בעיה | שגיאה בקידרואיד
-
@הישבשר-המלומד תתייג את לא מתייאש
-
-
-
@הישבשר-המלומד תחפש בגוגל
איך עוקפים נעילת frp
יש הרבה מדריכים באינטרנט וביוטיוב לא בטוח שהם יעזרו לך על המכשיר הזה אבל אתה יכול לנסות (בסמסונג למשל יש כלי לחיצת כפתור שעושה את זה, ככה ראיתי איפשהו ברשת) -
שלום רב לכולם כודם כלתודה רבה ללא מתייאש על הפיתוח של הקיידרואיד המטורף הזה ממש זיכוי הרבים אך יש לי מכשיר ג'לי 2 עם קיידרואיד פיתום ביום בהיר (כנראה משהו שיחק עם זה ) בכפתורים של הפלוס והמינוס והוא הגיעה לכזה מסך

ולא נותן לי להמשיך משם איך אפשר לפתוח אותו אני אשמח גם לפרטי תודה רבה אני לא מבין בזה כל כך אשמח בשפה פשוטה תודה מראש -
שלום רב לכולם כודם כלתודה רבה ללא מתייאש על הפיתוח של הקיידרואיד המטורף הזה ממש זיכוי הרבים אך יש לי מכשיר ג'לי 2 עם קיידרואיד פיתום ביום בהיר (כנראה משהו שיחק עם זה ) בכפתורים של הפלוס והמינוס והוא הגיעה לכזה מסך

ולא נותן לי להמשיך משם איך אפשר לפתוח אותו אני אשמח גם לפרטי תודה רבה אני לא מבין בזה כל כך אשמח בשפה פשוטה תודה מראש -
@הישבשר-המלומד אתה צריך מישהו עם דונגל.
@מישהו12 כתב בבעיה | שגיעה בקידרואיד:
צריבה ב format לא תעזור?
-
צריבה ב format לא תעזור?
-
-
-
נכון אבל:
א. כשאני לא יודע מה רמת הידע הטכני של המשתמש אני לא רוצה לסבך אותו.
ב. להגיד "לך לבן אדם עם דונגל" זו לא פריצת סינונים. להסביר איך לאפס FRP, זה כן... -
@אלוף-תימן אין בעיה, אבל אתה לא מסביר לאנשים איך לעשות את זה כאן
@אלוף-תימן אין בעיה, אבל אתה לא מסביר לאנשים איך לעשות את זה כאן
מה הבעיה אפשר גם במייל E0556770172@GMAIL.COM (מקווה שגם זה לא יעלה לחתול השחור או משהו כזה) אם זה לא חוקי תגידו ואמחוק תחלס אבל מה אני עושה הלך המכשיר כאילו
-
נכון אבל:
א. כשאני לא יודע מה רמת הידע הטכני של המשתמש אני לא רוצה לסבך אותו.
ב. להגיד "לך לבן אדם עם דונגל" זו לא פריצת סינונים. להסביר איך לאפס FRP, זה כן...@מישהו12 כתב בבעיה | שגיאה בקידרואיד:
להגיד "לך לבן אדם עם דונגל" זו לא פריצת סינונים. להסביר איך לאפס FRP, זה כן...
אתה צודק
אבל להגיד לבן אדם שהפלאפון שלו לא עובד ''אתה צריך דונגל'' זה כבר שקר וזה קצת יותר מלעבור על חוקי הפורום.הוא לא צריך דונגל הוא צריך טיפטיפה ידע או עזרה ממישהו עם קצת ידע.
חוץ מזה שצריך כבר להכריע בנושא הזה בלי קשר.
הוא לא ביקש להוריד קיידרואיד אלא הוריד ונתקע. אתה לא עוזר לו לפרוץ סינון אתה עוזר לו לתקן מכשיר שנדפק!וזה שאחרים ילמדו איך לפרוץ את הסינון
זה כבר ממש לומדע'ס ופרשנות לחוק בפורום של לא לפרסם פריצת סינונים. -
-
@מישהו12 כתב בבעיה | שגיאה בקידרואיד:
להגיד "לך לבן אדם עם דונגל" זו לא פריצת סינונים. להסביר איך לאפס FRP, זה כן...
