בקשה | 'נועל אפליקציות במקום קוד זהוי פנים
-
אני רוצה לצאת בפרויקט (לא יודע עד כמה זה פרויקט) יש אפליקציה שכולם מכירים 'נועל אפליקציות' ע"י קוד שאתה בוחר ואז אתה בוחר גם איזה אפליקציות לנעול בנגן אז אני רוצה לייצור אפליקציה שיהיה אפשרות גם לנעול אפליקציות ע"י זהוי פנים - מה אתם חושבים על הרעיון?? @שניאור-שמח
-
אני רוצה לצאת בפרויקט (לא יודע עד כמה זה פרויקט) יש אפליקציה שכולם מכירים 'נועל אפליקציות' ע"י קוד שאתה בוחר ואז אתה בוחר גם איזה אפליקציות לנעול בנגן אז אני רוצה לייצור אפליקציה שיהיה אפשרות גם לנעול אפליקציות ע"י זהוי פנים - מה אתם חושבים על הרעיון?? @שניאור-שמח
@בונפד כתב בבקשה | 'נוהל אפליקציות במקום קוד זהוי פנים:
אני רוצה לצאת בפרויקט (לא יודע עד כמה זה פרויקט) יש אפליקציה שכולם מכירים 'נוהל אפליקציות' ע"י קוד שאתה בוחר ואז אתה בוחר גם איזה אפליקציות לנעול בנגן אז אני רוצה לייצור אפליקציה שיהיה אפשרות גם לנעול אפליקציות ע"י זהוי פנים - מה אתם חושבים על הרעיון?? @שניאור-שמח
נשמע גאוני
זה לא נשמע כזה מסובך
השאלה היא עם AI זה אפשרי לעשות כזה דבר -
@בונפד למה להשקיע סתם כוחות כל החנות פליי מפוצצת באפליקציות כאלה תשקיע בדברים אחרים..
-
@בונפד למה להשקיע סתם כוחות כל החנות פליי מפוצצת באפליקציות כאלה תשקיע בדברים אחרים..
@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | 'נוהל אפליקציות במקום קוד זהוי פנים:
@בונפד למה להשקיע סתם כוחות כל החנות פליי מפוצצת האפליקציות כאלה תשקיע בדברים אחרים..
אני חושב שהוא התכוון שזה יעבוד בנגן M36 שזה נראה לי שונה
-
@בונפד למה להשקיע סתם כוחות כל החנות פליי מפוצצת האפליקציות כאלה תשקיע בדברים אחרים..
אז אם אתה אומר שקיים כזו אפליקציה אדרבה, תעלה
ואני רוצה שזה יעבוד גם אופליין -
אני חושב שהוא התכוון שזה יעבוד בנגן M36 שזה נראה לי שונה
@מגנוס-קרלסן מה שונה בm36?
@בונפד אין לי נסיון בהם אבל קח..https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sm.faceapplock
זה מה שמצאתי שפתיחתו על ידי זיהוי פנים כל השאר טביעת אצבע ודפוס..
(ויש להם את האופציה שאם מזינים כמה פעמים קוד שגוי אז הוא מצלם ללא ששמים לב ואז אתה יכול לראות איזה חבר ניסה להכנס לוואצפ שהיית בבית מדרש..) -
ב בונפד סימן נושא זה כשאלה
-
ב בונפד סימן נושא זה כנפתר
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק!