בקשת מידע | דור 4 ב ג'ואיש פון
-
מידע על גירסא חדשה ל JEWISHPHONE
שלום לחברי הפורום יש לי פלאפון ג'ואיש פון - JEWISHPHONE בכללי אני די נהנה איתו,
אך יש לו מספר בעיות כדלהלן-
מדי פעם הוא כותב בלי קשר הסים הוצא ואין קליטה למשך מספר דקות או עד הפעלה מחדש, לפעמים זה קורא גם באמצע שיחה וזה לא נעים.
-
הוא מדי פעם נתקע, לדוג' באמצע חיבור לאוזניות בלוטוס.
-
כשאני עושה דור 4 + VoLTE , כשמתקשרים אלי זה עושה בתחילת מספר 972+ מקום 0 , וגם בשיחות זה נשמע כמו בשיחת וידיאו כשאין קליטת אינטרנט דהיינו הקול נשמע מקוטע ואלקטרוני, אולי זה קשור לחבת תקשורת רמי לוי שבא אני נמצא?!
אשמח אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיות הנ''ל, או אם למישהו יש מידע האם יצא גירסא חדשה בשנה וחצי האחרונות וא''כ איפה אפשר להחליף גירסא כמובן גם בתשלום.
-
-
מידע על גירסא חדשה ל JEWISHPHONE
שלום לחברי הפורום יש לי פלאפון ג'ואיש פון - JEWISHPHONE בכללי אני די נהנה איתו,
אך יש לו מספר בעיות כדלהלן-
מדי פעם הוא כותב בלי קשר הסים הוצא ואין קליטה למשך מספר דקות או עד הפעלה מחדש, לפעמים זה קורא גם באמצע שיחה וזה לא נעים.
-
הוא מדי פעם נתקע, לדוג' באמצע חיבור לאוזניות בלוטוס.
-
כשאני עושה דור 4 + VoLTE , כשמתקשרים אלי זה עושה בתחילת מספר 972+ מקום 0 , וגם בשיחות זה נשמע כמו בשיחת וידיאו כשאין קליטת אינטרנט דהיינו הקול נשמע מקוטע ואלקטרוני, אולי זה קשור לחבת תקשורת רמי לוי שבא אני נמצא?!
אשמח אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיות הנ''ל, או אם למישהו יש מידע האם יצא גירסא חדשה בשנה וחצי האחרונות וא''כ איפה אפשר להחליף גירסא כמובן גם בתשלום.
@קלמירו כתב בבקשת מידע | דור 4 ב ג'ואיש פון:
נראה שמדובר בתקלת חומרה/סים תקול או ישן, או חריץ לא נקי
בכל הכשרים זה בערך ככה, פחות או יותר. זו אכן שיחת אינטרנט, ואין דרך לתקן זאת כשהקליטה לא טובה.
וה+972 קשור לרמי לוי, ככה זה אצלם. -
-
בכל הכשרים זה בערך ככה, פחות או יותר. זו אכן שיחת אינטרנט, ואין דרך לתקן זאת כשהקליטה לא טובה.
וה+972 קשור לרמי לוי, ככה זה אצלם.@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | דור 4 ב ג'ואיש פון:
יש דרך לבדוק את החומרה?
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | דור 4 ב ג'ואיש פון:
וה+972 קשור לרמי לוי, ככה זה אצלם.
בכל הפלאפונים?! אין דרך לדבר איתם שיתקנו את זה.