אתה צודק
אבל להגיד לבן אדם שהפלאפון שלו לא עובד ''אתה צריך דונגל'' זה כבר שקר וזה קצת יותר מלעבור על חוקי הפורום.הוא לא צריך דונגל הוא צריך טיפטיפה ידע או עזרה ממישהו עם קצת ידע.
חוץ מזה שצריך כבר להכריע בנושא הזה בלי קשר.
הוא לא ביקש להוריד קיידרואיד אלא הוריד ונתקע. אתה לא עוזר לו לפרוץ סינון אתה עוזר לו לתקן מכשיר שנדפק!וזה שאחרים ילמדו איך לפרוץ את הסינון
זה כבר ממש לומדע'ס ופרשנות לחוק בפורום של לא לפרסם פריצת סינונים.@נוחעם-FM כתב בבעיה | שגיאה בקידרואיד:
וזה שאחרים ילמדו איך לפרוץ את הסינון
זה כבר ממש לומדע'ס ופרשנות לחוק בפורום של לא לפרסם פריצת סינונים.נשמה אחד הבעיות הגדולות בפורום זה במקום לעזור לאנשים שהמכשירים שלהם נתקעו אתה כותב במפורש מדריך לעקוף חסימה או סינונים חוץ מחוקי הפורום אתה צריך מצפון ענק על הנשמות של חברה שפרצו המון מכשירים וכו' אני בעד לעזור לאנשים אבל צריך להשים לב מה אתה כותב לכן @מישהו12 הזכיר לחברה שאתם עוזרים לאנשים לעקוף את החסימה אתה רוצה לעזור לו תעזור לו בפרטי הוא כתב את המייל שלו
-
@נוחעם-FM כתב בבעיה | שגיאה בקידרואיד:
וזה שאחרים ילמדו איך לפרוץ את הסינון
זה כבר ממש לומדע'ס ופרשנות לחוק בפורום של לא לפרסם פריצת סינונים.נשמה אחד הבעיות הגדולות בפורום זה במקום לעזור לאנשים שהמכשירים שלהם נתקעו אתה כותב במפורש מדריך לעקוף חסימה או סינונים חוץ מחוקי הפורום אתה צריך מצפון ענק על הנשמות של חברה שפרצו המון מכשירים וכו' אני בעד לעזור לאנשים אבל צריך להשים לב מה אתה כותב לכן @מישהו12 הזכיר לחברה שאתם עוזרים לאנשים לעקוף את החסימה אתה רוצה לעזור לו תעזור לו בפרטי הוא כתב את המייל שלו
@אלוף-תימן דיי דיי אל תהפוך את@מישהו12 לגדול הדור...
(בלי לגרוע בעזרתו לציבור כמובן שעל זה כל הקרדיט שלו)הוא מציע לכל אדם שלישי גירסא פרוצה בלי להזכיר את זה אפילו!!!
וכי לפרסם גירסא פרוצה זה לא "פריצת סינונים??? זה לא אמור להפריע למצפון???
אני לא אוהב את הוויכוח הזה והוא גם לא לרוח הפורום. אז אני יעצור כאן.
-
@אלוף-תימן דיי דיי אל תהפוך את@מישהו12 לגדול הדור...
(בלי לגרוע בעזרתו לציבור כמובן שעל זה כל הקרדיט שלו)הוא מציע לכל אדם שלישי גירסא פרוצה בלי להזכיר את זה אפילו!!!
וכי לפרסם גירסא פרוצה זה לא "פריצת סינונים??? זה לא אמור להפריע למצפון???
אני לא אוהב את הוויכוח הזה והוא גם לא לרוח הפורום. אז אני יעצור כאן.