הסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול
-
@שניאור-שמח אני משנה קבוע IMEI דרך תוכנת SN_Writer
העניין הוא שניסיתי להחליף ונותן שגיאה
יש גם את המדבקה על המכשיר מאחורה עם IMEI שלו@Avielmi אני תמיד מקבל שגיאה עם התוכנה הזאת (כתוב לי fail והודעת timeout והמכשיר מפעיל את עצמו מחדש לפני שסיים) וכך אני בכל זאת מצליח:
אני מחכה שיופיע במסך המכשיר meta mode ואז אני לוחץ על stop.
ואז באפשרויות אני מסמן already in meta mode ולוחץ שוב פעם על start (כאשר המכשיר נשאר עדיין ב meta mode) ואז זה מצליח אם לא בפעם הראשונה אז בשנייה ואם לא בשנייה אז בשלישית אל יאוש. -
@עניו-כמשה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@אזולאי כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@Avielmi תנסה עם התוכנה של @ Ykingsmart
https://mitmachim.top/post/571700הכי מהירה וטובה
אבל לא נשאר גם אחרי איפוס
@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@עניו-כמשה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@אזולאי כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@Avielmi תנסה עם התוכנה של @ Ykingsmart
https://mitmachim.top/post/571700הכי מהירה וטובה
אבל לא נשאר גם אחרי איפוס
האמת שנשאר לי אחרי איפוס של המכשיר
לא צריבה חדשה של גרסה רק איפוס מכשיר
-
ש שניאור שמח התייחס לנושא זה
-
מ מישהו12 התייחס לנושא זה
-
ש שניאור שמח התייחס לנושא זה
-
קושחה יחודית לQin F21Pro!
- מוסיפה תמיכה לשיחות VoLTE (דור 4) ברשתות הישראליות (יתכן שחלק מהחברות לא יעבדו, אך רובן המוחלט עובד. לי ידוע כרגע רק על 019 מובייל שלא עובד)
- שירותי גוגל.
- בוטלואדר נעול! אין צורך לפתוח את הבוטלואדר, רק לצרוב. יתכן שצריך Format all&Download - כלומר גם לצרוב IMEI.
כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid... ושזה יעבוד ככל הנראה (אם הבנתי נכון את תוכניותיו של @לא-מתייאש ) גם בKdroid גרסא 1!
כדי לתמוך בי, ולקדם את רכישת מכשיר הQin F25 החדש, וגם להגיד תודה
על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל,
אפשר לרכוש את הקושחה הזו בעלות של 10$ - פחות מ40 שח, זה אומר פחות מעלות צריבה רגילה בחנות, בקישור הזה:
אבקש כמובן מהקונים לא להפיץ את הקושחה, ולא לעשות שימוש מסחרי או לצרוב לאחרים
https://ko-fi.com/s/110f9facd6
מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה
-
@מישהו12 קניתי את הגירסה שלך וצרבתי אותה ב"ה הכל עובד בסדר,
אבל כשאני מתקשר לקו עם שלוחות שצריך להקיש הוא לא מזהה את ההקשה ולא מנתב אותי לאיפה שאני צריך,
יש לך מושג למה זה קורה? -
@מישהו12 קניתי את הגירסה שלך וצרבתי אותה ב"ה הכל עובד בסדר,
אבל כשאני מתקשר לקו עם שלוחות שצריך להקיש הוא לא מזהה את ההקשה ולא מנתב אותי לאיפה שאני צריך,
יש לך מושג למה זה קורה? -
קושחה יחודית לQin F21Pro!
- מוסיפה תמיכה לשיחות VoLTE (דור 4) ברשתות הישראליות (יתכן שחלק מהחברות לא יעבדו, אך רובן המוחלט עובד. לי ידוע כרגע רק על 019 מובייל שלא עובד)
- שירותי גוגל.
- בוטלואדר נעול! אין צורך לפתוח את הבוטלואדר, רק לצרוב. יתכן שצריך Format all&Download - כלומר גם לצרוב IMEI.
כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid... ושזה יעבוד ככל הנראה (אם הבנתי נכון את תוכניותיו של @לא-מתייאש ) גם בKdroid גרסא 1!
כדי לתמוך בי, ולקדם את רכישת מכשיר הQin F25 החדש, וגם להגיד תודה
על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל,
אפשר לרכוש את הקושחה הזו בעלות של 10$ - פחות מ40 שח, זה אומר פחות מעלות צריבה רגילה בחנות, בקישור הזה:
אבקש כמובן מהקונים לא להפיץ את הקושחה, ולא לעשות שימוש מסחרי או לצרוב לאחרים
https://ko-fi.com/s/110f9facd6
מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה
פוסט זה נמחק! -
@Avielmi אני תמיד מקבל שגיאה עם התוכנה הזאת (כתוב לי fail והודעת timeout והמכשיר מפעיל את עצמו מחדש לפני שסיים) וכך אני בכל זאת מצליח:
אני מחכה שיופיע במסך המכשיר meta mode ואז אני לוחץ על stop.
ואז באפשרויות אני מסמן already in meta mode ולוחץ שוב פעם על start (כאשר המכשיר נשאר עדיין ב meta mode) ואז זה מצליח אם לא בפעם הראשונה אז בשנייה ואם לא בשנייה אז בשלישית אל יאוש.@urielk אין לי already in meta mode
יש לי DUT in META Mode
עשיתי בכל זאת כמו שכתבת אבל התוכנה נתקעת ב 19% כשהיא מנסה לבצע Connect to AP
-
@urielk אין לי already in meta mode
יש לי DUT in META Mode
עשיתי בכל זאת כמו שכתבת אבל התוכנה נתקעת ב 19% כשהיא מנסה לבצע Connect to AP
@דוד-המלך-3 כי לא דיברתי על התוכנה הזאת אלא על השנייה
-
הי @מישהו12 יש לי f30 מארהב, האם הגירסא הזו תתאים לו, האם היא תחליף לו את התדרים לתדרים המקומיים?
@men3535 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
הי @מישהו12 יש לי f30 מארהב, האם הגירסא הזו תתאים לו, האם היא תחליף לו את התדרים לתדרים המקומיים?
למיטב זכרוני F21PRO זה כמו F30 בעניין הזה, אך אתה צריך להחליף את קבצי המודם לקבצים הרגילים של F21PRO (ולא של F30)
-
@men3535 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
למיטב זכרוני F21PRO זה כמו F30 בעניין הזה, אך אתה צריך להחליף את קבצי המודם לקבצים הרגילים של F21PRO (ולא של F30)
@מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
אבל זה מעבד שונה ולא mtk לא?
לעניין הצריבה -
@מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
אבל זה מעבד שונה ולא mtk לא?
לעניין הצריבה -
@שניאור-שמח F30? כמו שאמרתי, למיטב זכרוני אותו דבר או כמעט אותו הדבר
רגע, יש גם מכשיר משהו פלוס?
זכור לי שהיה מכשיר עם מעבד אחר -
רגע, יש גם מכשיר משהו פלוס?
זכור לי שהיה מכשיר עם מעבד אחר -
@שניאור-שמח כן
F21Pro+
מעבד SPD.@מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@שניאור-שמח כן
F21Pro+שמה מיוחד בו, תזכיר לי?
-
@שניאור-שמח כן
F21Pro+
מעבד SPD. -
@דוד-המלך-3 כי לא דיברתי על התוכנה הזאת אלא על השנייה
@urielk אוקיי תודה
יש הרבה למה בדיוק אתה מתכוון אתה יכול לתת קישור? -
@urielk אוקיי תודה
יש הרבה למה בדיוק אתה מתכוון אתה יכול לתת קישור?@דוד-המלך-3 sn writer
-
מעבד SPD.
אני יודע לקרוא

התכוונתי האם הוא מכשיר מיוחד למשהו ספציפי..