אמנם עדיין לא נדלק, צרבתי גירסה ועכשיו נדלק. מעריך שלזה התכוונת). תודה רבה! ואם אפשר בשביל העניין - מה גרם לזה, ומה עזרה הלחיצה על הכפתור של ההדלקה?
-
@YOLEVI במדריכים שמצאתי, גם במדריך של מישהו12, השלב הראשון הוא צריבה, אז עדיין תקוע. אבל עשיתי את מה ש @שניאור-שמח אמר, ועכשיו המחשב קולט אותו(אמנם עדיין לא נדלק, צרבתי גירסה ועכשיו נדלק. מעריך שלזה התכוונת). תודה רבה! ואם אפשר בשביל העניין - מה גרם לזה, ומה עזרה הלחיצה על הכפתור של ההדלקה?
@שמשתמש כתב בעזרה | F21 בבריק אחרי צריבה, והמחשב לא קולט אותו:
אבל עשיתי את מה ש @שניאור-שמח אמר, ועכשיו המחשב קולט אותו(אמנם עדיין לא נדלק, צרבתי גירסה ועכשיו נדלק. מעריך שלזה התכוונת). תודה רבה! ואם אפשר בשביל העניין - מה גרם לזה, ומה עזרה הלחיצה על הכפתור של ההדלקה?
מצוין
פשוט המכשיר היה במצב שהוא חצי דלוק כזה…
אז הוא לא יכל לצרוב…
ואז אתה עשית לו כיבוי לגמרי, ואז הוא נקלט במחשב..
תסמן את הנושא כנפתר עם הפוסט כתשובה… -
ש שמשתמש סימן נושא זה כשאלה
-
ש שמשתמש סימן נושא זה כנפתר
-
@שניאור-שמח תודה.
וכל הסאגה הזאת התחילה כשצרבתי את הגרסה של TripleU(במקרה אחר צרבתי ועבד טוב) ואז המכשיר לא קלט כרטיסי סים - בשאני מכניס כרטיס אז בהגדרות כתוב CARD 1 במקום השם של חברת הסלולר, אין APN שנוסף אוטומטית, כשאני נכנס לרשימה של הAPNים כתוב "Access Pint Name settings are not available for this user", וכשאני מוסיף בעצמי - זה לא באמת נשמר.
ניסיתי צריבת IMEI אחר(שזה מה שראיתי שמציעים במדריכים), גם לא עזר.. אז גם עכשיו כשהטלפון נדלק - נשארתי עם הבעיה הראשונה. יש עוד משהו שאפשר לעשות? -
@שניאור-שמח תודה.
וכל הסאגה הזאת התחילה כשצרבתי את הגרסה של TripleU(במקרה אחר צרבתי ועבד טוב) ואז המכשיר לא קלט כרטיסי סים - בשאני מכניס כרטיס אז בהגדרות כתוב CARD 1 במקום השם של חברת הסלולר, אין APN שנוסף אוטומטית, כשאני נכנס לרשימה של הAPNים כתוב "Access Pint Name settings are not available for this user", וכשאני מוסיף בעצמי - זה לא באמת נשמר.
ניסיתי צריבת IMEI אחר(שזה מה שראיתי שמציעים במדריכים), גם לא עזר.. אז גם עכשיו כשהטלפון נדלק - נשארתי עם הבעיה הראשונה. יש עוד משהו שאפשר לעשות? -
@שמשתמש אני לא מכיר את הגרסה הזאת..
-
@שניאור-שמח לכאורה פורמט + הורדה יסדר את זה, לא ככה?
@נוחעם-FM כתב בעזרה | F21 בבריק אחרי צריבה, והמחשב לא קולט אותו:
לא בהכרח..
כי הוא לא במצב צריבה.. -
לא בהכרח..
כי הוא לא במצב צריבה.. -
@שניאור-שמח התכוונתי לסדר את הimei
@שניאור-שמח התכוונתי לסדר את הimei
אה
לא יודע
לא כ״כ הבנתי מה הסיפור