בעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?
-
קיבלתי מייל עם פרטי משלוח הבאים

ואני נדרש לשלם עליו כדלהלן

מה עושים? אני ממש לא בקטע לשלם וודאי שלא סכומים כאלה!
מישהו יודע האם יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
-
מה לעשות, לומדים לקח פעם אחת,
בפעם הבאה, ישר אחרי ביצוע ההזמנה, כותבים למוכר בצ'אט שיכתוב על החבילה סכום שהוא פחות מ 75$ וככה יש סיכוי (לא בהכרח) שישחררו את החבילה ללא דרישת מס,בדיוק לפני כמה שעות קיבלתי הודעה שחבילה שהזמנתי ב 305 $ שוחררה בהצלחה מהמכס...
כמובן ללא תשלום מצידי -
@שמואל-ש. אין מה לעשות לחיות פה במדינה עולה הרבה כסף,
כל חבילה שהיא מעל 75 $ צריך לשלם מס 18%.@כ-ק כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
כל חבילה שהיא מעל 75 $ צריך לשלם מס 18%.אני מתאר לעצמי שאתה מבין שלא בשביל תשובה כזאת שאלתי את השאלה
וסתם כך, כבר ידעתי את זה לפני ששאלתי את השאלה
ואגב, @שאול-208 בהמשך להנ"ל ביקשתי ממנו לכתוב יותר זול, הוא שלח את זה בשלוש חלקים וכנראה באחד פספס...לעניינינו, יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
מישוה התנסה בזה? -
@כ-ק כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
כל חבילה שהיא מעל 75 $ צריך לשלם מס 18%.אני מתאר לעצמי שאתה מבין שלא בשביל תשובה כזאת שאלתי את השאלה
ואגב, @שאול-208 בהמשך להנ"ל ביקשתי ממנו לכתוב יותר זול, הוא שלח את זה בשלוש חלקים וכנראה באחד פספס...לעניינינו, יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
מישוה התנסה בזה? -
@כ-ק כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
מישוה התנסה בזה?@שמואל-ש. כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
לעניינינו, יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
מישוה התנסה בזה?אתה יכול לנסות אולי לא לקבל את ההזמנה ולעשות החזר באתר[אולי אפילו ללכת לנקודת משלוח ולהגיד להם שאתה לא מעונין שיחזירו את זה] באם יסכימו לקבל את ההחזר מסתמא יזכו אותך על מה שהזמנת
והמס שביקשו באם לא תאסוף את ההזמנה אף אחד לא יכריח אותך לשלם -
@שמואל-ש. כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
מישוה התנסה בזה?אתה יכול לנסות אולי לא לקבל את ההזמנה ולעשות החזר באתר[אולי אפילו ללכת לנקודת משלוח ולהגיד להם שאתה לא מעונין שיחזירו את זה] באם יסכימו לקבל את ההחזר מסתמא יזכו אותך על מה שהזמנת
והמס שביקשו באם לא תאסוף את ההזמנה אף אחד לא יכריח אותך לשלם@cram כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
והמס שביקשו באם לא תאסוף את ההזמנה אף אחד לא יכריח אותך לשלםואז כמובן תזמין שוב
-
מה לעשות, לומדים לקח פעם אחת,
בפעם הבאה, ישר אחרי ביצוע ההזמנה, כותבים למוכר בצ'אט שיכתוב על החבילה סכום שהוא פחות מ 75$ וככה יש סיכוי (לא בהכרח) שישחררו את החבילה ללא דרישת מס,בדיוק לפני כמה שעות קיבלתי הודעה שחבילה שהזמנתי ב 305 $ שוחררה בהצלחה מהמכס...
כמובן ללא תשלום מצידי@שאול-208 כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
בפעם הבאה, ישר אחרי ביצוע ההזמנה, כותבים למוכר בצ'אט שיכתוב על החבילה סכום שהוא פחות מ 75$
היסטוריה. היום זה לא עובד.
בדיוק לפני כמה שעות קיבלתי הודעה שחבילה שהזמנתי ב 305 $ שוחררה בהצלחה מהמכס...
כנראה חבילה של כמה מוצרים, לא מוצר אחד שעולה מעל 75 דולר. וגם אם כן, זה פספוס מקומי, לא קשור למה שכתוב על החבילה.
לא. אין אפשרות.
וגם להשאיר את זה בדואר ולבקש החזר 95% מהמקרים לא יעבוד. ותישאר קרח מכאן ומכאן.כל הנ"ל מניסיון רב של קניות באלי באלפי שקלים בחודש.