בירור | סים עם מספר נייח?
-
אשמח למידע:
אני מעוניין בסים עם מספר נייח, לשיחות נכנסות ויוצאות.
ברור לי שניתן לעשות זאת באמצעות VoIP (אפליקציית חייגן), אבל אני מחפש פתרון שמתאים לטלפון כשר.האם ואיך ניתן לעשות זאת?
-
בחיפוש גוגל, ראיתי שלחברת "קו ישיר" יש פתרון כזה.
https://kavyashir.co.il/product/סים-למספר-נייחמישהו התנסה?
והאם המספר הוא בבעלותי? אם יום אחד אחליט להחליף חברה או לעבור למרכזייה וכדו'. -
@nte כתב בבירור | סים עם מספר נייח?:
@חיפושית תבדוק עם 010 נראה לי שיש להם שירות כזה
תודה רבה!
נראה בדיוק מה שחיפשתי.
https://www.010il.com/cellular-packages/נייח -
ניתן גם לפתוח מספר וירטואל פלוס נייח שמשוייך למספר שלכם והוא ללא עלות חודשית כלל ועם שיחות נכנסות ויוצאות חינם. אוכל לעשות זאת בתשלום, לפרטים: 7789443@gmail.com
-
ניתן גם לפתוח מספר וירטואל פלוס נייח שמשוייך למספר שלכם והוא ללא עלות חודשית כלל ועם שיחות נכנסות ויוצאות חינם. אוכל לעשות זאת בתשלום, לפרטים: 7789443@gmail.com
@0772637000
מה שאני צריך הוא, שאוכל להוציא שיחות ישירות מטלפון כשר, עם זיהוי של של המספר הנייח.
ללא אפליקציה, וגם ללא חיוג למרכזיה.יהיה לי את זה בפתרון שהצעת?
-
@0772637000
מה שאני צריך הוא, שאוכל להוציא שיחות ישירות מטלפון כשר, עם זיהוי של של המספר הנייח.
@חיפושית כתב בבירור | סים עם מספר נייח?:
@0772637000
כן, אני משתמש בזה עם 10 ניידים - החיסרון שלא תומך בSIP
וכן שצריך כל פעם להתקשר למס' ואז משם לחייג למס' שלך -
אשמח למידע:
אני מעוניין בסים עם מספר נייח, לשיחות נכנסות ויוצאות.
ברור לי שניתן לעשות זאת באמצעות VoIP (אפליקציית חייגן), אבל אני מחפש פתרון שמתאים לטלפון כשר.האם ואיך ניתן לעשות זאת?
@חיפושית
חברת X2ONE (כיום פריטלקום) מציעה את השירות הזה במחיר סביר של 30 ש"ח.
0553335555 -
@0772637000 כתב בבירור | סים עם מספר נייח?:
הוא רוצה שיוכל לנייד את המספר בעתיד, אז יש גם עלות חודשית